freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Χειρισμός Χρόνου στη C++


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
JAMES


Μέλος από: 11 Νοε 2007
Μηνύματα: 20
Περιοχή: Πρέβεζα
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιαν 2009 01:05    Θέμα: Χειρισμός Χρόνου στη C++ Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Kαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. έχω μία εργασία και θέλω να βάλω σε ένα πεδίο το χρόνο του υπολογιστή και μετά σε άλλο πεδίο πάλι το χρόνο του υπολογιστή τη στιγμή που θα καλέσω τη μεθοδο. Ο καθηγητής μας είπε ότι θα βρούμε έτοιμη μία κλαση που σου δίνει την ώρα του συστήματος και κάνει και τη μεταξύ τους πράξη αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω φτιάξει μεγάλο κομμάτι της άσκησης και προσπαθώ με τη βιβλιοθήκη time.h που βρήκα στη σελίδα cplusplus αλλά τίποτα. Αν κάποιος έχει το χρόνο και μπορεί παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει.

Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας

_________________
Αν προσέξεις το παρόν θα φτιάξεις το μέλλον και δε θα σου λείψει το παρελθόν.
sibas
Honorary Member

Μέλος από: 21 Φεβ 2003
Templates: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιαν 2009 02:20    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Νομίζω ότι χρειάζεσαι βρίσκεται εδώ
http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/ctime/

_________________
simply4all.net A social directory - yourlink.mobi A mobile directory for websites -
W.I.D submit a website by country and area
JAMES


Μέλος από: 11 Νοε 2007
Μηνύματα: 20
Περιοχή: Πρέβεζα
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιαν 2009 11:36    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που απαντήσατε τόσο σύντομα. Αυτές τις έχω βρει αλλά νομίζω είναι στη c γιατί η βιβλιοθήκη που καλεί η #include <stdio.h> είναι από c. Tι να κάνω;;

Και πάλι σας ευχαριστώ

_________________
Αν προσέξεις το παρόν θα φτιάξεις το μέλλον και δε θα σου λείψει το παρελθόν.
unreal


Μέλος από: 04 Ιουν 2004
Μηνύματα: 49
Περιοχή: Inside My Brain!
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιαν 2009 13:13    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

#include <ctime>

use std::"something" timing functions

_________________
Do not enter: http://www.georgebekiaris.com
JAMES


Μέλος από: 11 Νοε 2007
Μηνύματα: 20
Περιοχή: Πρέβεζα
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιαν 2009 13:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δηλαδή να καλέσω τη βιβλιοθήκη #include <ctime> και οι συναρτήσεις που βρήκα στη σελίδα cplusplus;; Για να δούμε... Θα το προσπαθήσω σας ευχαριστώ πάρα πολύ

_________________
Αν προσέξεις το παρόν θα φτιάξεις το μέλλον και δε θα σου λείψει το παρελθόν.
JAMES


Μέλος από: 11 Νοε 2007
Μηνύματα: 20
Περιοχή: Πρέβεζα
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 12 Ιαν 2009 12:15    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μου χτυπάει λάθος. Είναι σωστό να χρησιμοποιώ τις συναρτήσεις από το cplusplus γιατί νομίζω είναι πάλι από γλώσσα c. Ξέρω σας έχω ζαλίσει αλλά κάποιος καμία λύση για να τελειώνω με την άσκηση.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρονο που αφιερώνεται

_________________
Αν προσέξεις το παρόν θα φτιάξεις το μέλλον και δε θα σου λείψει το παρελθόν.
unreal


Μέλος από: 04 Ιουν 2004
Μηνύματα: 49
Περιοχή: Inside My Brain!
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 12 Ιαν 2009 14:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

δεν υπάρχουν pure C++ functions για timing. Η καλύτερη λύση για C++ είναι απο το ctime header. αμα δεν σε βολεύει τότε μπορείς να δείς την Boost C++ library ή να περιμένεις το C++ 0x implementation που απ ότι λενε θα εχει κάποια νεα lib για timing.

"Μου χτυπάει λάθος": τι εννοεις;

_________________
Do not enter: http://www.georgebekiaris.com

Last edited by unreal on 12 Ιαν 2009 18:52, edited 1 time in total
sibas
Honorary Member

Μέλος από: 21 Φεβ 2003
Templates: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 12 Ιαν 2009 15:02    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

James γεια σου ξανά
δεν ξέρω που ακριβώς κολλάς αλλά σου έδωσα ένα link πιο πάνω, το είδες, δεν σε βοήθησαν τα παραδείγματα που έχει;
νομίζω ότι είναι αρκετά κατατοπιστικά για αυτό που ζητάς.

_________________
simply4all.net A social directory - yourlink.mobi A mobile directory for websites -
W.I.D submit a website by country and area
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 04 Δεκ 2016 18:17 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos