Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

συναρτηση στην c

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NTINAaa
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 16 Μαρ 2009 00:25

συναρτηση στην c

Δημοσίευση από NTINAaa » 03 Μάιος 2009 19:12

πρεπει να φτιαξω μια συνάρτηση που θα δέχεται ώς όρισμα ένα βαθμό και θα εμφανίζει τον αντίστοιχο αριθμό σε =.έχω κάνει μια προσπάθεια άλλα δεν πρέπει να καλώ σωστα την συνάρτηση ,οποιος μπορεί ασ με βοηθησει!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
void bar&#40;int &#41;;
main&#40;&#41;
&#123;
       int bathmos,i;
       char onoma;
       for &#40;i=1;i<=10;i++&#41;
       &#123;
           printf&#40;"o bathmos einai&#58; "&#41;;
           scanf &#40;"%d",&bathmos &#41;;
           bar&#40; bathmos&#41;;
           &#125;
           system &#40;"pause"&#41;;
         return 0;
&#125;               
        
    bar &#40;bathmos&#41;;
    &#123;    
         int j;
         for &#40;j=1;j<=bathmos;j++&#41;
         printf &#40;"\xcd"&#41;;
         printf&#40;"\n"&#41;; 
                  
               &#125; 

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

συναρτηση στην c

Δημοσίευση από virxen75 » 03 Μάιος 2009 19:31

θα δέχεται ώς όρισμα ένα βαθμό
μέχρι εδώ καλά

και θα εμφανίζει τον αντίστοιχο αριθμό σε =.

?????δηλαδή????



δώσε ένα παράδειγμα

NTINAaa
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 16 Μαρ 2009 00:25

συναρτηση στην c

Δημοσίευση από NTINAaa » 03 Μάιος 2009 19:36

δηλαδή αν δώσει ο χρήστης τον βαθμό 6 θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη το εξής:
====== δηλαδη 6 φορέσ το =!κατάλαβες???

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

συναρτηση στην c

Δημοσίευση από virxen75 » 03 Μάιος 2009 20:44

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
void bar&#40;int &#41;;
void main&#40;&#41;
&#123;
       int bathmos,i;
       char onoma;
       for &#40;i=1;i<=10;i++&#41;
       &#123;
           printf&#40;"o bathmos einai&#58; "&#41;;
           scanf &#40;"%d",&bathmos &#41;;
           bar&#40; bathmos&#41;;
           &#125;
	   system &#40;"pause"&#41;;
&#125;               
       
  void  bar &#40;int bathmos&#41;&#123;
         int j;
         for &#40;j=1;j<=bathmos;j++&#41;
	 printf &#40;"="&#41;;
         printf&#40;"\n"&#41;;
                 
               &#125; 

NTINAaa
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 16 Μαρ 2009 00:25

συναρτηση στην c

Δημοσίευση από NTINAaa » 03 Μάιος 2009 21:17

ευχαριστώ πολύ!!!να σαι καλά!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες