freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

μουσική παίζει σε chrome αλλά όχι σε firefox και opera


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Multimedia - επεξεργασία εικόνας, video & ήχου » επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά
Moderators:  Graphics Moderators, Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [14 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: firefoxμουσικήoperabackgroundchrome Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Μαη 2010 22:41    Θέμα: μουσική παίζει σε chrome αλλά όχι σε firefox και opera
Περιγραφή θέματος: Ή πώς παίζει background μουσική
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Χρησιμοποίησα αυτόν τον κώδικα http://www.boutell.com/newfaq/creating/audio.html
για background music αλλά παίζει σε chrome αλλά όχι σε firefox,opera και explorer!
Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό ή πως διορθώνεται;;;;;;

Και αν δεν ξέρετε,μήπως έχετε να μου πείτε έναν τρόπο με autoresume,δηλαδή όταν πάω από την μία σελίδα σε άλλη η μουσική να συνεχίζεται και να μην ξεκινά από την αρχή!!!
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 13:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Να το παρουμε λιγο διαφορετικα?
Γιατι θελεις μουσικη στο background?
Δεν ξερεις πως αυτο τσαντιζει στην κυριολεξια την πλειοψηφια των επισκεπτων?
Εκεινη τη στιγμη μπορει ο επισκεπτης να ακουει ενα δικο του playlist, ή το αγαπημενο του ραδιοφωνικο σταθμο ή ακομα και να παρακολουθει παραλληλα καποιο τηλεοπτικο προγραμμα με καρτα TV.

Τεχνικα τωρα, αν δεν θελεις να ξαναρχιζει η μουσικη σε καθε σελιδα, πρεπει να κανεις μια μαϊμουδια με iframes, ωστε ενω θα πλοηγεισαι απο σελιδα σε σελιδα, η μουσικη να παραμενει σε ενα hidden iframe χωρις να ξαναφορτωνεται. Εναλλακτικα, full flash-site (bliah)

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 14:04    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

το ξέρω ότι είναι σπαστικό αλλά αυτό ζήτησαν αυτοί που θέλουν το site....πως γίνεται με ifame;;;
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 15:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

hinata ανέφερε:
το ξέρω ότι είναι σπαστικό αλλά αυτό ζήτησαν αυτοί που θέλουν το site....πως γίνεται με ifame;;;


Το index.html σου:

κώδικας:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css">
html, body{
height:100%;
margin:0;
padding:0;
overflow:hidden;
}
</style>
<title>bg sound</title>
</head>
<body>
<iframe src="homepage.html" style="width:100%; height:100%;border:0"></iframe>
<iframe src ='player.html' style="visibility:hidden; height:0; margin:0"></iframe>
</body>
</html>


Το player.html σου:
κώδικας:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<body>
<embed src="music.mp3" autostart="true" loop="true" width="2" height="0">
</embed>
<noembed>
<bgsound src="music.mp3" loop="infinite">
</noembed>
</body>
</html>


Αντικαθιστας οπου βρεις το music.mp3 με το δικο σου mp3 και το homepage.html με το αρχικο html του site σου

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 15:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δοκίμασα αυτόν τον κώδικα

<iframe src="music1.swf" width="100%" height="330" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="false"></iframe>

και παίζει την μουσική αλλά κάθε φορά ξεκινά από την αρχή....

Δοκίμασα αυτό που μου είπες αλλά δεν μου δούλεψε!!!!
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 15:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

δοκίμασα και τον δικό σου τρόπο και να βάλω το swf στον player.html αλλά το ίδιο κάνει!!!
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 16:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αν ακολουθησεις βημα-βημα και πιστά* τις οδηγιες μου θα εχει ενα αποτελεσμα οπως το

Surfing @ freestuff with Amy NacDonald's sound!

*δεν μιλησα για swf αλλα για mp3 file

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 16:41    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

το δοκίμασα αλλά δεν μου δουλεψε...
να σε ρωτήσω κάτι;;; όπως είπα το είχα φτιάξει στην αρχή ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες
http://www.boutell.com/newfaq/creating/audio.html

και μου δουλεψε μια χαρά στον chrome...
προς το παρόν,το τρέχω μόνο στον localhost λες όταν ανέβει στον κανονικό server να τρέχει κανονικά ή είναι θέμα browser;;;;
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 16:48    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Να ξεκαθαρισω πως δεν σου προσφερω την λυση στα οποια προβληματα του http://www.boutell.com/newfaq/creating/audio.html αλλα μια εντελως διαφορετικη προσεγγιση συμφωνα με το τι ζητας να κανεις.

Η λυση που σου εδωσα δουλευει και με localhost και online.
Πρεπει να χρησιμοποιησεις mp3, wav, mid files και οχι swf player
Oι swf players δεν παιζουν στην iframe λυση που σου υπεδειξα.

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 17:01    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ναι το ξέρω ότι μου έδωσες άλλη λύση και σε ευχαριστώ αλλά η αρχική λύση που είχα βρει εγώ μου άρεσε πιο πολύ γιατι βάζεις κατευθείαν το mp3 σου και έχεις και τα κουμπια stop,pause etc σε περίπτωση που ο χρήστης δεν θέλει να ακούσει την μουσική...αλλά δουλεύει μόνο σε chrome...δεν δουλεύει σε firefox,opera,safari...και αναρωτιέμαι αν παίξει οκ όταν ανέβει στον server
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 29 Μαη 2010 19:05    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εννοεις πως ακομα και σε chrome που σου δουλευε σωστα, απο link σε link δεν σταματουσε την μουσικη και την ξαναρχιζε? Γιατι εγω αυτο επιτυγχανω μα αυτη τη λυση.
Οσον αφορα το να φαινονται τα play, stop κλπ, το μονο ευκολο. Επιτηδες τα εχω αποκρυψει για να μην φαινεται πως δουλευει με iframes η σελιδα

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2010 03:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

στο chrome δουλευει άψογα....η μουσική συνεχίζεται και δεν ξαναρχίζει...στους άλλους όμως browsers δεν παίζει την μουσική...Τέσπα...θα το ψάξω λίγο ακόμα, θα ψάξω λίγο ακόμα και τον δικό σου τρόπο και θα ενημερώσω!!!
hinata


Μέλος από: 06 Φεβ 2010
Μηνύματα: 55

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 31 Μαη 2010 03:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

τελικά το κατάφερα και δουλεψε και στους άλλους browsers...με τον τρόπο που είχα βρει....

korgr,σε ευχαριστώ πολύ!!!!
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 31 Μαη 2010 09:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα μας δωσεις ενα Link να δουμε στην πραξη την υλόποιηση σου?

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [14 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Multimedia - επεξεργασία εικόνας, video & ήχου » επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά
Τώρα είναι 07 Δεκ 2016 20:14 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos