freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

ποσο ολογραφως


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
NHMERTIS


Μέλος από: 27 Απρ 2007
Μηνύματα: 10

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2009 12:32    Θέμα: ποσο ολογραφως Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

καλη σας μερα.
σε μια βαση δεδομενων σε εναν πινακα θελω βαζοντας σε ενα κελι ενα νουμερο αυτοματα σε ενα αλλο να συμπληρωνετε το ποσο ολογραφως.
ξερω οτι χρειαζεται κωδικα τον οποιο τον εχω βρει στο ιντερνετ
δεν ξερω ομως πως θα φτιαξω ολη αυτη την σχεση.
δηλαδη τι θα γραψω στο κελι για να βρει τον κωδικο
η οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεχτη για να παρω καποια κατευθυνση
ευχαριστω εκ των προτερων.
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2009 12:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλημέρα...για δες αυτό το topic...ίσως ειναι αυτο που θές

http://www.msaccess.gr/index.php?option=com_content&view=articl...d=101&lang=el
NHMERTIS


Μέλος από: 27 Απρ 2007
Μηνύματα: 10

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2009 13:24    Θέμα: .. Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

marios1984 ανέφερε:
Καλημέρα...για δες αυτό το topic...ίσως ειναι αυτο που θές

http://www.msaccess.gr/index.php?option=com_content&view=articl...d=101&lang=el




ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
αυτο ομως που θα ηθελα ειναι σε ερωτημα της συγκεκριμενης βασης δεδομενων που εχει μια στηλη ονοματος τιμη και ειναι μεσα καταχωρημενοι αριθμοι να μου μετατρεπονται αυτοι οι αριθμοι ολογραφως σε μια αλλη στηλη του ερωτηματος καινουργια.
ελπιζω να εγινα κατανοητη
ευχαριστω
sarafis


Μέλος από: 08 Μαη 2008
Μηνύματα: 20

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2009 16:01    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Για δες στο συνημμένο! Όπως το ζήτησες

Αντιγράφεις της συνάρτηση στην δική σου βάση δεδομένων και χρησιμοποιείς τους τύπους που θα δεις στα ερωτήματα κανονικά στα δικά σου ερωτήματα



NumberToText.zip
 Description:

Download
 Filename:  NumberToText.zip
 Filesize:  27.25 KB
 Downloaded:  851 Time(s)

NHMERTIS


Μέλος από: 27 Απρ 2007
Μηνύματα: 10

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2009 16:07    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

δεν εχω λογια !!!!
ευχαριστω παρα παρα πολυ
GiannisKT


Μέλος από: 01 Ιουν 2009
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουν 2009 03:20    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλό είναι, σε παραδείγματα που δημοσιεύονται στα φόρουμ να αναφέρουμε και τον συγγραφέα του εκάστοτε έργου VBA!!

Ο κώδικας VBA του παραπάνω παραδείγματος αυτού έχει παρθεί από συνημμένο στο

http://forum.msaccess.gr/viewtopic.php?f=13&t=36

ή από εδώ:

http://www.planetexcel.gr/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=5&lid=47

και απλά του έχει αφαιρεθεί το όνομα του δημιουργού του.
sarafis


Μέλος από: 08 Μαη 2008
Μηνύματα: 20

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουν 2009 17:14    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Φίλε Γιάννη το ύφος του μηνύματός σου παραπέμπει σε βαριά κατηγορία και μιας που σε κάποιο σημείο έχεις δίκιο οφείλω να απολογηθώ.
Τον κώδικα που χρησιμοποίησα στο συγκεκριμένο αρχείο τον πήρα από το excel add in που βρήκα στην 2η διεύθυνση που ανέφερες και αυτό προκύπτει και από το όνομα της συνάρτησης (inWords) ενώ στο αρχείο της άλλης βάσης αναφέρεται ως (NumToWords). Αυτό ως προς το ότι ανέφερες ότι αφαίρεσα το όνομα του δημιουργού του καθώς στο συγκεκριμένο αρχείο δεν υπάρχει κάποια σημείωση στον κώδικα ενώ στο δεύτερο υπάρχει εκτενής αναφορά στις τροποποιήσεις που έκανε στον κώδικα ο φίλος Τάσος.
Το ποιοι είναι οι καλοί γνώστες της Access, excel & VBA είναι γνωστό σε όσους διαβάζουν τόσο το παρόν Forum όσο και το http://www.planetexcel.gr καθώς έχουν βοηθήσει και έχουν επιλύσει δεκάδες προβλήματα που έχουν τεθεί.
Εγώ κατ΄ επανάληψη έχω δηλώσει ότι παρότι ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την Access συγκριτικά με αυτούς είμαι αρχάριος. Δεν διεκδικώ λοιπόν να δρέψω δάφνες για την επίλυση του προβλήματος. Εξάλλου η φίλη NHMERTIS ανέφερε πως έχει βρει ήδη τον κώδικα στο Internet και απλώς ήθελε τον τρόπο που θα το προσαρμόσει στο ερώτημα.
Σαφώς λοιπόν προκύπτει το ερώτημα γιατί να φτιάξω αυτό το αρχείο και να το δημοσιεύσω και να μην αφήσω τους ειδικούς του Forum να δώσουν την λύση και σε αυτό. Σε διαβεβαιώ λοιπόν πως πρόθεσή μου ήταν να συνεισφέρω με τον τρόπο αυτό στην λειτουργία του Forum καθώς πολλάκις έχω βοηθηθεί και στα δύσκολα προβλήματα δεν είμαι σε θέση να προσφέρω.
Ως προς την αναφορά στο όνομα του δημιουργού του εκάστοτε έργου VBA ή άλλου θα συμφωνήσω πως έχεις δίκιο, δηλώνω ένοχος για το συγκεκριμένο ατόπημα. Δεν έγινε όμως με πρόθεση να κλέψω τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσε ο φίλος Τάσος για να φτιάξει το συγκεκριμένο κώδικα αλλά από βιασύνη και απειρία.
Εν κατακλείδι ζητώ συγνώμη από το φίλο Τάσο για την μη αναφορά του ονόματός του ως δημιουργού του κώδικα και υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον.
kon73
Script Master

Μέλος από: 13 Απρ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 224


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 02 Ιουν 2009 11:43    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα ήθελα να προσθέσω πως στο Link www.msaccess.gr/index.php?option=com_content&view=articl...d=101&lang=el
δεν είναι ο κώδικας του φίλου μου tassos. Ο tassos ανέβασε στο forum.msaccess.gr δικό του κώδικα (Τον οποίο και ευχαριστώ για την συνδρομή του γενικώς και όχι μόνο γι’αυτόν τον κώδικα). Γενικώς το Forum καθώς και το site Msaccess δεν οικειοποιεί από κανέναν κώδικα.

Όμως κατά την προσωπική μου άποψη αφού αναφέρονται τα Links και φαίνεται ποιος έκανε τι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται περισσότερη επεξήγηση καθώς ο σκοπός μας είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Φιλικά

Kon73

_________________
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Τώρα είναι 09 Δεκ 2016 09:42 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos