freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

δήλωση μεθόδου που επιστρέφει εικόνα σε C#


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: cΕικόνα Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
it05129


Μέλος από: 25 Ιαν 2008
Μηνύματα: 33

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 17 Αυγ 2009 17:42    Θέμα: δήλωση μεθόδου που επιστρέφει εικόνα σε C#
Περιγραφή θέματος: @@@@@
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Έχω μία μέθοδο η οποία θέλω να επιστρέφει ένα αντικείμενο, συγκεκριμένα μία εικόνα(image η picturebox), πρέπει να δηλώσω την μέθοδο στην αρχή?

Για παράδειγμα εάν επιστρέφει η μέθοδο string γράφω public string methodos(){ ...... return x}
διαφορετικά αντί για string τι γράφω στον κώδικα?

Ευχαριστώ
virxen75


Μέλος από: 18 Φεβ 2009
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 17 Αυγ 2009 19:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

μάλλον
κώδικας:

public Image yourFunction(){

....
return image1;
}
it05129


Μέλος από: 25 Ιαν 2008
Μηνύματα: 33

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 17 Αυγ 2009 21:41    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

το πρόβλημα τώρα είναι πως δεν αναγνωρίζει αντικείμενο Ιmage το project μου. ίσως φταίει το ότι είναι webservise.

πάντως στο toolbox δεν υπάρχει image αντικείμενο. ενώ αν κάνω δεξί κλικ πάνω στο toolbox και μετά πάω choose items το image είναι επιλεγμένο αλλά μετάδεν μου το εμφανίζει στο toolbox.

όταν πάω να το δημιουργήσω με κώδικα, δλδ με image ταδε = new image; ούτε πάλι δημιουργήτε.

μήπως όταν κάνει project webservice δεν υπάρχει αντικείμενο image σαν αυτό που εχει στα forms ή στα applications?????
virxen75


Μέλος από: 18 Φεβ 2009
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 17 Αυγ 2009 23:56    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

δεν ξέρω c# αλλά αν θες στείλε τον κώδικα σου
και πες εκει επάνω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις
να το κοιτάξω να δω αν βγάλω άκρη
it05129


Μέλος από: 25 Ιαν 2008
Μηνύματα: 33

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Αυγ 2009 00:37    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Βασικά τελικά εκει που πήγε το θέμα δεν εχει να κάνει με την C# αλλά με asp και πως σε ένα webservice project μπορείσ να χρησιμοποιήσεις ένα αντικείμενο όπως το αντικείμενο image σε ένα application project.
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Bitwise operators in C 3 Kappa4 15 Δεκ 2014 20:38
mariosal Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 06 Δεκ 2016 07:46 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos