freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

αφαιρεση αριθμων του ιδιου πεδιου


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
manos77


Μέλος από: 11 Μαη 2010
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Μαη 2010 23:32    Θέμα: αφαιρεση αριθμων του ιδιου πεδιου
Περιγραφή θέματος: αφαιρεση αριθμων του ιδιου πεδιου
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπέρα, στη βάση που έχω ανεβάσει θέλω αν γίνετε στο πλαίσιο να μου δείχνει το αποτέλεσμα της αφαίρεσης του 1ου αριθμού με το 2ο όταν πληκτρολογώ των 3ο αριθμό να κάνει την αφαίρεση του 2ου με τον 3ο μετά όταν γράφω τον 4ο αριθμό να κάνει αφαίρεση τον 3ο με τον 4ο κ.α. υπάρχει και παράδειγμα με Φώτο

Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων.

Υ.Γ 1 Πιστεύω να το εξήγησα σωστά

Υ.Γ 2 Πιστεύω να γίνετε αυτό που ζητώ ή μήπως είναι ποιο εύκολο να κερδίσω το λαχείο.



test.rar
 Description:

Download
 Filename:  test.rar
 Filesize:  15.25 KB
 Downloaded:  359 Time(s)

georiege


Μέλος από: 09 Ιουλ 2007
Μηνύματα: 79

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 20 Μαη 2010 14:56    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Είναι έτοιμο.

Στον κώδικα τής visual basic σου έχω βάλει και οδηγίες για το τι κάνει η κάθε εντολή.


Δες το και εάν έχεις πρόβλημα πες μου !



test.zip
 Description:

Download
 Filename:  test.zip
 Filesize:  16.15 KB
 Downloaded:  358 Time(s)


_________________
I do this for Aiur

http://www.aspx.gr
manos77


Μέλος από: 11 Μαη 2010
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Μαη 2010 16:03    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Σε ευχαριστω georiege θα κοιταξω την βαση θα τα ξαναπουμε.
manos77


Μέλος από: 11 Μαη 2010
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Μαη 2010 20:55    Θέμα: βοηθεια Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ειναι η ολοκληρωμενη εφαρμογη που ζηταει λυση



TEST2.rar
 Description:

Download
 Filename:  TEST2.rar
 Filesize:  17.91 KB
 Downloaded:  243 Time(s)

schizomail


Μέλος από: 11 Ιουν 2010
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιουν 2010 23:25    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Βρήκα κάπου κώδικα για το πρόβλημά του "running sum" σε φόρμα (δυστυχώς δεν ξέρω την προέλευσή του ώστε να αναφέρω την πηγή), που πρακτικά είναι μια παραλλαγή της δικής σου περίπτωσης, τον τροποποίησα και προσέθεσα σχόλια.
Η λύση χρειάζεται:
- το module με τη συνάρτηση
- σύνδεση της συνάρτησης με την προέλευση δεδομένων του υπολογιζόμενου πεδίου
- κώδικα στο after update του υπολογιζόμενου πεδίου
- Microsoft link to Microsoft DAO 3.6 Object Library



test.zip
 Description:
Πιθανή λύση στο τρέχον υπόλοιπο

Download
 Filename:  test.zip
 Filesize:  18.94 KB
 Downloaded:  334 Time(s)

Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [5 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » SQL και SQL Servers (RDBMS) » MS Access
Τώρα είναι 04 Δεκ 2016 14:13 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos