Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

c se parathiriko perivalon pos?

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

c se parathiriko perivalon pos?

Δημοσίευση από NDH » 19 Μάιος 2010 14:41

Gia sas pedia ithela na rotiso pos ena programa se C opos as poume ena aplo programa prosthesis mporo na to kano parathiriko kai oxi cmd?Diladi na zitaei ta stoixeia dyo arithmon se ena parathiro kao na deinei to apotelesma.
Kai pos as poume ginete na stelnei to apotelesma se enan web server kai na enimeronei mia vasi Mysql?


Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2501
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

c se parathiriko perivalon pos?

Δημοσίευση από xultimatex » 19 Μάιος 2010 15:18

:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

c se parathiriko perivalon pos?

Δημοσίευση από NDH » 19 Μάιος 2010 16:26

eyxaristw gia ta link alla epidi den eimai kai poli c programmer kai exoun para poles thematologies ta site auta kanena paradigma kodika an sas itan eukolo?

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

c se parathiriko perivalon pos?

Δημοσίευση από nbc » 19 Μάιος 2010 17:19

Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Ένα "hello world" με native API είναι 100 γραμμές ακαταλαβίστικου κώδικα. Εννοώ για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί. Θες κανα μήνα διάβασμα για να αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα για να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν έχει ...νόημα! Με ένα RAD IDE, ή έστω μια GUI library, αυτό που θες γίνεται σε 5 λεπτά. Φυσικά, προϋποθέτει πως δουλεύεις σε κάτι από αυτά.

Το να στέλνει output στον web server είναι διαφορετική ιστορία. Εκεί θέλει console και CGI ή ISAPI DLL. Η ενημέρωση βάσης MySql είναι ανεξάρτητη, γίνεται και από console και από GUI.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

c se parathiriko perivalon pos?

Δημοσίευση από NDH » 19 Μάιος 2010 21:20

apo c exw kanei ta basika oinakes arxia sort oti mporeis na didaxtis se mia sxoli diladi

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες