freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

structδιαγραφη στοιχειων μεσα απο το struct


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: διαγραφή Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
ridley


Μέλος από: 14 Μαη 2010
Μηνύματα: 2

View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 13:34    Θέμα: structδιαγραφη στοιχειων μεσα απο το struct
Περιγραφή θέματος: πως γινεται διαγραφη στοιχειων μεσα απο το struct
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

θα ηθελα να μου δωσει καποιος μια συμβουλη για το πως γινεται με καποιο τροπο να διαγραψω στοιχεια μεσα απο ενα struct.


αυτο ειναι το struct:


struct catalog {
char name[100];
char epitheto[100];
double money;
char description[1000];
}data[MAX];
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 13:51    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αν για struct εννοείς το catalog μπορείς να το κάνεις βάζοντας μια τιμή που δεν μπορεί να υπάρχει στα κανονικά δεδομένα σου, (συνήθως null για τους pointers, και κάποια αρνητική τιμή για αριθμούς που κανονικά είναι μόνο θετικοί ή κάποια πολύ μικρή τιμή ή κάποια πολύ μεγάλη εκτός των ορίων των κανονικών δεδομένων σου ή κάτι αντίστοιχο - εξαρτάται από την κάθε περίπτωση).
Αν για struct εννοείς το data, κοίτα πως γίνεται η αφαίρεση ενός στοιχείου στους πίνακες.
ridley


Μέλος από: 14 Μαη 2010
Μηνύματα: 2

View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαη 2010 15:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

dva_dev ανέφερε:
Αν για struct εννοείς το catalog μπορείς να το κάνεις βάζοντας μια τιμή που δεν μπορεί να υπάρχει στα κανονικά δεδομένα σου, (συνήθως null για τους pointers, και κάποια αρνητική τιμή για αριθμούς που κανονικά είναι μόνο θετικοί ή κάποια πολύ μικρή τιμή ή κάποια πολύ μεγάλη εκτός των ορίων των κανονικών δεδομένων σου ή κάτι αντίστοιχο - εξαρτάται από την κάθε περίπτωση).
Αν για struct εννοείς το data, κοίτα πως γίνεται η αφαίρεση ενός στοιχείου στους πίνακες.


για να κανω εισαγωγη στοιχειων μεσα στο struct,κανω το εξης...
(με τη γενικη εννοια παντα γιατι γ μπορω να πω ακριβως οτι ζηταει η ασκηση)
το πιο απλο λοιπον...
gets(data[i].name);
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 05 Δεκ 2016 18:35 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos