freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

μετατροπή ακέραιου τετραψήφιου σε float σε C#


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: cμετατροπή Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
it05129


Μέλος από: 25 Ιαν 2008
Μηνύματα: 33

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 07 Σεπ 2009 15:17    Θέμα: μετατροπή ακέραιου τετραψήφιου σε float σε C# Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

υπάρχει κάποιος τρόπος σε ένα τετραψήφιο ακέραιο να τοποθετήσω υποδιαστολή μετά τα πρώτα 2 ψηφία του και να τον μετατρέψω σε float???
για παράδειγμα τον 1253 να τον κάνω 12.53
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 07 Σεπ 2009 19:03    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Διαίρεση με το 100 δεν κάνει αυτό που θέλεις;
dimitriosk12


Μέλος από: 26 Σεπ 2009
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Σεπ 2009 08:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αν κάνεις κάτι τέτοιο:

float c = 1253 / 100;

Το αποτέλεσμα θα είναι 12. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι:

float a = 1253;
float b = 100;
float c = a / b;
virxen75


Μέλος από: 18 Φεβ 2009
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Σεπ 2009 15:44    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

άκυρο
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Bitwise operators in C 3 Kappa4 15 Δεκ 2014 20:38
mariosal Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 07 Δεκ 2016 10:35 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos