freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Πρόβλημα με flash intro


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Joomla! » Joomla! γενικά
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: flash Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
GEORGIOS-24


Μέλος από: 08 Φεβ 2010
Μηνύματα: 11

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 08 Μαρ 2010 14:58    Θέμα: Πρόβλημα με flash intro
Περιγραφή θέματος: Πρόβλημα με την διεύθυνση
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γεια σας.Οποιο flash και αν εχω δοκιμασει ειδικότερα το aleo εχει προβλημα με to .gr απο οτι καταλαβα.Οταν δηλαδη πρεπει να πατησω πανω στο flash για να μπει στο site μου βγαζει url not found.Και οτι site δοκιμασα με .com δουλευουν ολα.Μπορει να με βοηθησει καποιος η να μου προτεινει κατι αλλο?Ευχαριστω
Basilakis
PHP Moderator

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 68
Νέα: 7
Templates: 3
Scripts: 3
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Womans' Brain
View users profile Send email to user Visit posters website
blog deviantART flickr myspace facebook linkedin 
hi5 sync twitter deviantART skype 
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαρ 2010 14:37    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

δεν συνδέεις σωστά τη σελίδα μέσα απο το comonent? ή δεν δίνει καθόλου αυτές τις δυνατότητες;

_________________
Κατασκευη Ιστοσελιδων
GEORGIOS-24


Μέλος από: 08 Φεβ 2010
Μηνύματα: 11

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαρ 2010 18:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ενώ πριν το ανεβάσω στον blue host εκει εχω site στο preview συμφωνα με τις ρυθμισεις που εχω κανει μπαινει κανονικα sto site μολις πατησω πανω,οταν το ανεβασω και εμφανιζετε κανονικα πριν μπει στο site παταω πανω sto flash και δεν μπαινει μενει εκει και μου δειχνει ακομα to flash intro.Οταν δοκιμαζω με com site μπαινει σε ολα κανονικα.Αυτα που μου ειπες δεν τα εχω δει καπου.
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Joomla! » Joomla! γενικά
Τώρα είναι 09 Δεκ 2016 11:37 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos