freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Εμφάνιση εγγράφων word σε φορμα access...Γίνεται?


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [12 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: accesswordφόρμα Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 08 Ιουλ 2009 13:36    Θέμα: Εμφάνιση εγγράφων word σε φορμα access...Γίνεται? Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

καλημερα σε ολους...εχουμε ενα πινακα που εχει πρωτευον κλειδι και μια λιστα με τιτλους εγγραφων που ειναι Link στο αντιστοιχο κειμενο

εχουμε και την φορμα του πινακα...Και τωρα το ερωτημα:
Υπαρχει η δυνατοτητα ετσι οπως ειναι η φορμα με τα στοιχεια του εγραφου απο πανω, να μου εμφανιζει απο κατω μεσα σε ενα πλαισιο το αντιστοιχο εγγραφο;
Και οταν θα πηγαινω στην επομενη εγγραφη να μου εμφανιζει κατευθειαν και το αντιστοιχο εγγραφο?
kon73
Script Master

Μέλος από: 13 Απρ 2008
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 224


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιουλ 2009 17:29    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γίνεται έχοντας ένα Activex control που πρέπει να ενεργοποιήσεις, μπορείς να δεις αυτό το site.
-word-viewer-activex

Βέβαια θα πρέπει να αγοραστεί για πλήρη λειτουργία. Αν το βρεις κάπου warez θα ήταν σίγουρα το επιθυμητό

Τώρα για λοιπά με χρήση κώδικα δες και αυτά τα Links

Display_Word_Document_In_Form

open_word_doc.html

Πιστεύω να βοήθησα κάπως.

Kon73

_________________
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 14 Ιουλ 2009 13:27    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλημερα συγγνωμη για την αργοπωρημένη απάντηση μου.Δυστυχώς αυτα εμφανίζουν ενα συγκεκριμένο εγγραφο και οχι διαφορετικά εγγραφα...μάλλον αν τα εκανα ολα σωστα...θα το ψαξω και αν ειναι θα στειλω μια test βαση προσ χρηση.Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφέρον.
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 15 Ιουλ 2009 11:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλημέρα...δεν βρήκα κατι πανω σαυτο που εψαχνα...χρησιμοποιησα τo δευτερο site και στην κεντρικη του σελιδα εχει παραδειγμα βασης
http://www.databasedev.co.uk/downloads.html
6ο απο το τελος.Ευχαριστω για την βοηθεια και την αμμεση απαντηση
Tassos_F


Μέλος από: 27 Φεβ 2009
Μηνύματα: 6

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 19 Ιουλ 2009 18:07    Θέμα:
Περιγραφή θέματος: Access Document Viewer
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αγαπητέ φίλε,
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο παρακάτω Link:

http://forum.msaccess.gr/viewtopic.php?f=13&t=57 (MsAccess Tools)

Εκει έχω ανεβάσει σχετικό συνημμένο που ελπίζω να σε εξυπηρετήσει.

Φιλικά

Τάσος Φιλοξενίδης
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουλ 2009 13:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εξαιρετικη δουλεια....Μια αλλη απορια τωρα.
εχω την φορμουλα μου κανονικα και απο κατω εχω ενα πλαισιο επιλογης(optFilterBy) και ενα κουμπι filter records που μου φιλτραρει τις εγγραφες...με το κλικ υπαρχει η εξης γλωσσα απο πισω:
Option Compare Database
Option Explicit

'Set default record source of form
Const strSQL = "SELECT tblDocumentArchive.DocumentCat,tblDocumentArchive.RecordID,tblDocumentArchive.DocumentTitile,tblDocumentArchive.FilePath,tblDocumentArchive.Celander, tblDocumentArchive.Year,tblDocumentArchive.Month,tblDocumentArchive.Ðáñáôçñçóåéò FROM tblDocumentArchive"


Private Sub cmdFilterRecords_Click()

'Variable to hold filtered SQL string
Dim strFilterSQL As String

'Set default record source of form
'Const strSQL = "SELECT tblDocumentArchive.DocumentCat,tblDocumentArchive.RecordID,tblDocumentArchive.DocumentTitile,tblDocumentArchive.FilePath,tblDocumentArchive.Celander, tblDocumentArchive.Year,tblDocumentArchive.Month,tblDocumentArchive.Ðáñáôçñçóåéò FROM tblDocumentArchive"

Select Case Me!optFilterBy
'Filter record source dependant on option checked
Case 1
strFilterSQL = strSQL & " Where [DocumentCat] = 'ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ';"
Case 2
strFilterSQL = strSQL & " Where [DocumentCat] = 'ΔΕΛΤΙΟ';"
'If filter applied with no option selected use default record source
Case Else
strFilterSQL = strSQL & ";"
End Select
' Set record source with filtered SQL
Me.RecordSource = strFilterSQL
Me.Requery

End Sub
εχω φτιαξει αλλο ενα πλαισιο επιλογης (optFilterBy1)με τα ετη 2009,...2001.το θεμα ειναι οτι θελω με το κλικ του κουμπιου να μου τα φιλτραρει αναλογα και με την κατηγορια του εγγραφου και το ετος..πως ομως θα του ορησω απο το ιδιο κουμπι να τα φιλτραρει και με βαση το year?
manolism
Super Moderator

Μέλος από: 25 Ιαν 2004
Βοηθήματα: 66
Νέα: 12
Templates: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Wild West
View users profile
deviantART facebook twitter 
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουλ 2009 16:25    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

kon73 ανέφερε:
Βέβαια θα πρέπει να αγοραστεί για πλήρη λειτουργία. Αν το βρεις κάπου warez θα ήταν σίγουρα το επιθυμητό


Απαπαπαπαπαπα. Πιπέρι θα σου βάλω

_________________
| :: Βιβλίο Joomla στα Ελληνικά:: | :: Ταξιδιωτικός οδηγός για τη Νέα Υόρκη ::
Tassos_F


Μέλος από: 27 Φεβ 2009
Μηνύματα: 6

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουλ 2009 22:24    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αγαπητέ Μάριε.

Θα σου συνιστούσα να άλλαζες το όνομα Ðáñáôçñçóåéò (παρατηρήσεις)
με οτιδήποτε άλλο αρκεί να περιέχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες.

Επίσης το πεδίο Year θα μπορούσε να σου παρουσιάσει προβλήματα στην περεταίρω ανάπτυξη της εφαρμογής σου αφού είναι
δεσμευμένη λέξη στην SQL (βλ . Link: http://office.microsoft.com/el-gr/access/HP010322491032.aspx?pid=CH010410151032 )


Δες ένα παράδειγμα (ατεστάριστο):

κώδικας:


Option Compare Database
Option Explicit

Private Sub Command1_Click()

    Dim StrOptFilterBy$, IntOptFilterBy1%, StrSql$

    StrOptFilterBy = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy), Choose(Me.optFilterBy, "Timologio", "Deltio"), vbNullString)

    IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), Choose(Me.optFilterBy1, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010), Year(Date))
    'IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), 2000 + Me.optFilterBy1, Year(Date))'

    StrSql = "SELECT tblDocumentArchive.DocumentCat, tblDocumentArchive.RecordID, tblDocumentArchive.DocumentTitile, tblDocumentArchive.FilePath, " & _
             "tblDocumentArchive.Celander, tblDocumentArchive.The_Year, tblDocumentArchive.Month, tblDocumentArchive.παρατηρήσεις FROM tblDocumentArchive "

    StrSql = StrSql & IIf(StrOptFilterBy <> vbNullString, "Where [DocumentCat] = '" & StrOptFilterBy & "' AND Year(" & "[The_Year]" & ") = " & IntOptFilterBy1, _
                          "WHERE Year(" & "[The_Year]" & ") = " & IntOptFilterBy1) ' Αν είναι ημερομηνία.

    Debug.Print StrSql
   
End Sub


Φιλικά

Τάσος Φιλοξενίδης
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουλ 2009 12:14    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλημερα...το δοκιμασα αλλα μου βγαζει debug σαυτα
StrOptFilterBy = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy), Choose(Me.optFilterBy, "Timologio", "Deltio"), vbNullString)

IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), Choose(Me.optFilterBy1, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010), Year(Date))
'IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), 2000 + Me.optFilterBy1, Year(Date))'

θα το ψαξω βεβαια εννοειται λιγο παραπανω...
lunarmedia ο γιοκας σου ειναι?να σου ζησει...
αν παλι εισαι εσυ ο ιδιος τι να πω...μαφηνεις αφωνο
Tassos_F


Μέλος από: 27 Φεβ 2009
Μηνύματα: 6

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουλ 2009 14:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ο κώδικας αυτός προϋποθέτει:

1) μία ομάδα επιλογών με το όνομα optFilterBy με τουλάχιστον 2 κουμπιά (Radio buttons).
Τις λέξεις "Timologio", "Deltio" θα πρέπει φυσικά να τις προσαρμόσεις.

2) μία ομάδα επιλογών με το όνομα optFilterBy1 με τα ανάλογα Radio buttons (στην περίπτωση αυτή 10).

Αν το πεδίο [The_Year] είναι ακέραιος και όχι ημερομηνία τότε έχουμε:
κώδικας:

    StrSql = StrSql & IIf(StrOptFilterBy <> vbNullString, "Where [DocumentCat] = '" & _
                        StrOptFilterBy & "' AND [The_Year] = " & IntOptFilterBy1, _
                          "WHERE [The_Year]= " & IntOptFilterBy1)

Καλη σου μέρα!
marios1984


Μέλος από: 18 Μαρ 2009
Μηνύματα: 51

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουλ 2009 13:57    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλημερα...Συγγνωμη που σας πρηζω...
Μηπως πρεπει να κανω και καμια αλλαγη εδω:
IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), Choose(Me.optFilterBy1, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010), Year(Date))
'IntOptFilterBy1 = IIf(Not IsNull(Me.optFilterBy1), 2000 + Me.optFilterBy1, Year(Date))'
μου βγαζει debug...
το the_year ειναι ακεραιος...
Tassos_F


Μέλος από: 27 Φεβ 2009
Μηνύματα: 6

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουλ 2009 19:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπέρα φίλε μου.

Πάρε αν θέλεις μια ιδέα από το παρακάτω συνημμένο.

Τα λέμε...



TestSQL.zip
 Description:
Sql

Download
 Filename:  TestSQL.zip
 Filesize:  14.51 KB
 Downloaded:  456 Time(s)

Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [12 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Δημιουργία Βάσης Δεδομένων MS Access με αντιστοιχιση σε γραφικό στοιχείο 1 Charalampos77 22 Ιουλ 2016 13:22
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 03 Δεκ 2016 00:18 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos