freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

άσκηση με merge sort σε C


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: cάσκησηsort Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
stoomby


Μέλος από: 05 Ιουν 2009
Μηνύματα: 4
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 12:44    Θέμα: άσκηση με merge sort σε C Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

θέλω να υλοποιήσω την ταξινόμηση merge sort σε C και να μετρήσω πόσος χρόνος απαιτείται για την εκτέλεση του προγράμματος. έχετε κάποια ιδέα? ευχαριστώ
alex599


Μέλος από: 17 Δεκ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 66

Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 12:48    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Φτιάξε την ταξινόμηση που θες και μετά δες εδώ http://www.it.uom.gr/teaching/c_sys/node21.html για το πως θα κοντρολάρεις τον χρόνο.

_________________
while(!dead()) ++knowledge;
stoomby


Μέλος από: 05 Ιουν 2009
Μηνύματα: 4
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 13:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

επίσις έχω βρει αυτόν των κώδικα en.allexperts.com/q/C-1587/Merge-Sort-C.htm αλλά δεν ξέρω πως να εισάγω διαφορετικές τιμές...
alex599


Μέλος από: 17 Δεκ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 66

Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 13:16    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

να εισάγεις που διαφορετικές τιμές?

_________________
while(!dead()) ++knowledge;
stoomby


Μέλος από: 05 Ιουν 2009
Μηνύματα: 4
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 13:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ναι και να αλλάξω το μέγεθος του πίνακα.
alex599


Μέλος από: 17 Δεκ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 66

Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 13:30    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

αυτο που μου έδειξες είναι η συνάρτηση που υλοποιεί την ταξινόμηση. Αυτά θα τα αλλάξεις από τη main() που καλείς την συνάρτηση. Εκεί θα δηλώσεις τον πίνακα με μέγεθος όσο θες και ό,τι στοιχεία θες εσύ. Καλείς την συνάρτηση με όρισμα τον πίνακα αυτόν και έισαι έτοιμος.

_________________
while(!dead()) ++knowledge;
stoomby


Μέλος από: 05 Ιουν 2009
Μηνύματα: 4
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 13:41    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ευχαριστώ, από ότι έχω καταλάβει το μέγεθος εξερτάται από τις μεταβλητές high και low, σωστά? δλδ για έναν πίνακα 5 στοιχείων έχουμε high=5 και low=0?

_________________
αχ ρε CEID,αχ...
alex599


Μέλος από: 17 Δεκ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 66

Περιοχή: Πάτρα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 05 Ιουν 2009 23:01    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ναι!

ώπα, συνάδελφος ceidas??

_________________
while(!dead()) ++knowledge;
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [8 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Bitwise operators in C 3 Kappa4 15 Δεκ 2014 20:38
mariosal Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 06 Δεκ 2016 02:47 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos