freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Τελευταία βοήθεια σε access


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: access Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 10 Απρ 2009 11:57    Θέμα: Τελευταία βοήθεια σε access Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

καλημέρα σας...ξαναεπανηλθα με μια τελευταια ερωτηση για να ολοκληρωσω και τυπικα την βαση μου...να σας ευχαριστησω για την πολιτιμη βοηθεια σας...
Μια τελευταια ερωτηση....εχω την φορμα μου που περναω τα αιτηματα για αγορες και μια υποφορμα με τα τιμολογια ....
οταν το ποσο του αιτηματος ( ποσο εγκρισης ) ειναι ισο με το ποσο του ή των τιμολογίων (ποσο εκταμιευσης ) εχει πληρωθει το αιτημα

Τωρα τι θελω εγω....
πως μπορει να γινει σε ενα πλαισιο κειμενο οταν το ποσο εγξρισης γινει ισο με το ποσο εκταμιευσης να μοθ βγαζει 'ΠΛΗΡΩΤΕΟ' και οταν δεν ειναι ισο να μου λεει οτι "δεν πληρωθηκε'?
προσπαθησα μεσω when kai group by αλλα τιποτα
οι δυο φορμες συνδεονται μεταξυ τους μεσω του αριθμου αιτηματοσ και του κωδικου λογαριασμου...δηλαδη οταν γραφω τον αριθμο του αιτηματος μου το ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ αυτοματα στην υποφορμα των τιμολογιων το ιδιο και με τον κωδικο λογαριασμου...ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας
tonik


Μέλος από: 17 Μαη 2007
Μηνύματα: 32

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 14 Απρ 2009 20:21    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γράψε κώδικα στη vba.Με ένα if κάνε το έλεγχο για τα πεδία που θέλεις.Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποίησε την ιδιότητα value του κάθε πεδίου.
Τι ίδιο μπορεί να γίνει και με macro.Ότι σου είναι πιο εύκολο.
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Δημιουργία Βάσης Δεδομένων MS Access με αντιστοιχιση σε γραφικό στοιχείο 1 Charalampos77 22 Ιουλ 2016 13:22
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 11 Δεκ 2016 15:48 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos