_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
ευχαριστώ... αλλά το logo εσύ το έφτιαξες; Αν όχι δεν έχι πνευματικά δικαιώματα αυτού που το έφτιαξε;
Ναι εγώ το έκανα
Ίσως να το έβαζες λίγο πιο μικρό
JohnMorf
Μέλος από: 20 Αυγ 2011 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Αθήνα
Στις: 10 Οκτ 2011 01:44 Θέμα:
νομίζω ότι είναι καλό μέγεθος εκεί.
επειδή σε wordpress δεν ξέρω να δουλεύω μήπως υπάρχει τρόπος να παω τις διαστάσεις (width) της κεφαλίδας (header) όσο είναι και το υπόλοιπο blog από κάτω;
Στις: 10 Οκτ 2011 02:25 Θέμα:
Στο default.css βρες το #header και συμπλήρωσε
κώδικας:
width:960px; margin:auto;
Μετα βρες το #nav και άλλαξε το min-width:960px; σε width:960px; και πρόσθεσε margin:auto;
Se προηγουμενο ποστ σε ειπα να βαλεις το firebug στον firefox και να ασχοληθεις με αυτο αλλα απ οτι φενεται με εγραψες εκει που δε πιανει μελανι.
Επειδη μαλλον το κοβω να μην μπορεις να βρεις το default.css μπες απλα στο wp-admin
πανε appereance και μετα editor. Βρες τερμα κατω χαμηλα ενα αρχειο που λέγεται user.css
Αν δεν δουλεψει αυτο με το user.css πρεπει να βρεις αναγκαστικα το default.css και να κανεις τις αλλαγες που σε ειπα στην αρχη.
Υ.Γ. Οταν κανεις μια ερωτηση και βλεπεις οτι καποιος ασχολειται με το να σου δωσει μια απαντηση μην τον γραφεις στα π@π@ρια σου