freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

To πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator Expert για το 2016-2017


 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Moderators:  Reporters, Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα]      Bookmarks Tags: microsoftΠρόγραμμαexpert Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 488
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 28 Νοε 2016 16:00    Θέμα: To πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator Expert για το 2016-2017 Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Η Microsoft link to Microsoft αναγνώρισε για άλλη μια χρονιά 53 Έλληνες εκπαιδευτικούς για το έργο τους ως Microsoft Innovative Educator (MIE) Experts, μέσα από το πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator, που στόχο έχει την ενίσχυση και τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας μαθητών, μέσα από καινοτόμες πρακτικές και με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας Microsoft.

Κάθε εκπαιδευτικός που ενδιαφέρεται να καλλιεργήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των μαθητών αξιοποιώντας την τεχνολογία, μπορεί να γίνει Microsoft Innovative Educator με την εγγραφή του στην παγκόσμια κοινότητα πρωτοπόρων εκπαιδευτικών της Microsoft στην ιστοσελίδα https://education.microsoft.com . Σε αυτό το πρόγραμμα οι εκπαιδευτικοί έχουν πρόσβαση σε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, συνεργασίες καθώς και μια απευθείας επικοινωνία με τη Microsoft για την εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert έχει σαν στόχο να αναγνωρίζει τους οραματιστές στο χώρο της εκπαίδευσης παγκοσμίως, που χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες και χαράσσουν το δρόμο για την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Κάθε χρόνο, εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο αναγνωρίζονται ως οι πιο καινοτόμοι της κάθε χώρας και εντάσσονται σε αυτή την παγκόσμια κοινότητα, που αποτελείται από συνολικά 5500 εκπαιδευτικούς. Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα, ως MIE Experts, να ενισχύσουν τη χρήση της τεχνολογίας τόσο εντός της σχολικής αίθουσας όσο και στη διδακτέα ύλη, να συμβάλλουν στο διάλογο για την εκπαίδευση των ικανοτήτων του 21ου αιώνα και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες με πρωτοπόρους συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα συνεργάζονται με τη Microsoft και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, προτείνοντας νέες μεθόδους ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στη διδασκαλία, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε συνέδρια, εκδηλώσεις και εκπαιδεύσεις με θέμα τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να βελτιώσει την εκπαιδευτική διαδικασία.
Tέλος, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη παγκόσμια εκδήλωση της Microsoft για τους εκπαιδευτικούς, Microsoft Global Educator Exchange Event (E2), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ τον Μάρτιο 2017, με τη συμμετοχή 300 εκπαιδευτικών από όλο τον κόσμο.

Όλοι οι MIEE Experts βρίσκονται στην παγκόσμια λίστα της Microsoft στην ιστοσελίδα http://aka.ms/mieexpertlist και μπορείτε να δείτε το έργο τους, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσα από την παγκόσμια κοινότητα εκπαιδευτικών https://education.microsoft.com .

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα έχει 2 ακόμη επίπεδα αναγνώρισης: Οι Microsoft Innovative Educator Trainers είναι εκπαιδευτικοί με πολυετή γνώση των τεχνολογιών της Microsoft στη χρήση τους στην εκπαίδευση οι οποίοι, πολλές φορές, καλούνται, ως επίσημοι επιμορφωτές της Microsoft. Αυτοί οι εκπαδευτικοί είναι οι παρακάτω: Περιμένης Κυριάκος, Σταματίου Δήμητρα, Δημητρίου Κώστας, Γιακουμάτου Τερέζα, Ράμμος Δημήτριος, Καλοσκάμης Νίκος, Πριμάλης Δημήτρης, Σουδίας Γιάννης, Ζερβός Γρηγόρης, Τσιλιγιάννη Ιωάννα.

Το ανώτατο επίπεδο αναγνώρισης αφορά στους Microsoft Innovative Educator Fellows, έναν τίτλο που δίνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη με μακρά και αποδεδειγμένη πείρα στην επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες δράσεις. Αυτοί οι εκπαιδευτικοί και στελέχη είναι : Οικονόμου Βασίλης, Γιάννης Καζάζης, Κομνηνού Ιωάννα, Καλοβρέκτης Κωνσταντίνος, Περιμένης Κυριάκος, Σταματίου Δήμητρα, Δημητρίου Κώστας, Πριμάλης Δημήτρης, Σουδίας Γιάννης, Ζερβός Γρηγόρης, Τσιλιγιάννη Ιωάννα
Ο Βασίλης Οικονόμου, IT in Education Specialist στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, δήλωσε: «Μέσα από το πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator στο οποίο συμμετέχω αρκετά χρόνια, έχω συγκεντρώσει πολλές αξιόλογες εμπειρίες, οι οποίες με βοήθησαν να εξελίξω την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος μιας μεγάλης κοινότητας, η οποία καθημερινά αναζητά τρόπους να αλλάξει την εκπαίδευση, μέσα από εκδηλώσεις όπως το Ε2, όπου επιλεγμένοι εκπαιδευτικοί από όλες τις γωνιές του κόσμου «μαθαίνουν» να μιλούν την ίδια γλώσσα. Μου δίνεται επίσης η δυνατότητα να συμμετέχω σε αξιολογήσεις λογισμικού που χρησιμοποιείται από την παγκόσμια κοινότητα εκπαιδευτικών και όχι μόνο. Είναι τιμή μου που ανήκω σΆ αυτό το πρόγραμμα και προσβλέπω σε άλλη μια χρονιά με καινούργιες ιδέες και δράσεις».
Ο Κυριάκος Περιμένης και η Δήμητρα Σταματίου, εκπαιδευτικοί στο 3ο Λύκειο Κερατσινίου δήλωσαν: «Η αναγνώριση μας με την ανώτατη διάκριση του προγράμματος αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Η ενασχόληση μας με το πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε τις ιδέες μας και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους που εφαρμόζουμε, σε εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο, να συνεργαζόμαστε μαζί τους και να εμπνεόμαστε από τις δικές τους πρακτικές. Αποτελεί ώθηση για εμάς προς υψηλότερους στόχους για αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη διδασκαλία.»

«Είναι μεγάλη μας τιμή να επιλεγούμε ως Microsoft Innovative Educators Fellows. Εδώ και χρόνια αποτελούμε κομμάτι της παγκόσμιας κοινότητας Microsoft Innovative Educator, στοχεύοντας καθημερινά, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, να δημιουργούμε την επιθυμία για μάθηση, ενισχύοντας τη συμμετοχή και τη δημιουργικότητα των μαθητών» δήλωσαν ο Γιάννης Σουδίας, δάσκαλος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας και ο Γρηγόρης Ζερβός, δάσκαλος στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Ο Δημήτρης Πριμάλης, ΜΙΕΕ Καθηγητής Αγγλικών στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, είπε: «Η συμμετοχή στο πρόγραμμα MIEE είναι ένα παράθυρο στο μέλλον της εκπαίδευσης που δίνει στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να λάβουν ενεργά μέρος σε καινοτόμες πρακτικές και να αποκομίσουν πρωτόγνωρη διδακτική εμπειρία».

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών για το νέο κύκλο του MIE Experts θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MIE Experts μπορείτε να βρείτε εδώ.

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Microsoft Ελλάς και Found.ation συνδιοργανώνουν το Hack.athon #{SmartCities} 0 cordis 02 Δεκ 2016 15:59
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Η Google μπαίνει και αυτή στην κοινότητα Microsoft .NET 0 cordis 22 Νοε 2016 15:25
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Samsung συμμετέχει στην κοινότητα Microsoft .NET 0 cordis 18 Νοε 2016 15:02
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Η Microsoft γίνετε μέλος του Linux Foundation ως Platinum member. 0 cordis 17 Νοε 2016 18:40
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Πρώτο παγκόσμιο Πρόγραμμα Κινήτρων για Tizen mobile εφαρμογές από την Samsung 0 cordis 15 Νοε 2016 16:40
cordis Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 28 Μαρ 2017 11:54 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos