Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

tokenize string se c...

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
bitMan
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 03 Ιαν 2006 20:16
Τοποθεσία: (Patra && Crete);
Επικοινωνία:

tokenize string se c...

Δημοσίευση από bitMan » 31 Ιαν 2010 03:26

Kalhspera, thelw na ftiaxw ena kommati kwdika pou tha dexetai mia protash apo to plhktrologio kai tha apothhkeuei kathe lexh xexwrista se mia metavlhth. arxika thelw na afairesw ta kena apo thn protash...

exw grapsei ton parakatw kwdika alla den leitourgei opws tha prepe. mou vgazei null stis 2 teleutaies printf..

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include <stdio.h>
#include <string.h>

int main&#40;&#41;&#123;
	
	
	char buffer&#91;50&#93;;
	char *token, *temp;
	const char delims&#91;&#93; = " ";
	
	scanf&#40;"%s",buffer&#41;;
	
	temp = buffer;
	
	token = strtok&#40;temp,delims&#41;;
	printf&#40;"%s",token&#41;;
	
	token = strtok&#40;NULL,delims&#41;;
	printf&#40;"%s",token&#41;;
	
	token = strtok&#40;NULL,delims&#41;;
	printf&#40;"%s",token&#41;;
	
	
	return 0;
&#125;
an mporei kaneis as vohthisei...
euxaristw
--<>----><----<>----<>-----<>--

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

tokenize string se c...

Δημοσίευση από virxen75 » 31 Ιαν 2010 10:40

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include <stdio.h>
#include <string.h>

int main&#40;&#41;&#123;
   
   
   char buffer&#91;50&#93;;
   char *token, *temp;
   const char delims&#91;&#93; = " ";
   
   fgets&#40;buffer,50,stdin&#41;;
   temp=buffer;
   token = strtok&#40;temp,delims&#41;;
   printf&#40;"%s",token&#41;;
   
   token = strtok&#40;NULL,delims&#41;;
   printf&#40;"%s",token&#41;;
   
   token = strtok&#40;NULL,delims&#41;;
   printf&#40;"%s",token&#41;;

   return 0;
&#125; 
κλασικό λάθος χρήσης της scanf.
H scanf διαβάζει μόνο λέξεις και όχι προτάσεις επειδή σταματάει
να διαβάζει μόλις συναντήσει το κενό.
για να το καταλάβεις καλύτερα βάλε μία printf με αυτό που διάβασες από την scanf.


Υ.Γ. αν αφαιρέσεις τα κενά από την πρόταση πως θα βρεις μετά τις λέξεις?

bitMan
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 03 Ιαν 2006 20:16
Τοποθεσία: (Patra && Crete);
Επικοινωνία:

tokenize string se c...

Δημοσίευση από bitMan » 31 Ιαν 2010 11:20

Ευχαριστώ πάρα πολύ συμπατριώτη...

Για να έχω κάθε λέξη χωριστά αποθηκέυω το κάθε token σε κάθε βήμα της strtok σε μια μεταβλητή...
--<>----><----<>----<>-----<>--

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες