Καλησπέρα σας!
Εδώ και καιρό έφτιαχνα έναν σταθμό μέσω διαδικτύου. Δυστυχώς έπρεπε να τον αφήσω για κάποιο διάστημα, και τελικά αυτές τις μέρες το τελειοποίησα.
Το Project αν και δε φαίνεται κάτι δύσκολο, μου πήρε πολλές μέρες. Το να ενώσω το ένα με το άλλο και να τα κάνω να αλληλεπιδρούν και να βρω λύσεις σε διάφορα προβλήματα που μου προέκυπταν συνέχεια, ήταν κάτι πολύ δύσκολο το οποίο με πήγαινε όλο και πιο πίσω!
Τελικά όμως, είναι έτοιμη!
Η σελίδα υποτίθεται ότι είναι για την Εύβοια. Έτσι και ξεκίνησε. Είχα θέσει ως Standard να έχει αθλητικά νέα, και όντως έτσι το είχα σχεδιάσει, αλλά δυστυχώς προέκυψαν διάφορα προβλήματα και αφαίρεσα αυτή τη δυνατότητα ενημέρωσης.
Τέλος πάντων, όλα καλά.
Η σελίδα σχεδιάστηκε ώστε να μαζέψω τη νεολαία συγκεκριμένα της πόλης μου, αλλά και της πρωτεύουσας της Εύβοιας, τη Χαλκίδα, αλλά και φυσικά όλους τους Ευβοιείς, αλλά δυστυχώς, δίχως τα αθλητικά νέα, η τελευταία σκέψη μάλλον ακυρώνετε. Σκέφτηκα βέβαια και να την αλλάξω σε "γενικό επίπεδο", ή αλλιώς "Πανελλήνια", αν θέλετε "θεματολογία", αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα, ίσως στη πορεία.
Η σελίδα είναι εδώ:
www.nerdtalk.gr (θα σας κάνει Redirect στη κανονική σελίδα)
Φυσικά όσοι ενδιαφέρονται για παραγωγοί, ας δηλώσουν! Δεν έχει σχέση η γεωγραφική θέση του καθενός φυσικά!
Και κάτι τελευταίο. Γνωρίζω ότι ο λογότυπος δεν είναι κάτι όμορφο, αλλά πραγματικά με δυσκόλεψε πολύ. Δεν είχα καθόλου ιδέες και για αυτό το λόγο έμεινε τόσο λιτός.
Περιμένω γνώμες σας!