freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

C# Πώς κάνουμε retrieve απο μια DB;


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
Sector


Μέλος από: 22 Μαη 2004
Μηνύματα: 102

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Σεπ 2008 16:45    Θέμα: C# Πώς κάνουμε retrieve απο μια DB; Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γεια χαρά, είμαι καινούργιος στο χώρο του προγραμματισμού και θα ήθελα ενα χεράκι βοήθειας.

Φτιάχνω ενα προγραμματάκι (και καλά τεστ) που θα διαλέγει τυχαία μια ερώτηση και τις πιθανές απαντήσεις, και θα τις βγάζει σε labels/editboxes κλπ.

Την DB (access) την σύνδεσα απο τον wizard που έχει το microsoft link to microsoft visual studio 2008.

Έτσι θα διαλέγει τυχαία ποια ερώτηση θα πέσει:
Random Q1 = new Random(); int A1 = Q1.Next(1, 3);

Οπότε το A1 αντιστοιχεί στο ID της ερώτησης/απαντήσεις.

Προς το παρών, θέλω να βρώ μονο πως να εμφανίζει την ερώτηση με βάση το ID.
Η DB έχει 2 tables: Answers, Questions. To table Questions έχει 2 columns: ID, Question

Ευχαριστώ.
dt008


Μέλος από: 29 Ιουν 2003
Μηνύματα: 90
Περιοχή: Αθήνα
View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 20 Σεπ 2008 10:54    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

με Visual Studio 2005 ή Visual Studio 2008 παίζεις; Αν παίζεις με 2008, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις LINQ to SQL, είναι κλάσεις ανώτερο από τους TableAdapters.

δες και εδώ ένα video σχετικά με tableadapters

http://blogs.interfacett.com/dan-wahlins-blog/2006/11/13/video-mini...ped-datasets.html

_________________
Φοιτητική κοινότητα StudentGuru
Imagine Cup - Φοιτητικός Διαγωνισμός
Free E-learning videos για .NET
Δωρεάν βιβλία στα ελληνικά για C# και SQL Server
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Πώς τα πάμε από λίστες??SOS 1 karetta_seaworld 23 Ιουλ 2015 10:12
gvre Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 30 Μαρ 2017 08:36 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos