Στις: 04 Αυγ 2012 10:38 Θέμα:
automaticbacklinks.com ποιά είναι η γνώμη σας;
Μόλις ανακάλυψα αυτό το δίκτυο ανταλλαγής links (backlinks) το οποίο απο ότι διάβασα έχει paid and no paid version και προσθέτει links σε πραγματικές σελίδες περιεχομένου
Φαίνεται αξιόλογο αλλά αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία απο αυτό θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του.
Δε ξέρω το συκγκεριμένο, αλλά αρκετά απο αυτά.. έχουν spam bots, που κάνουν posts σε phpbb φορουμ με το anchor text και το σύνδεσμο σου.
Δυσφύμιση.
_________________ • inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α.
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
aguila21
Honorary Member
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
Στις: 04 Αυγ 2012 19:49 Θέμα:
Ένα παρόμοιο αντιλήφθηκα ότι έβαζε links στον κατάλογο μου.Τελικά αφού δεν κερδίζω τίποτα,το μπλοκάρισα και τελείωσε η ιστορία.
To 247backlinks.info δοκιμάσαμε εμείς (στο φόρουμ). Όπως λέει και ο aguila, έβαζε links σε διάφορα ελληνικά...
_________________ • inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α.
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog
aguila21
Honorary Member
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
Στις: 04 Αυγ 2012 20:30 Θέμα:
Είναι τσάμπα μάγκες.Νομίζουν ότι θα τους προσφέρουν όλοι δωρεάν χώρο να κερδίζουν λεφτά αυτοί και οι ιδιοκτήτες των καταλόγων να πληρώνουν τους λογαριασμούς του hosting .Μου είχε κάνει εντύπωση που είχα κάθε μέρα 1500-2000 καταχωρήσεις από το Μπαγκλαντές και την Ινδία,από τις οποίες καμία δεν πλήρωνε.Έτσι τους έβαλα στην htaccess ως ανεπιθύμητους και ηρέμησα.
Δεν κατάλαβα τι λένε οι προηγούμενοι, αλλά θα σας πω τι ξέρω εγώ. Βάζεις ένα κώδικα στις σελίδες σου που έχεις pagerank, βάζουν αυτοί αυτόματα links, Κερδίζεις πόντους και μετά μπαίνει το λινκ σου σε αντίστχοιχα άλλα sites. Μπορείς να δεις που μπαίνει το λινκ σου και αν δεν σου αρέσει το απορρήπτεις πολύ απλά, δεν παρατηρησα τίποτε του τίπου spam bot ή οτιδήποτε τέτοιο. και όπως είπα έχεις πλήρη έλεγχο
επίσης το λινκ σου μπαίνει μόνο σε σελίδες με pagerank, τουλάχιστον 1
betnews
Μέλος από: 13 Ιουλ 2012 Μηνύματα: 10
Στις: 10 Αυγ 2012 19:57 Θέμα:
drmetal ανέφερε:
Δεν κατάλαβα τι λένε οι προηγούμενοι, αλλά θα σας πω τι ξέρω εγώ. Βάζεις ένα κώδικα στις σελίδες σου που έχεις pagerank, βάζουν αυτοί αυτόματα links, Κερδίζεις πόντους και μετά μπαίνει το λινκ σου σε αντίστχοιχα άλλα sites. Μπορείς να δεις που μπαίνει το λινκ σου και αν δεν σου αρέσει το απορρήπτεις πολύ απλά, δεν παρατηρησα τίποτε του τίπου spam bot ή οτιδήποτε τέτοιο. και όπως είπα έχεις πλήρη έλεγχο
επίσης το λινκ σου μπαίνει μόνο σε σελίδες με pagerank, τουλάχιστον 1
Δεν ξέρω το συγκεκριμένο αλλά προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα αυτόματα εργαλεία. Τα λινκ που παίρνεις δεν έχουν και μεγάλη βαρύτητα ενώ υπάρχει μεγάλό ρίσκο να τιμωρηθείς από τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό γίνεται ολοένα και περισσότερο με τους νέους αλγόριθμους Panda και Penguin που μπορεί να μην έχουν φτάσει στην Ελλάδα αλλά θα φτάσουν κάποια στιγμή.