freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Συνεργασία C++ client με ιστοσελίδα και χρήση sessions


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: συνεργασίαιστοσελίδα Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουν 2009 17:27    Θέμα: Συνεργασία C++ client με ιστοσελίδα και χρήση sessions Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Λοιπόν θέλω να συνδεθώ με κάποια σελίδα με ενα client μέσω web service και να κάνω login σ αυτή μέσα απο τον client. Έχω καταφέρει να συνδεθώ όπως και να κάνω login αλλά πως διατηρώ την σύνδεση μέσα απο το πρόγραμμα;

Πχ συνδέομαι κανονικά παίρνω το μήνυμα ότι όλα καλά αλλά πως θα διατηρήσω το cookie ή session για να μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα εκτός απο το login?

Τελικά είναι δύσκολο να το εξηγήσω
Pavel
Honorary Member

Μέλος από: 07 Αυγ 2003
Βοηθήματα: 3
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: UK
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουν 2009 22:37    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Βασικά, δουλεύεις σε Windows link to Windows ή Linux? Visual application ή console application?

Μέχρι τώρα τι χρησιμοποιείς; Sockets? Να υποθέσω φτιάχνεις το header και το στέλνεις;

_________________
Εσύ είσαι τρελός.
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2009 21:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ίσως κάπως αργά αλλά μόλις γύρισα απο Χαλκιδική και δεν μπορούσα να γράψω με το κινητό.

Λοιπόν.
Δουλεύω σε Windows link to Windows με το πακέτο Visual C++ Express edition σε visual application. Χρησιμοποιώ Web References και όλα τα κάνω με SOAP. Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος και αν αυτό που θέλω να κάνω γίνεται έτσι.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.
Pavel
Honorary Member

Μέλος από: 07 Αυγ 2003
Βοηθήματα: 3
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: UK
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2009 22:27    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με .NET οπότε αν τα links είναι άκυρα, my apologies.

Αν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο στην VB6, θα χρησιμοποιούσα το Web Browser Control.

Από την στιγμή που θα το κάνεις initialize μέχρι και το τέλος κρατάει ένα session. Στην ουσία χρησιμοποιείς τον Internet Explorer μέσα στην εφαρμογή σου.

Βρήκα αυτό το link, ελπίζω να σε βοηθήσει: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.webbrowser.aspx

Αν δεν σε καλύπτει αυτό ή έχεις κάποια απορία, εδώ είμαστε

_________________
Εσύ είσαι τρελός.
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2009 23:24    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Βασικά δεν θέλω να έχω ανοιχτή κάποια συγκεκριμένη σελίδα... Θέλω να στέλνω εντολές σε κάποιο αρχείο, αυτό να τις επεξεργάζεται και να μου στέλνει δεδομένα σε μορφή arrays.
Όλα τα παραπάνω θέλω να γίνονται μέσα σε ενα "ασφαλές" περιβάλλον όπου θα έχω κάνει σύνδεση όπως ακριβώς κάνω πχ στο freestuff.

Μπορεί να το κατάλαβες ήδη αυτό βέβαια. Απ ότι κατάλαβα εσύ εννοείς να βάλω το συγκεκριμένο control και να συνδεθώ με την σελίδα που θέλω. Μετά αφού έχει δημιουργηθεί το session να κάνω αυτά που θέλω. Κατάλαβα καλά ή πέρα βρέχει;
Pavel
Honorary Member

Μέλος από: 07 Αυγ 2003
Βοηθήματα: 3
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: UK
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2009 23:30    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ThyClub ανέφερε:
Μπορεί να το κατάλαβες ήδη αυτό βέβαια. Απ ότι κατάλαβα εσύ εννοείς να βάλω το συγκεκριμένο control και να συνδεθώ με την σελίδα που θέλω. Μετά αφού έχει δημιουργηθεί το session να κάνω αυτά που θέλω.

Yeap!

Στην αρχή κάνεις το login πχ WB.Navigate("http://www.freestuff.gr/forums/login.php", postdata()) (Μέσα στο postdata έχεις το username/password). Και αφού συνδεθείς με επιτυχία, όποιο request χρειάζεσαι, το κάνεις μέσα από το Web Browser control. Το ορίζεις και .visible = false και κάνεις την δουλειά σου.

_________________
Εσύ είσαι τρελός.
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2009 23:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Οκ!!!
Αυτά είναι
Thnks pavel
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 03 Δεκ 2016 00:15 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos