freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: αρχείο Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 27 Απρ 2009 14:54    Θέμα: Executable αρχειο στην Builder C++ CodeGear Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γεια σας σχεδιαζω οπτικα ενα προγραμμα στην Builder CodeGear, αφου τελειωσω το κανω Build,Run, etc.... το τρεχω κανονικα... και μετα αν παρω το αρχειο exe και το παω σε εναν αλλο υπολογιστη που δεν εχει την Builder δεν το τρεχει και βγαζει σφαλματα!!!

Μηπως ξερει καποιος πως θα μπορεσω να το μεταφερω επιτυχως?

_________________
hasta la victoria siempre
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 27 Απρ 2009 18:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Προφανώς χρησιμοποιείς διάφορα components που βρίσκονται σε dlls που δεν υπάρχουν στο μηχάνημα που πας να βάλεις την εφαρμογή. Εχω την εντύπωση ότι η borland τα dlls τα έχει με κατάληξη .bpl
Για να δεις ποιά χρειάζεται να αντιγράψεις μαζί με το exe σου κοίταξε στο google για dependency viewer (είχε ξανασυζητηθεί και παλιότερα). Κατέβασε το και δες ποιά dlls χρησιμοποιεί, και κάντα και αυτά copy.
Ισως αν χρησιμοποιήσεις κάποιον installer (κάτι σε install shield express δεν έχει;) αυτή η δουλειά πρέπει να μπορεί να γίνεται πιο εύκολα.
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 27 Απρ 2009 23:04    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ενταξει...με λιγο ψαξιμο εγινε!!!!
Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση dva_dev ειδα καποια πραγματα στο ιντερνετ που με βοηθησαν!!
Τωρα να ενημερωσω για οσους τυχον εχουν ή θα εχουν αυτο το προβλημα....γινετε ως εξης:

Αφου τελειωσουμε το προγραμμα μας και το τρεξουμε και ειναι ολα σωστα παμε...

1)Project->Option->Linker->Linking και ξετσεκαρουμε απο εκει την επιλογη Dynamic RTL

kai...

2)Project->Packages-> και ξετσεκαρουμε απο εκει την επιλογη Build with runtime packages

Αυτο ηταν, μετα μπορουμε να παρουμε το αρχειακι *.exe και να το παμε σε οποιοδηποτε υπολογιστη και θα τρεχει κανονικα.

_________________
hasta la victoria siempre
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 06 Δεκ 2016 02:44 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos