freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

ΟΧΙ του ΙΑB HELLAS για το αγγελιόσημο στο ελληνικό διαδίκτυο


 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Moderators:  Reporters, Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 3 [32 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: διαδίκτυοελληνικόhellas Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  1, 2, 3 Επόμενο
ΑποστολέαςΜήνυμα
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 493
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 12:15    Θέμα: ΟΧΙ του ΙΑB HELLAS για το αγγελιόσημο στο ελληνικό διαδίκτυο Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

το IAB Hellas δεν βρίσκει καλή ιδέα την επιβολή αγγελιόσημου στο ελληνικό διαδίκτυο και στης διαφημίσεις που τρέχουν σε αυτό.
Η ανακοίνωση αναφέρει πως:

«Τα πρόσφατα δημοσιεύματα και η φημολογία που αφορούν στην ενδεχόμενη επιβολή αγγελιόσημου στο ελληνικό διαδίκτυο προκαλούν βαθύ προβληματισμό και έντονη ανησυχία στην αγορά της online εμπορικής επικοινωνίας.

Το ΙΑΒ Hellas (www.iab.gr), ως πολυσυλλεκτικός οργανισμός που εκπροσωπεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στην online διαφήμιση (διαφημιζόμενους, εκδότες, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες τεχνολογίας, ISPs και εταιρείες ερευνών), πιστεύει πως πριν από οποιαδήποτε μεταβολή του σημερινού καθεστώτος, πρέπει να προηγηθεί μια διαδικασία ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς τα ζητήματα που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα περίπλοκα, αλλά και κρίσιμα για το μέλλον της ελληνικής ψηφιακής οικονομίας. Είναι δεδομένο ότι το διαδίκτυο, εκτός από το πλέον ζωντανό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο μέσο επικοινωνίας (λ.χ. σε επενδύσεις και θέσεις εργασίας), αποτελεί και μια παγκόσμια πλατφόρμα επικοινωνίας. Το διαφημιστικό περιβάλλον και οι πρακτικές του απέχουν πολύ από τα παραδοσιακά ΜΜΕ και τον τρόπο λειτουργίας τους, και αυτό είναι ένα γεγονός που το όποιο εθνικό νομικό πλαίσιο οφείλει να αναγνωρίζει.

Η τυχόν επιβολή αγγελιόσημου στο ελληνικό διαδίκτυο θα επιφέρει τα εξής αποτελέσματα:

Α. Μείωση της ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς και δημιουργία αντικινήτρου για τις ελληνικές εταιρείες και, κυρίως, για τους ξένους διαφημιζόμενους, που θα έρχονταν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές -για τα δεδομένα του δυτικού κόσμου- καθεστώς. Στην περίπτωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων μάλιστα, θα δημιουργούσε συνθήκες ασφυξίας, αφού το διαδίκτυο για αυτές, αποτελεί ένα φθηνό και αποτελεσματικό μέσο αύξησης των πωλήσεών τους.

Β. Πρόσκρουση σε αδυναμίες που αφορούν τόσο στον ακριβή ορισμό της διαφήμισης και της κοστολόγησής της, όσο και στον ορισμό των ιστοσελίδων περιεχομένου. Τα σχετικά νομικά ζητήματα είναι δαιδαλώδη και οι δημοσιευμένες επιστημονικές γνωμοδοτήσεις είναι, δυστυχώς, επιφανειακές, καταδεικνύοντας άγνοια της φύσης και λειτουργίας του διαδικτύου.

Γ. Δημιουργία συνθηκών «αθέμιτου» ανταγωνισμού μεταξύ ελληνικών και ξένων ιστοσελίδων, γεγονός που αναπόφευκτα θα λειτουργήσει εις βάρος των ελληνικών ιστοσελίδων που παράγουν ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, θα δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα σε αυτούς που επενδύουν στην ανάπτυξη ποιοτικών online υπηρεσιών ενημέρωσης.

Δ. Δημιουργία κινήτρων στους εκδότες για άμεση μεταφορά της έδρας των ελληνικών ιστοσελίδων στο εξωτερικό, με συνέπεια για την ελληνική οικονομία, την απώλεια του αντίστοιχου ΦΠΑ.

Τα παραπάνω συνιστούν μόνο κάποια πρώτα ενδεχόμενα που θα επιφέρει η τυχόν επιβολή αγγελιόσημου στο διαδίκτυο. Είναι βέβαιο ότι μια κυβέρνηση που έχει δείξει ενθαρρυντικά δείγματα στην προσέγγιση και ανάπτυξη του διαδικτύου, θα ήθελε να αποφύγει τέτοιου είδους επιπτώσεις, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα η ελληνική οικονομία είναι πνεύμα καινοτομίας και δυναμική ανάπτυξης. Μια ακόμη τροχοπέδη στην ανάπτυξη του μόνου μέσου που μπορεί να εξυπηρετήσει και τα δύο, δεν συνάδει με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα».

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

DGeorge
Honorary Member

Μέλος από: 13 Σεπ 2007
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Καλλιθέα Γενικώς
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 12:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Τι φαεινή ιδέα κι αυτή;!! Μωρέ καλά τους κάνουν και τους κ@λοχεριάζουν έτσι... Και λίγα τους λένε!
Εγώ θα είχα να προτείνω στους φίλτατους αδαείς Internetάδες του Υπουργείου Οικονομίας, να φτιάξουν ένα Site: "Arpaktiko.gr", όπως το Troktiko.gr.
Στην πρεμούρα τους απάνω, να μαζέψουν φράγκα, που λείπουν, πετάνε κάποιοι κάτι ιδεάρες μέγκλα πράμα ToolTimes at work
Αντί να καθήσουν να δουλέψουν σοβαρά, ώστε να βγει καμμιά σωστή ιδέα, πετάνε ντουφεκιές στο βρόντο, κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Ήθελα πάντα να ρωτήσω κάποιον/έναν από αυτούς τους αχρηστο-σύμβουλους των Υπουργείων μας: "Φάγανε καλά την προηγούμενη μέρα;" "Σφίχτηκαν πολύ για να βγάλουν μια τόσο λαμπρή/καινοτόμο ιδέα;"....... Μα τι κακός που γίνομαι;! ToolTimes at work Το ξέρω! Και πολύ μ'αρέσω! μια ομορφιά!
Γι'αυτό κι απέρχομαι για να μην γράψω περισσότερα

_________________
PC-Ponemenos
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 493
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 13:44    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Για να καταλάβουμε τι είναι το αγγελιόσημο.

είναι ένα τέλος 20% επί της τιμής των διαφημίσεων (προ ΦΠΑ) στα έντυπα, τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση. Το οποίο πληρώνει ο διαφημιζόμενος.

αυτό πάει στο ΤΣΠΕΑΘ που είναι το κύριο ασφαλιστικό Ταμείο των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

με λίγα λόγια, εάν μπει αγγελιόσημο στις διαφημίσεις στο διαδίκτυο όλοι όσοι έχουν ιστοσελίδες, καθώς και όσοι εργάζονται σε αυτές, θα μπορούν να θεωρηθούν δημοσιογράφοι και να μπουν στο ασφαλιστικό τους ταμείο το ΤΣΠΕΑΘ και κατά συνέπεια και στην ΕΣΗΕΑ (ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) ή στην ΕΠΗΕΑ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) και να λαμβάνουν τα προνόμια των δημοσιογράφων. Όπως δημοσιογραφική ταυτότητα με ότι αυτό φέρνει, κ.τ.λ. ...

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

alexandr0s


Μέλος από: 25 Απρ 2006
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: localhost
View users profile Visit posters website
linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 14:53    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
Δ. Δημιουργία κινήτρων στους εκδότες για άμεση μεταφορά της έδρας των ελληνικών ιστοσελίδων στο εξωτερικό, με συνέπεια για την ελληνική οικονομία, την απώλεια του αντίστοιχου ΦΠΑ.

Φυσικά ή αυτό θα συμβεί ή θα κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα σχετικά αλλά είναι τόσο ουραγκοτάγκοι οι δικοί μας των οικονομικών που δεν καταλαβαίνουν...
Ήθελα να ήξερα πόσες offshore έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες και πόσοι σκέφτονται να ανοίξουν..[/quote]

_________________
Συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Greek Internet Business Forum,
Download games (freeware)
DGeorge
Honorary Member

Μέλος από: 13 Σεπ 2007
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Καλλιθέα Γενικώς
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 15:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αφεντικό, αν ήταν τόσο απλά και συμφέροντα -για το IAB Hellas- τα πράγματα, όπως ωραία τα γράφεις
Cordis ανέφερε:
...και να λαμβάνουν τα προνόμια των δημοσιογράφων. Όπως δημοσιογραφική ταυτότητα με ότι αυτό φέρνει, κ.τ.λ. ...
τότε το IAB Hellas 'χάνει από κάπου λάδια'.
Επειδή όμως -σε πολλά πράγματα σ'αυτόν τον τόπο- "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!", έχει άραγε το Υπουργείο Οικονομίας μας τόσο καλές κ'αγαθές προθέσεις, ή μήπως προσπαθεί να βρει άλλον ένα πόρο για να μειώσει το έλλειμα I have a question... Let me think... Let me think...
Δεν θα είναι δα κι οι πρώτοι.
Κι έπειτα δεν ρώτησε κανείς όλους αυτούς (τους ιδιοκτήτες Sites, και τους εργαζόμενους σ'αυτές) αν θέλουν ν'απολαμβάνουν 'τα προνόμια των δημοσιογράφων'.... Με κόστος το Αγγελιόσημο (+ ?% ΦΠΑ). Απλώς πάνε (?) να τους το επιβάλουν.
Στην επιβολή, και στη γενικότερη -Βία-, είναι που με βρίσκει καχύποπτο το 'καλοκάγαθο' μέτρο.
Θά'ρθεις εσύ αφεντικό, αύριο, να μου προτείνεις: Να μου χαρίζεις κάθε μήνα 1000Ε (τα προνόμια των δημοσιογράφων), κι εγώ να σου οφείλω κάθε μήνα 'ένα Ευχαριστώ' (το Αγγελιόσημο + ?% ΦΠΑ)........... Κι εγώ δεν θα το δεχτώ I have a question... I have a question...
Αγαπητότατέ μου Cordis με τέτοια συμφωνία, να μου δώσεις και πρόσφατη φωτό σου, να την περάσω ένα καλό PHOTOSHOP, να τη μεγεθύνω, και να την κάνω κορνίζα στο Σαλόνι μου Respect! Respect!
Υποψιάζομαι όμως ότι τα πράγματα κάθε άλλο παρά έτσι είναι, γι'αυτό και το IAB Hellas αντιδρά, όπως αντιδρά.... Πού θα πάει; Θα φανεί - θα δείξει!

_________________
PC-Ponemenos
Black_Elk


Μέλος από: 26 Ιαν 2010
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 15:51    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Cordis, επέτρεψε μου να σε διορθώσω. Εάν εφαρμοσθεί το μέτρο του αγγελιοσήμου οι ιδιοκτήτες sites δεν απολαμβάνουν αυτόματα τα δικαιώματα των δημοσιογράφων. Για να γίνεις μέλος της ΕΣΗΕΑ πρέπει να έχεις 5ετη προϋπηρεσία ως δημοσιογράφος και μάλιστα να είσαι εγγεγραμμένος από τον εργοδότη σου στο ΤΣΠΕΑΘ για το ίδιο διάστημα. Ώντας πολύ δημοσιογράφοι είναι με μπλοκάκι το ταμείο δεν τους καλύπτει. Επίσης - εάν δεν έχει αλλάξει καθώς δεν γνωρίζω - για να γίνεις μέλος της ΕΣΗΕΑ πρέπει να εργάζεσαι σε εφημερίδα ή κρατικό ραδιόφωνο και τηλεόραση. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια που γνωρίζω. Ταυτόχρονα οι δημοσιογράφοι περιφεριακών μέσων δεν ανήκουν.

Με απλά λόγια πρόκειται για ένα ακόμα εισπρακτικό μέτρο που απλά τυχαίνει να βοηθάει και το ταμείο το δημοσιογράφων.

Υ.Γ. διατηρώ μία μικρή επιφύλαξη ως προς τα στοιχεία που παραθέτω διοτί μπορεί να έχουν υπάρξει αλλαγές στο νομικό πλαίσιο και στο καταστατικό της ΕΣΗΕΑ που δεν γνωρίζω. Καθώς έχω αφήσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου για πολλά χρόνια.

_________________
www.affiliatemotion.gr/affiliates/freestuff.html
DGeorge
Honorary Member

Μέλος από: 13 Σεπ 2007
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Καλλιθέα Γενικώς
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 18:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Black_Elk ανέφερε:
Με απλά λόγια πρόκειται για ένα ακόμα εισπρακτικό μέτρο που απλά τυχαίνει να βοηθάει και το ταμείο το δημοσιογράφων.
Τώρα τι κατάλαβες που μου γκρέμισες ένα τόσο αγνό (κι αρκετά κερδοφόρο) όνειρό μου;... Να μου δίνει ο Cordis κάθε μήνα 1000Ε κι εγώ να του ανταποδίδω 'ένα Ευχαριστώ!'! Είσαι κακός λοιπόν ToolTimes at work

_________________
PC-Ponemenos
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 493
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 19:54    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Black_Elk ανέφερε:
Cordis, επέτρεψε μου να σε διορθώσω.


χαριτολογώντας το έλεγα, φυσικά και δε θα μπουν... αλλά σίγουρα αν ενωθούν θα μπορούν να το διεκδικήσουν, μιας και θα συνεισφέρουν στο ταμείο. αλλιώς θα είναι ένα τελείως τρελό μέτρο!

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Wolfi


Μέλος από: 20 Φεβ 2005
Μηνύματα: 162

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2010 14:58    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δεν θα εχετε κανενα προνομιο δημοσιογράφου.
Απλα οπως στο ικα πληρωνεις εισφορες υπερ ΟΓΑ, οπως στη ΔΕΗ πληρωνεις εισφορές υπέρ ΕΡΤ(και σε λιγο υπερ τελωνιακων), ετσι θα πληρωνεις αγγελιοσημο που θα παει υπερ των δημοσιογράφων.
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 493
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2010 15:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

έχεις inside info;

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Wolfi


Μέλος από: 20 Φεβ 2005
Μηνύματα: 162

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2010 22:16    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Οχι κανενα inside info. απλα ξερω ποσο ηληθια λειτουργει το Ελληνικό κράτος.
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 493
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 15 Μαη 2010 22:29    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

σωστό κι αυτό

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

netrriper


Μέλος από: 10 Δεκ 2004
Νέα: 1
Μηνύματα: 189


View users profile Visit posters website
deviantART 
ΜήνυμαΣτις: 17 Μαη 2010 12:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

cordis ανέφερε:
Για να καταλάβουμε τι είναι το αγγελιόσημο.

είναι ένα τέλος 20% επί της τιμής των διαφημίσεων (προ ΦΠΑ) στα έντυπα, τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση. Το οποίο πληρώνει ο διαφημιζόμενος.

αυτό πάει στο ΤΣΠΕΑΘ που είναι το κύριο ασφαλιστικό Ταμείο των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

με λίγα λόγια, εάν μπει αγγελιόσημο στις διαφημίσεις στο διαδίκτυο όλοι όσοι έχουν ιστοσελίδες, καθώς και όσοι εργάζονται σε αυτές, θα μπορούν να θεωρηθούν δημοσιογράφοι και να μπουν στο ασφαλιστικό τους ταμείο το ΤΣΠΕΑΘ και κατά συνέπεια και στην ΕΣΗΕΑ (ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) ή στην ΕΠΗΕΑ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) και να λαμβάνουν τα προνόμια των δημοσιογράφων. Όπως δημοσιογραφική ταυτότητα με ότι αυτό φέρνει, κ.τ.λ. ...


Εφευρετικότατοι. Δηλαδή bet-αδικα, torent-αδικα, και eshoπια θα σκάνε ποσοστά στο ΤΣΠΕΑΘ. Αυτό μου θυμίζει το τραπεζικό λογαριασμό στήρηξης της οικονομίας της χώρας
Ρε τελικά μήπως ο Βασκο ντε γκαμα ηταν έλληνας
Rapid-eraser
WebDev Moderator

Μέλος από: 05 Απρ 2003
Βοηθήματα: 2
Νέα: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Πειραιάς
View users profile
portfolio facebook twitter skype 
ΜήνυμαΣτις: 17 Μαη 2010 14:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Σαν το πρόστιμο για τις γόπες μου ακούστηκε αυτό ...

_________________
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high
DGeorge
Honorary Member

Μέλος από: 13 Σεπ 2007
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Καλλιθέα Γενικώς
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 18 Μαη 2010 10:48    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αφεντικό Καλημέρα
Αυτό το "Σφύριξε χαρούμενα, μπορείς..." στην υπογραφή σου, δεν το αλλάζεις σιγά-σιγά σε "Σφύριξε χαρούμενα, όσο μπορείς ακόμα...". Όπου νά'ναι τους βλέπω να ρίχνουν και σφυριξόσημο I have an idea! ToolTimes at work
Το βρίσκεις απίθανο δηλαδή; Let me think...

_________________
PC-Ponemenos
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 3 [32 Μηνύματα] Σελίδα:  1, 2, 3 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 0 cordis 07 Φεβ 2017 13:53
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Το BestPrice.gr λανσάρει το πρώτο ελληνικό Messenger Bot για αναζήτηση προϊόντων! 2 cordis 02 Σεπ 2016 05:35
ramolimendo Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 28 Απρ 2017 08:35 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos