Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Συζητήσεις για την τοπική βάση δεδομένων Access της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από meet-sos » 10 Μάιος 2009 21:35

ΚΑΙ 80 ΣΕΛΙΔΕΣ .doc .....

και το εγχειρίδιο πιάνει μόνο 35 σελίδες......

τι να βάλω ρε παιδιά.....;;;

Uml Diagrams?? :pint:

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από ThyClub » 11 Μάιος 2009 00:47

Δεν είναι τίποτα.. Θα συνδέσεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα ...

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από ksarm » 11 Μάιος 2009 14:28

ιστορικά στοιχεία, παρόμοιες κατασκευές, ψιψιψίνια, κοκοψόνια, καθαρή μπαρουφίστικη θεωρία και άλλα τέτοια. Think deeper my young padawan!

Άβαταρ μέλους
kon73
Script Master
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 13 Απρ 2008 23:47
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από kon73 » 11 Μάιος 2009 15:20

Αγαπητέ φίλε meet_sos,

Μια λύση για να το αυξήσεις και ίσως και να το ομορφήνεις το εγχειρίδιο σου είναι να εισάγεις Screen Capture εικόνες και έτσι μεγαλώνει ο αριθμός των σελίδων. (Σημειώνω βέβαια και ιδιαίτερα αυξάνει και το μέγεθος του αρχείου).

Το εγχειρίδιο επίσης θα μπορούσες να βάλεις Footer και Header με αρκετά διαστήματα και επεξηγήσεις στις 2 αυτές ενότητες.

Αυτά έχω να πω

Φιλικά

kon73
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από Banavas » 11 Μάιος 2009 16:17

Βάλε διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς σε συνδυασμό με τις παραπάνω συμβουλές και είσαι έτοιμος.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13297
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στα όρη, στα άγρια βουνά, μέσα στα κοσμικά χιόνια!
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από EneMe » 11 Μάιος 2009 16:57

βάλε διάστιχο 1,5 αντί για 1, είναι το πρώτο που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις! ;)

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από ksarm » 11 Μάιος 2009 17:11

βάλε και μερικές σελίδες του στυλ "ευχαριστώ την μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον Άγιο Υάκυνθο, τον Μαχάτμα Γκάντι", βάλε 2-3 σελίδες βιβλιογραφία

forow
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 01 Ιουν 2009 05:10

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από forow » 01 Ιουν 2009 18:04

Βάλε τον κώδικα VBA που έχεις γράψει για κάθε φόρμα,και πιθανά modules που έχεις χρησιμοποιήσει.
Αν δεν έχεις γράψει και δε γνωρίζεις πολλά από VBA
μπορείς να αφιερώσεις κάποιες ώρες να κάνεις τουλάχιστον τα κουμπιά της κάθε φόρμας να λειτουργούν με VBA code,εύκολο είναι με απλά Search θα βρεις τον κώδικα που χρειάζεσαι για κάθε κουμπί.Και βάλε για το κάθε ένα και μια μεγάλη διαχείρηση Errors.
πχ.

On Error GoTo Err_Command10_Click

<κώδικας>


Exit_Command10_Click:
Exit Sub

Err_Command10_Click:
Msgbox Err.Description
Resume Exit_Command10_Click
End Sub

Επίσης βάλε τα διαγράμματα συσχετίσεων και εξήγησε με μπλα μπλα,πως και γιατί προκύπτει η κάθε συσχέτιση.
Αν θες να γεμίσεις κι άλλο,βάλε αναλυτικά την κανονικοποίηση που έχεις κάνει για κάθε πίνακα.
Ο κώδικας είναι η καλύτερη φάση για να γεμίσουν σελίδες πάντως,λόγω της διάταξης που έχει πιάνουν 3-4 λέξεις και λιγότερο κάθε σειρά.

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από meet-sos » 01 Ιουν 2009 22:47

βάλε τα διαγράμματα συσχετίσεων και εξήγησε με μπλα μπλα,πως και γιατί προκύπτει η κάθε συσχέτιση.
Αν θες να γεμίσεις κι άλλο,βάλε αναλυτικά την κανονικοποίηση που έχεις κάνει για κάθε πίνακα.
Ο κώδικας είναι η καλύτερη φάση για να γεμίσουν σελίδες πάντως,λόγω της διάταξης που έχει πιάνουν 3-4 λέξεις και λιγότερο κάθε σειρά
αυτό έκανα περίπου , βασικά εξήγησα το κάθέ ερώτημα και την φιλοσοφία του , το κάθε κριτήριο που πήρα για να λειτουργήσει ορθά το κάθε ερωτημα
και επίσης εξήγησα το κάθε join που ισχύει για να λειτουργούν ορθά τα ερωτηματα...

sql και v.basic δεν θέλει να του γράψω μέσα ΄κώδικα ο καθηγητής , επειδή δεν θέλει να δουν κάποια ατομα κώδικα απο αύτούς που θα την χρησιμοποιήσουν

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από dva_dev » 02 Ιουν 2009 02:49

Τελικά πόσες σελίδες βγήκαν?

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από meet-sos » 02 Ιουν 2009 10:44

Τελικά πόσες σελίδες βγήκαν?

μαζί με το εγχειρίδιο γύρω στις 120...
σκέφτομαι τώρα αν θα βάλω UML διαγράμματα....
Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος με τα υπόλοιπα και να μην κάνω UML διαγραμματα γιατί δε τα θυμάμαι και καλά

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Εχω φτιαξει μια βαση , αλλα ο καθηγητησ θελει...

Δημοσίευση από dva_dev » 02 Ιουν 2009 19:38

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να τα βάλεις, είναι πιο πλήρης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS Access”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης