Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Apache/MySql

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
artemioskas
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 08 Αύγ 2009 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Apache/MySql

Δημοσίευση από artemioskas » 15 Νοέμ 2009 21:49

Καλησπέρα.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το Joomla μιας και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,αλλά προς το παρόν είμαι παντελώς άσχετος. :D

Λοιπόν,ξεκίνησα να ετοιμάζω ένα site με έναν οδηγό που έχετε ανεβάσει,αλλά έχω πρόβλημμα με το Apache και με το MySql.
Δεν μου ανοίγουν όταν πατάω το start.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;
-- Η φωτογραφία είναι μια αυστηρή και εκθαμβωτική ποίηση του πραγματικού... Άνσελ Άνταμς --

Άβαταρ μέλους
kamar
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 17:40
Τοποθεσία: Χανιά

Apache/MySql

Δημοσίευση από kamar » 16 Νοέμ 2009 23:53

Τί εννοείς δεν ξεκινάει;
Τί εγκατάσταση έχεις κάνει;
Τί λειτουργικό τρέχεις;

Αν παράδειγμα έχεις Linux για να ξεκινήσεις Apache και MySQL πρέπει να έχεις δικαιώματα διαχειριστή.

Εύκολη εγκατάσταση Apache και MySQL γίνεται με το XAMPP που θα βρεις εδώ. Είναι πολύ απλό στη χρήση και συνίσταται για τοπικές δοκιμές.

Άβαταρ μέλους
artemioskas
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 08 Αύγ 2009 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Apache/MySql

Δημοσίευση από artemioskas » 17 Νοέμ 2009 00:07

Λοιπόν,αρχικά χρησιμοποιώ windows xp.

Έχω κατεβάσει το XAMMP από την διεύθυνση που μου έδωσες και εσύ παραπάνω,και το έχω κάνει εγκατάσταση στον υπολογιστή μου.
Όταν όμως το ανοίγω από την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας μου,και πατάω το start για να ανοίξουν,δεν μου ανοίγουν και συνήθως μου βγάζουν σφάλμα μετά από λίγη ώρα.
-- Η φωτογραφία είναι μια αυστηρή και εκθαμβωτική ποίηση του πραγματικού... Άνσελ Άνταμς --

Άβαταρ μέλους
kamar
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 17:40
Τοποθεσία: Χανιά

Apache/MySql

Δημοσίευση από kamar » 17 Νοέμ 2009 00:14

Δες αν είναι ενεργοποιημένο το XAMPP να τρέχει ως service, δηλαδή αυτόματα.
Πάτα Ctrl+Alt+ Del για να δείς αν τρέχει ο Apache και η MySQL.
Στον browser πληκτρολόγησε http://localhost, για να επιβεβαιώσεις ότι δεν τρέχει ο apache.

Άβαταρ μέλους
kamar
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 17:40
Τοποθεσία: Χανιά

Apache/MySql

Δημοσίευση από kamar » 17 Νοέμ 2009 00:17

kamar έγραψε:Δες αν είναι ενεργοποιημένο το XAMPP να τρέχει ως service, δηλαδή αυτόματα.
Πάτα Ctrl+Alt+ Del για να δείς αν τρέχει ο Apache και η MySQL.
Στον browser πληκτρολόγησε http://localhost, για να επιβεβαιώσεις ότι δεν τρέχει ο apache.
Κοίτα και αυτό: http://www.apachefriends.org/en/faq-xam ... html#xpsp2

...και αυτό: http://www.apachefriends.org/en/faq-xam ... ml#nostart

Άβαταρ μέλους
artemioskas
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 08 Αύγ 2009 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Apache/MySql

Δημοσίευση από artemioskas » 17 Νοέμ 2009 00:43

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις,αλλά θα το κοιτάξω αύριο για είμαι ψόφιος τώρα.
-- Η φωτογραφία είναι μια αυστηρή και εκθαμβωτική ποίηση του πραγματικού... Άνσελ Άνταμς --

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες