Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

setup joomla 1.5

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

setup joomla 1.5

Δημοσίευση από cyberfreak » 07 Μάιος 2009 18:18

προσπαθω να κανω εγκατασταση στο pc μου το joomla 1.5 ειχα το ενα και ειπα να το αλλαξω αλλα οταν ξκιναω την διαδικασια εγκαταστασης στα πρωτα βηματα εκει που βαζω ονομα βασης,host κλπ.. μου βγαζει αυτο Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL :( :(

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

setup joomla 1.5

Δημοσίευση από manolism » 07 Μάιος 2009 18:25

O server σου τρέχει κανονικά; Ποιον χρησιμοποιείς;

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

setup joomla 1.5

Δημοσίευση από cyberfreak » 07 Μάιος 2009 18:36

xampp αυτον ειχα και στο joomla 1 βρε να θελω να ασχοληθω με κατι και να μην μπορω :P

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

setup joomla 1.5

Δημοσίευση από manolism » 07 Μάιος 2009 18:40

Να υποθέσω ότι έχεις δημιουργήσει νέα βάση και ότι βάζεις να σωστά στοιχεία.

Συνήθως αυτό οτο κάνει όταν:

1) Δεν τρέχει η mysql
2) Δεν υπάρχει βάση δεδομένων
3) Δεν είναι σωστά τα στοιχεία που έχεις βάλει.

Αφού ξεκινάει η εγκατάσταση σημαίνει ότι τρέχει η php αλλά όχι στα σίγουρα και η mysql

Προτείνω να κάνεις μία επανεκκίνηση στο pc και μετά να ξαναξεκινήσεις τον server

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

setup joomla 1.5

Δημοσίευση από cyberfreak » 07 Μάιος 2009 18:46

μαλλον επειδη ανοιγα αμεσως το xampp-control και οχι το xampp_start δεν λειτουργουσε κατι σωστα..τωρα ολα οκ ευχαριστω για τη βοηθεια τωρα που το εκανα εγκατασταση ας ανοιξουμε και το βιβλιο σου :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες