freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Πύργοι Ανόϊ


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
atnak


Μέλος από: 09 Νοε 2009
Μηνύματα: 13

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2009 18:59    Θέμα: Πύργοι Ανόϊ
Περιγραφή θέματος: που ειναι το λάθος?
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

#include <stdio.h>

void move(n,A,C,B)
int n,A,B,C; // δισκος, rod1, rod2, rod3
{
if (n==1){printf("δίσκο %d απο Στήλη %d σε στήλη %d.\n",n,A,C);}
else {move(n-1,A,B,C);move(1,A,C,B);move(n-1,B,C,A);}
}

main()

{
int n;
printf("δώσε αριθμο στύλων ");
scanf("%d",&n);//αρ rod
move(n,1,3,2);
}

τι δεν κάνω καλά στον πιο πάνω κώδικα και μου εκτυπώνει λάθος αρ δισκου? παντα μετραει τον πρωτο δισκο στην εκτυπωση!
starfish


Μέλος από: 15 Δεκ 2006
Μηνύματα: 256+

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2009 19:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

To λάθος που βλέπω εγώ είναι ότι όταν ο τόνος μπαίνει στο ο δεν χρειάζονται διαλυτικά στο ι. Είναι Ανόι

_________________
We Are The Knights That Say www

Μικρές Αγγελίες
Δημιουργία Ιστοσελίδας
atnak


Μέλος από: 09 Νοε 2009
Μηνύματα: 13

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2009 19:47    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

σωστο σε βρισκω..... αλλα εκτος απο αυτο?
starfish


Μέλος από: 15 Δεκ 2006
Μηνύματα: 256+

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2009 20:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλα δεν μπορώ

_________________
We Are The Knights That Say www

Μικρές Αγγελίες
Δημιουργία Ιστοσελίδας
virxen75


Μέλος από: 18 Φεβ 2009
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2009 21:13    Θέμα: Re: Πύργοι Ανόϊ
Περιγραφή θέματος: που ειναι το λάθος?
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

κώδικας:

#include <stdio.h>
void move (int,int,int,int);

void move(int n,int A,int C,int B)// äéóêïò, rod1, rod2, rod3
{
if (n==1){printf("disk %d apo stili %d se stili %d.\n",n,A,C);}
else {
    move(n-1,A,B,C);
    printf("disk %d apo stili %d se stili %d.\n",n,A,C);
    move(n-1,B,C,A);
    }
}

int main()

{
int n;
printf("dose no stilon ");
scanf("%d",&n);//áñ rod
move(n,1,3,2);

}

Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Help with class 1 aivas 28 Ιαν 2015 00:52
dva_dev Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 06 Δεκ 2016 07:42 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos