Πλήρης επαναφορά
Επανέρχομαι κι εγώ για να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία. Έβαλα στη συζήτηση μια οργανωτική πρόταση για να υπάρξουν κάποιοι ελάχιστοι κανόνες. Αν η δουλειά αυτή θα συνεχίσει ομαδικά πρέπει να υπάρχουν κανόνες για να μην υπάρχει χώρος για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Έριξα μια πρόταση, όπως πολύ σωστά παρατήρησε κι ο DGeorge δεν υπήρξε αντίστοιχη ανταπόκριση. Περίμενα επίτηδες στην αρχή γιατί τέτοιο καιρό είναι λογικό πολλοί από μας να είναι σε διακοπές ή να δουλεύουν - ειδικά όσοι ασχολούνται με τουρισμό. Μετά ξεχάστηκα κι εγώ, τώρα είναι καιρός να συνεχίσουμε.
Πριν απαντήσω στα παραπάνω.. μια mini αναδρομή.
1. Μου αρέσει πάρα πολύ που υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί Δον Κιχώτες σαν κι εμένα και ενθουσιάζονται με μια τέτοια ιδέα.
2. Στις ημέρες που πέρασαν, μαζί με τις δικές σας υποδείξεις, βρήκα μερικά ακόμα αντίστοιχα δίκτυα. Κάποια έχουν πολύ καλό υλικό, οπότε θα ήταν μια πολύ ωραία ιδέα να συγκεντρώσουμε links προς αυτά τα sites / apps / forums στην ιστοσελίδα.
3. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με κάποιους που έχουν συμμετάσχει με τον ένα ή άλλο τρόπο σε τέτοια δίκτυα. Ένα πράγμα που έμαθα είναι οτι κάποιοι μαζεύουν υλικό το οποίο το προορίζουν αυστηρά και μόνο για το κερδοσκοπικού χαρακτήρα δίκτυό τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι αν θα συνεχίσω εγώ σε μια τέτοια προσπάθεια, πρέπει οπωσδήποτε αυτή να είναι μη-κερδοσκοπική, για ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο να μπλέξουμε σε δικαστικές περιπέτειες.
4. Είχα ξεκινήσει να φτιάχνω τα προγράμματα που είχα αναφέρει σε προηγούμενα posts. Έχουν μείνει στη μέση, αλλά έχω σκοπό να τα συνεχίσω.
Απάντηση στο post του DGeorge:
Συνήθως μετά από ένα post με επιχειρήματα και πολύ σκέψη σαν το δικό σου μπαίνουν κι άλλοι στη συζήτηση. Το έχω συνήθειο να περιμένω να δω επιχειρήματα κι άλλων για να μπορέσω να απαντήσω κι εγώ δημιουργικά. Νομίζω λόγω καλοκαιριού δεν είχαμε συμμετοχή άλλων. Όπως και να χει, λίγο αργοπορημένα, DGeorge συμφωνώ με όλα όσα λες. Στην ουσία χρειάζεται μια "τυρρανία" στην αρχή.. μετά βλέπουμε για "δημοκρατία"
Απάντηση για τα σημερινά posts:
Ο cordis έχει πιάσει το νόημα αρκετά. Ήθελα να μοιραστώ μια ιδέα για να βρώ συμπαραστάτες στην δράση του θέματος. Όχι σε καπελώματα domains, social networks κτλ.
Δεν θέλω να ξεκινήσω δράματα και τέτοια, και δεν θα είχε και κανένα νόημα. Πολύ απλά και με ευθύ τρόπο.. fiskilis συμφωνείς να μου παραχωρήσεις τα accounts του twitter και youtube;