Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Super-Moderators, WebDev Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
Στις: 02 Αυγ 2012 18:56 Θέμα:
|
|
|
Δίκιο έχεις
Ψάξτε "athens colorectal group" ή απλά entero.gr
Εδώ να σημειώσω ότι το site δεν είναι δικό μου, χάριν συντομίας έγραψα στον τίτλο "το site μου" απλά ένας φίλος μου αρθρογραφεί εκεί και εντόπισε το πρόβλημα και με ρώτησε αν ξέρω τι φταίει.
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
|
|
|
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
|
|
|
adiaforosgr
 Μέλος από: 19 Ιουλ 2004 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
hliast
 Μέλος από: 13 Αυγ 2010 Μηνύματα: 201Περιοχή: athens
|
|
|
|
EneMe
Super Moderator  Μέλος από: 09 Ιουλ 2002 Βοηθήματα: 10 Νέα: 11 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Στα όρη, στα άγρια βουνά, μέσα στα κοσμικά χιόνια!
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
Στις: 03 Αυγ 2012 22:05 Θέμα:
|
|
|
Τι είναι αυτό πάλι.
Πως μπήκε ιός στο site?
Το template είναι κανονικά αγορασμένο, είμαι σίγουρος γι' αυτό.
Για να μπει ιός πρέπει να τον βάλει κάποιος στον server της εταιρίας που κάνει το hosting  έτσι? αυτοί δεν έχουν κάποιου είδους ασφάλεια, antivirus firewall κτλ. ?
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
tonyM
Μέλος από: 18 Οκτ 2009 Μηνύματα: 22
|
Στις: 05 Αυγ 2012 16:01 Θέμα:
|
|
|
Τσέκαρα το site στο safe browsing της google και λέει ότι είναι ok, κοιτάξτε το link
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=www.entero.gr
Έβαλα επίσης το "McAffe Site Advisor" και πάλι λέει ότι είναι εντάξει
Το σκάναρα και με το QualysGuard και το μόνο που μου έβγαλε είναι 1 banner που το link παραπέμπει σε malicious page (http://www.metavolizo.gr), όμως το link σε πάει στο (www.iator.gr)
Εδώ πάλι (http://sitecheck.sucuri.net/results/www.entero.gr) βρίσκει κάτι αλλά το site δεν είναι σε black list
Τώρα έχω μπερδευτεί περισσότερο
Αφού η google δεν το έχει σε black list τι ξεκάρφωτο redirect είναι αυτό.
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους που προσπαθείτε να με βοηθήσετε.
| Description: |
|
| Filesize: |
98.23 KB |
| Viewed: |
120 Time(s) |

|
|
|
|
|
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO  Μέλος από: 09 Οκτ 1999 Βοηθήματα: 93 Νέα: 304 Templates: 1 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Greece
|
Στις: 04 Σεπ 2012 23:48 Θέμα:
|
|
|
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 19 Μαη 2013 20:14 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|