Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
web0ptim
Μέλος από: 24 Αυγ 2011 Μηνύματα: 18
|
Στις: 23 Σεπ 2011 18:18 Θέμα:
Εργονομικός σχεδιασμός αρχικού php template & mysql pages table |
|
|
Καλησπέρα σε όλους - κατασκευάζω ένα website και μέχρι τώρα έχω κάνει κάποια βασικά σχετικά με την εγγραφή χρήστη, login, activation κτλ.
Το website θα έχει περιεχόμενο που θα ανανεώνεται από χρήστες με αντίστοιχο privilige. Επίσης ως προς τη δομή, σε κάθε σελίδα καλώ header, footer, sidebar ως ξεχωριστά scripts.
Όσον αφορά το κυρίως περιεχόμενο της κάθε σελίδας, θέλω να φτιάξω ένα αρχικό - βασικό template που θα καλεί βασικά snippets php κώδικα, ανάλογα με τη σελίδα (όπως τα include του header, footer & sidebar). Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος/ενδεδειγμένος τρόπος δουλειάς για τον σκοπό αυτό; Πώς δλδ συνηθίζεται να διαχειριζόμαστε το κυρίως περιεχόμενο κάθε σελίδας με php & mysql σε ένα βασικό php template;
Δεν ζητάω κατεβατά εξηγήσεων - απλά παράθεση καλών πηγών και γενική λογική από προγραμματιστές που πέρασαν κάποια στιγμή απ΄το στάδιο αυτό, για να γλιτώσω χρόνο κάνοντας αναζήτηση online, μιας και πρόκειται για το πρώτο μου χειροποίητο website.
Ευχαριστώ! _________________ | I am now |
|
|
|
|
Punkis
 Μέλος από: 27 Αυγ 2009 Μηνύματα: 231
|
|
|
|
web0ptim
|
|
|
|
korgr
Honorary Member  Μέλος από: 07 Οκτ 2008 Βοηθήματα: 5 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Corinth
|
|
|
|
web0ptim
|
|
|
|
korgr
Honorary Member  Μέλος από: 07 Οκτ 2008 Βοηθήματα: 5 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Corinth
|
|
|
|
web0ptim
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 20 Μαη 2013 09:23 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|