freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

vodes Ξοδεύοντας τους πόντους


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Joomla! » Joomla! γενικά
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
fefos


Μέλος από: 04 Φεβ 2007
Μηνύματα: 27
Περιοχή: kyklades
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαρ 2009 18:46    Θέμα: vodes Ξοδεύοντας τους πόντους
Περιγραφή θέματος: Ξοδεύοντας τους πόντους
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αυτό http://extensions.joomla.org/extensions/e%252dcommerce/paid-access-...ntent/179/details
Και παράλληλα σου δίνετε και αυτό για να ξόδεψης τους πόντους αλλά το ζήτημα είναι που μπαίνει …… είναι ένα αρχείο php μόνο του

<?php
/**
* @package Vodes_Joomla_1.5
* @Copyright (C) 2008 Rakibul Hasan, rhasan082@gmail.com
* @All Rights Reserved
*/
class Vodes {
/*
* Constructor do nothing
*/
function Vodes(){}
/**
* This function provides the the remianing credit of a user
* @param user_id User Id whose current credits going to be retrieved
* @return credits remaining for the user
*/
function getVodes( $uid ){
$database =& JFactory::getDBO();
$sql = "SELECT credit FROM #__vode_credits WHERE userid='$uid'" ;
$database->setQuery( $sql );
$balance = $database->loadResult();
return $balance ? $balance : 0;
}

/**
* This function will spend 'amount' of credits for a user
* @param user_id User Id whose credits will be spent
* @param amount Amount to spend
* @return boolean success status
*/
function spendVodes( $uid, $amount ){
$database =& JFactory::getDBO();
echo $uid;
$sql = "UPDATE #__vode_credits SET credit=credit-$amount WHERE userid='$uid'";
$database->setQuery( $sql );
if( !$database->query()) return false;
return true;
}
}
?>

_________________
be well
l
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Joomla! » Joomla! γενικά
Τώρα είναι 23 Μαρ 2017 08:13 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos