ημουν εξω σημερα και λεω αντε να μην φαω γυρο να παρω ενα σαντουιτς απο γνωστη εταιρια fast food ( aka Goodys - διαφημιση δεν κανω ) και τωρα που γυρισα σπιτι μπαινω στο site τους και βλεπω ποσες θερμιδες και λιπαρα ειχε...ακουστε...
640 θερμιδες και 30 γραμμαρια λιπος!!!!!!!!!!!!!
οκ περιμενα τις θερμιδες καπου εκει...αλλα και τοσο λιπος?
αλλη φορα πιτογυρο!!!!!!!!!
PS : δεν εννοω πιτογυρα της Αθηνας και αλλων πολεων που θες 3-4 να χορτασεις αλλα απο τα δικα μας τα σαλονικιοτικα ...αν ξερει κανεις θερμιδες στο περιπου...
Script Master Μέλος από: 16 Σεπ 2005 Μηνύματα: 256+
Στις: 19 Νοε 2008 19:50 Θέμα:
Δύσκολο να έχεις απάντηση γιατί μπορεί να έχεις γύρο χοιρινό, μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο (με πολύ, λίγο ή καθόλου ξύγκι). Μπορεί να έχεις ντομάτα ή κέτσαπ, τζατζίκι ή μαγιονέζα+μουστάδρα, πίτα στεγνή ή να κολυμπάει στο λάδι (αναλόγως ποιός τη φτιάχνει).
Ολα παίζουν ρόλο και δεν ξέρω πόσο εύκολα μετρήσιμα μπορεί να είναι.
cristusflo
Μέλος από: 07 Οκτ 2007 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Salonica city
Στις: 19 Νοε 2008 20:02 Θέμα:
dva_dev ανέφερε:
Δύσκολο να έχεις απάντηση γιατί μπορεί να έχεις γύρο χοιρινό, μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο (με πολύ, λίγο ή καθόλου ξύγκι). Μπορεί να έχεις ντομάτα ή κέτσαπ, τζατζίκι ή μαγιονέζα+μουστάδρα, πίτα στεγνή ή να κολυμπάει στο λάδι (αναλόγως ποιός τη φτιάχνει).
Ολα παίζουν ρόλο και δεν ξέρω πόσο εύκολα μετρήσιμα μπορεί να είναι.
δεν εχεις αδικο...ετσι οπως το εθεσες μπορουμε να προσθαθαιρεσουμε 500 με 1000 θερμιδες χαλαρα.
Ε μιλαω για χοιρινο φυσικα με κετσαπ + μουσταρδα + πιτα που κολυμπαει στο λαδι
Τελικα επρεπε να παρω γυρο μου ανοιξε η ορεξη!!
Aflex
Μέλος από: 16 Δεκ 2007 Templates: 1 Μηνύματα: 256+
Στις: 19 Νοε 2008 20:22 Θέμα:
Και μένα με καίει αυτό. Αλλά για τα Αθηναίϊκα πιτόγυρα. Πόσες θερμίδες για ένα πίτα γύρο απ' όλα?