Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Virtuemart Theme ?

Joomla! και Virtuemart

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1214
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από giannis17 » 30 Μαρ 2010 13:40

Το Virtuemart περιέχει ένα default theme που όμως είναι πολύ άδειο και πολλές φορές δεν φαίνεται και σωστά (η περιγραφή πέφτει πάνω στις εικόνες κλπ). Έχουμε κανένα site με έτοιμα free themes ή κάποιο βοήθημα στο πως να φτιάξει κανείς ένα. Ότι theme βρήκα στο επίσημο dev site του joomla ή ήταν σβησμένο ή δεν δούλευε καθόλου (βγάζει λευκή σελίδα αντί για προϊόντα).

Χρησιμοποιώ Joomla 1.5.15 + VirtueMart 1.1.4 + Joomfish 2.0.4 για τα ελληνικά

Επίσης το module Product Scroller που έχει ενσωματομένο το Virtuemart κι αυτό δείχνει τα προϊόντα χάλια (κείμενο πάνω από τις εικόνες ή με μεγάλο κενό ανάμεσα).

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 14 Απρ 2010 12:37

Καλημέρα εχω και εγω ένα παρομοιο προβλημα. εχω φτιαξει ένα site joomla virtuemart και δεν εμφανίζονται σωστά στον explorer ενω με firefox ολα μια χαρα τι μπορει να φταιει?

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από alou » 14 Απρ 2010 15:47

Τι ακριβώς δεν εμφανίζεται σωστά; και σε ποιά έκδοση του IE?

Για virtuemat themes ξεκινάει κανείς από το παρακάτω και αρχίζει να κάνει βάζει και προσωπικά στοιχεία, που θα δέσουν με το template.
http://extensions.virtuemart.net/index. ... 5&Itemid=2

Και καλό είναι να διαβάζουμε λεπτομερώς το πολύ αναλυτικό manual, ότι και να θέλει κάποιος ψάχνοντας εκεί θα βρεί 99% την απάντηση
http://virtuemart.net/documentation/Use ... index.html

Για οποιοδήποτε module, για να αλλάξεις τον τρόπο που απεικονίζεται θα πρέπει να επέμβεις στο css που το συνοδεύει - πιθανώς και σε κάποια άλλα αρχεία αν δεν θές μόνο μια αλλαγή σε χρώματα - διαστάεις - φόντο κλπ.

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 14 Απρ 2010 22:19

παιδια είναι IE 8. Γενικά με joomla δεν είχα προβλήματα. Τώρα έχω βάλει να δω λίγο το ja larix και πάει το καλάθι που το έχει στο header και πέφτει τέρμα αριστερά που υποτίθεται μπαίνει το logo. Και μετακινέιται και το search με την επιλογη που έχει να μεγαλώνεις φόντο. Μου φαίνεται τρελο τι μπορεί να είναι?

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από alou » 16 Απρ 2010 18:51

Το κάθε template φορτώνει σε διφορετικά σημεία τα modules positions. πάτα:

www.to url sou.gr/index.php?tp=1

και θα δεις τα διαθέσιμα Module positions του template, στη συνέχεια βάλει τα modules σου στις θέσεις που θες.

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 19 Απρ 2010 14:12

μα δεν ειναι αυτο το προβλημα...
Με ΙΕ εχει προβλημα ενω με firefox οχι.
Με ΙΕ τα δειχνει οπου να ναι και με firefox μια χαρα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από korgr » 19 Απρ 2010 16:44

Αφου οι ειδημονες στα joomlοειδη δεν επεμβαινουν να δωσουν μια εξηγηση/λυση ας δωσω εγω μια απαντηση:
Γιατι το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια! Ποσον μαλλον το δωρεαν :D

Let the war begin (again) :yea:

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 19 Απρ 2010 23:50

φοβερη απαντηση απο web developer και μαλιστα που ασχολειτε χρονια οπως φαινεται.......

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από korgr » 20 Απρ 2010 10:51

chrisalinho έγραψε:φοβερη απαντηση απο web developer και μαλιστα που ασχολειτε χρονια οπως φαινεται.......
Φοβερη ελειψη χιουμορ απο πλευρας σου
Παντως η τοποθετηση μου απευθυνεται σε ολους τους ευαγγελιστες των joomloειδων που σε φιλολογικες κοντρες ειναι πρωτοι, να δωσουν μια ουσιαστικη βοηθεια/απαντηση ομως δεν τους βλεπω. Και δεν μιλαω μονο για αυτο το θεμα αλλα και σε οσα αρχιζουν να "σφιγγουν τα γαλατα" και ειναι πιο δυσκολες οι απαντησεις.

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από manolism » 20 Απρ 2010 16:07

Για την παραμετροποίηση των templates του virtuemart όλα τα απαραίτητα αρχεία είναι στο φάκελο components/com_virtuemart/themes/default

Για το module που έχει πρόβλημα θα βρεις τα αρχεία στο φάκελο modules/to_onoma_tou_module

Όσο για τα προβλήματα που παρουσιάζονται πρέπει να το ψάξεις ώστε να βρεις τι προκαλεί τα σφάλματα και σιγά σιγά να τα διορθώσεις.

Για όλα αυτά χωρίς γνώσεις html και css είναι λίγο χλωμό να τα καταφέρεις

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 27 Απρ 2010 14:27

παιδεια το προβλημα είναι μονο με ΙΕ 8 και με κανενα άλλο φυλλομετρητη ουτε firefox ουτε chrome εχουν προβλημα και μου εμφανιζεται μόνο με το ja larix
Συνημμένα
jalarixIE8.jpg
jalarixallou.jpg

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από Basilakis » 28 Απρ 2010 21:56

έχεις αρνητικά margins / paddings μέσα στο Tpl?

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από manolism » 28 Απρ 2010 23:27

To demo του larix στο Joomlart δείχνει μιά χαρά με ΙΕ8. Έχεις κάνει την εγκατάσταση με το quickstart? Δεν διακαιολογείται εάν δεν έχεις πειράξει τίποτε.

Για δες και στο forum τους εάν έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα

chrisalinho
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009 15:28
Επικοινωνία:

Virtuemart Theme ?

Δημοσίευση από chrisalinho » 28 Απρ 2010 23:57

εγκατεστησα αμεσως με quickstart. και εγω γι αυτο απορώ και δεν καταλαβαινω.....
οχι τα margins/paddings ειναι θετικά η 0

Τεσπα το αφησα αυτο να ρωτησω την εικονα του καλαθιου πως την αλλαζουμε?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! και Virtuemart”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες