Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14091
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από fiskilis » 10 Μαρ 2009 08:21

έχω αυτό το joomla http://www.greekinfo.net/portal είναι το πρώτο μου και ψάχνω να βρω από που μπορώ να ρυθμίσω πόσα άρθρα θα είναι στο πρωτοσέλιδο ? τώρα είναι μόνο 5 και έχω αρκετό χώρο που θα ήθελα να έχει άρθρα αντί να είναι κενό !

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από manolism » 10 Μαρ 2009 09:07

Θα ανοίξεις το στοιχείο μενού Home που έχεις και οδηγεί στο πρωτοσέλιδο.

Στις βασικές παράμετρους έχει όλες τις επιλογές που θέλεις πάντα με την προυπόθεση ότι έχεις ορίσει τα άρθρα να φαίνονται στο πρωτοσέλιδο.

Δελίδα 171 και 103 του βιβλίου. :wink:


Άβαταρ μέλους
x-origin
Δημοσιεύσεις: 151
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 22:44

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από x-origin » 12 Μαρ 2009 12:13

εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα σχετικό με το θέμα!

(είναι η πρώτη μου δουλειά πάνω σε joomla)
Ενώ έχω φτιάξει Μενού έχω βάλει το template που θέλω...δεν ξέρω πως να βάλω κείμενα στην αρχική σελίδα δοκιμαστικά έχω δημιουργήσει κάποια άρθρα αλλά δεν φαίνονται στην αρχική σελίδα! τι μπορεί να φταίει? πως δημιουργούμε modules για την αρχική σελίδα κάτι σαν το ... http://www.egaleocity.gr/ :pint:
Εικόνα


Άβαταρ μέλους
x-origin
Δημοσιεύσεις: 151
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 22:44

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από x-origin » 12 Μαρ 2009 12:27

thanks fiskilis θα το δοκιμάσω να δω!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14091
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από fiskilis » 12 Μαρ 2009 12:41

thanks
μπα μην νομιζεις και εγω ψαρακας ειμαι στο joomla αυτο ειναι το πρωτο μου που το παιδευω εδω και μερικες μερες

http://www.greekinfo.net

Άβαταρ μέλους
x-origin
Δημοσιεύσεις: 151
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 22:44

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από x-origin » 12 Μαρ 2009 13:12

πολύ καλό μου φαίνεται για αρχή κ εγώ στη ίδια θέση είμαι! αλλά δεν κολλάμε ...το παλεύουμε! :kaloe:

πως βάζεις όμορφα στοιχισμένα τα άρθρα στην αρχική σελίδα??
Εικόνα



Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από manolism » 13 Μαρ 2009 12:01

Τελικά και τα δύο επαναφέρονται.

Άγγελε δημιουργείς ένα νέο module με επιλογή menu.

Στην συνέχεια επιλέγεις από τις ιδιότητες στα δεξιά ποιο μενού θέλεις να εμφανίζει.

Εδώ πρέπει όμως να δώσεις τις ίδιες ρυθμίσεις που είχες (θέση, style menu, κλάση css)

Στο συγκεκριμένο template που χρησιμοποιείς δεν ξέρω ποια είναι. Μπορείς να το κατεβάσεις πάλι να το εγκαταστήσεις τοπικά και να τις δεις.

@x-origin το ίδιο ισχύει και σε σένα αλλά στο είδος που θα δημιουργήσεις πρέπει να επιλέξεις Poll

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από manolism » 13 Μαρ 2009 12:15

Οι ρυθμίσεις είναι:

Menu Namε: topmenu
Menu Style: Legacy-Flat list
Menu Class Suffix: -nav

Άβαταρ μέλους
cristusflo
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 07 Οκτ 2007 00:36
Τοποθεσία: Salonica city
Επικοινωνία:

Πληθος αρθρων στο πρωτοσελιδο πως ??

Δημοσίευση από cristusflo » 13 Μαρ 2009 13:49

lunarmedia έγραψε:Οι ρυθμίσεις είναι:

Menu Namε: topmenu
Menu Style: Legacy-Flat list
Menu Class Suffix: -nav
αυτο ειναι για να επαναφερεις το top menu?


Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες