Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Πρόβλημα με τοποθέτηση divs

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
madball
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 05 Ιαν 2009 17:51

Πρόβλημα με τοποθέτηση divs

Δημοσίευση από madball » 06 Ιαν 2009 20:59

<html>
<title>
m***kas
</title>
<body style="width:800px;height:600px;border:1px black solid;">

<script type="text/javascript">
var xmlDoc=null;
if (window.ActiveXObject)
{// code for IE
xmlDoc=new ActiveXObject("Microsoft.XMLDOM");
}
else if (document.implementation.createDocument)
{// code for Mozilla, Firefox, Opera, etc.
xmlDoc=document.implementation.createDocument("","",null);
}
else
{
alert('Your browser cannot handle this script');
}

if (xmlDoc!=null)
{
xmlDoc.async=false;
xmlDoc.load("note4.xml");


var x=xmlDoc.getElementsByTagName("item");

for (i=0;i<3;i++)
{

title = x.getElementsByTagName("title")[0].childNodes[0].nodeValue;

description = x.getElementsByTagName("description")[0].childNodes[0].nodeValue;

score = x.getElementsByTagName("score")[0].childNodes[0].nodeValue;


document.write('<div id="mydiv" style="background:red">');
document.write(transform(score,"mydiv"));
document.write("<h3>"+title+"</h3>");
document.write("<br/>");
document.write(description);
document.write("<br/>");
document.write("Score : ");
document.write(score);
document.write("<br/>");
document.write("</div>");


}

}

function transform(score,divname)
{
var div = document.getElementById(divname);
if(score>0.6) {
div.style.height="10%";
div.style.width="20%";
}

}





</script>

</body>
</html>


ΚΑΝΩ PARSING ΕΝΑ ΧΜL ARXEIO.
TO PROBLHMA EINAI OTI 8ELW NA VALW DIVS GIA ARXH TO ENA KATW APO TO ALLO MESA STO 800*600 BODY TO MEGE8OS KA8E DIV OMWS KA8ORIZETAI APO THN TIMH TOY SCORE TOY.
OTAN TREXW TO PARAPANW ALLAZEI TO HEIGHT KAI TO WIDTH MONO TOU PRWTOU DIV KAI TO PROBLHMA EINAI OTI OTAN TO ALLAZEI SYMFWNA ME TH SYNARTHSH TA PERIEXOMENA TOU DIV PEFTOUN PANW STO DIV POU AKOLOU8EI.
PWS 8A MPORESW NA ALLAZW TO MEGE8OS KA8E DIV SYMFWNA ME TO SCORE TOU?
PWS 8A GINEI NA MHN MPAINEI TO ENA DIV STO XWRO TOU ALLOU DIV?
BOH8EIA.....

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης