Μέλος από: 04 Νοε 2009 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Αμπελόκηποι / Αθήνα
Στις: 15 Ιουλ 2011 00:41 Θέμα:
Οι πιο όμορφες παραλίες που έχουμε πάει!
Λοιπόν άνοιγω ένα νέο θεμά σχετικά με όλες τις όμορφες ελληνικές παραλίες που έχουμε πάει, ώστε όποιοι θέλουν να τις επισκεφτούν αλλά και να παίρνουν μία πρώτη εικόνα! Ο καθένας μπορεί να βάζει φωτογραφίες από όποιες παραλίες έχει επισκεφτεί.
Λοιπόν μία από τις όμορφες παραλίες που έχω επισκεφτεί είναι η Κορασίδα στην Εύβοια, δυστυχώς οι φωτογραφίες που βρήκα την αδικούν.
Λοιπόν η παραλία καθαρή, όταν έχει αέρα όμως πρέπει να ισορροπείς απίστευτα και να παλεύεις πραγματικά με τα κύματα για να μην σε στείλουν μέτρα μακριά. Αλλά είναι μαγική. Όποιος έχει πάει στην Κορασίδα, ειδικά όταν έχει πολύ αέρα, θα με καταλάβει.
Honorary Member Μέλος από: 29 Οκτ 2006 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Germany
Στις: 15 Ιουλ 2011 02:48 Θέμα:
Λυπάμαι που δεν έχω καλύτερες φωτογραφίες.
Αυτές τις έβγαλα το 2005 όταν ακόμα το ξενοδοχείο από το οποίο έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες ήταν το δεύτερο σπίτι μου ή και σαν χωριό μου από τα 0 μέχρι τα 14-15 χρόνια της ζωής μου.
Είχε πολλές χρονιές μπλε σημαία. Και ένα άλλο πράμα που μου άρεσε ήταν ότι δεν έχει μπαροκαφετέριες πάνω στην παραλία.
Είναι στην Χαλκιδική δεύτερο πόδι, κοντά στον άγιο Νικόλαο και η παραλία λέγετε τρανή αμμούδα και βρίσκετε δίπλα από τον όρμο της Παναγιάς.
Ουπς... sorry, τα έκανα χάλια με τα thumbnails....
_________________ What you waiting for?
kostasxx
Μέλος από: 08 Δεκ 2010 Μηνύματα: 56 Περιοχή: Αθήνα
Πόρτο Κατσίκι - Λευκάδα
Καβουρότρυπες - Χαλκιδική
Αλυκές - Θάσος
Σύβοτα Θεσπρωτίας
Κολυμπήθρες - Πάρος
Βάτος - Σαμοθράκη
Βάι και μια πριν φτάσεις που δεν την θυμάμαι με αρχαία μέσα στο νερό κοντά Σητεία.
Honorary Member Μέλος από: 17 Νοε 2003 Βοηθήματα: 8 Νέα: 2 Templates: 3 Scripts: 5 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Hell's Kitchen
Στις: 15 Ιουλ 2011 15:27 Θέμα:
Στις 4 πρώτες που λέει ο starfish έχω πάει και είναι όντως απο τις καλύτερες που έχω δει. Θα πρόστεθα το κάθισμα (πολύ αμερικάνικο τοπίο με μεγάλα κύματα) και το Αγιοφύλλι γιατί είναι απο τις ομορφότερες που έχω δει.
Φώτο:
Πόρτο κατσίκι
Αγιοφύλλι (μόνο με βάρκα ή ποδήλατο πας εκεί)
_________________ Seekit.gr - Σύγκριση Τιμών
Gosh.gr - Εύρεση Εργασίας
All the modules you'll ever need
Α δεν τα ξέρω τα ενδο-νησιακά σας θέματα με τις ονομασίες
Όπου και νά'ναι, η παραλία τα σπάει
_________________ During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.
Spyrostagas
Honorary Member
Μέλος από: 04 Νοε 2009 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Αμπελόκηποι / Αθήνα
Στις: 17 Ιουλ 2011 21:35 Θέμα:
Αφεντικό @Cordis βάλε και εσύ φωτογραφίες από τις όμορφες παραλίες της Τήνου!
Πάντως πέρσι με την θεατρική μου ομάδα που ειχαμε πάει φεστιβάλ θεάτρου στην Λέρο, είχαμε κάνει μπανάκια σε μία τέλεια παραλία με ολοκάθαρο νερό. Δεν βρίσκω φωτογραφία, αλλα βρήκα φωτογραφία από μία άλλη όμορφη παραλία της Λέρου.
Για εμένα όποια παραλία δεν είναι πίτα στον κόσμο και είναι καθαρή είναι όμορφη. Η καθεμιά έχει και τη δική της ομορφιά και πάντα σε συνδυασμό με τη θάλασσα και τον βυθό της.