freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Intel Xeon MP 3.0 GHz - μέχρι και 25% υψηλότερη απόδοση


 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Moderators:  Reporters, Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: intel Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 486
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 05 Μαρ 2004 11:42    Θέμα: Intel Xeon MP 3.0 GHz - μέχρι και 25% υψηλότερη απόδοση Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Η Intel Corporation ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα ενός βελτιωμένου μοντέλου του επεξεργαστή Intel Xeon MP για servers πολλαπλών επεξεργαστών. Αυτός ο επεξεργαστής προσφέρει μέχρι και 25% υψηλότερη απόδοση, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να συγκεντρώσουν περισσότερες εφαρμογές σε λιγότερους servers.

«Η αυξημένη συχνότητα και η μνήμη cache αυτού του νέου επεξεργαστή Intel Xeon MP συνδυάζονται για να προσφέρουν σημαντική ώθηση στην απόδοση και άριστη σχέση τιμής / απόδοσης, για επιχειρηματικά περιβάλλοντα με σημαντικό φόρτο εργασίας», δήλωσε ο κ. Tom Garrison, Director of Enterprise Marketing, Intel EMEA. «Αυτοί οι νέοι επεξεργαστές, οι οποίοι είναι συμβατοί με την προηγούμενη γενιά πλατφορμών που βασίζονται στον επεξεργαστή Intel Xeon MP, προσφέρουν στους χρήστες άμεση λειτουργική πρόσβαση και επιπρόσθετο κέρδος των επενδύσεών τους στην πληροφορική».

Επίσης, ο νέος επεξεργαστής της Intel διατίθεται σε ταχύτητα στα 3.0 GHz καθώς και μία μνήμη cache επιπέδου 3 της τάξεως των 4 ΜΒ. Ο επεξεργαστής Intel Xeon MP διαθέτει μία ισχυρή βάση επιχειρηματικών πελατών, συμπεριλαμβανομένων των AIG SunAmerica Inc., Coremetrics Inc., MAXDATA, Mohawk Industries Inc., Patners HealthCare System, Pilgrim’s Pride Corporation, UFJ Bank Limited, The Weather Channel, Telecom Italia, Oxford University και Deutsche Post AG.

Η Deutsche Post AG μετέφερε τις οικονομικές της εφαρμογές (SAP R/3) στον επεξεργαστή Intel Xeon MP με μνήμη cache επιπέδου iL3, 4 MB. «Aναβαθμίζοντας στον επεξεργαστή Intel Xeon MP στα 3 GHz, με μνήμη cache επιπέδου iL3, 4 MB, η απόδοση κατά τον πρώτο μήνα του 2004 θα μπορούσε να βελτιωθεί κατά 25%», δήλωσε ο κ. Bernhard Kraft, Deutsche Post, IT Solutions GmbH.

Εκτός από αυτό το ευρύ φάσμα εταιρικών πελατών, η τιμή και η απόδοση των συστημάτων με επεξεργαστή Intel Xeon MP είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον οικονομικό τομέα.

«Η Intel Architecture έχει προσφέρει στην Thomson Financial μία αξιόπιστη πλατφόρμα για τις σύγχρονες και μακροπρόθεσμες ανάγκες της επιχείρησής μας», δήλωσε ο κ. Jeremy Lehman, Senior Vice President, Technology, Thomson Financial. «Επιλέξαμε την Intel Architecture λόγω της εκπληκτικής της σχέσης σε επίπεδο τιμής/ απόδοσης, αξιοπιστίας, υψηλής διαθεσιμότητας και αναβαθμισιμότητας για την Thomson ONE Analytics, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και ταχύτερη πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα».

Οι κατασκευαστές συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων της Unisys, η οποία δημιουργεί τα συστήματα που χρησιμοποιούνται από την Thompson Financial, αναμένεται να διαθέσουν φέτος περισσότερα από 50 συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστές Intel Xeon MP, από 4 μέχρι και 32 επεξεργαστές. Άλλοι σημαντικοί κατασκευαστές, με συστήματα που βασίζονται στον επεξεργαστή Intel Xeon MP είναι οι Bull, Dell link to Dell, Egenera, Fujitsu, Fujitsu Siemens Computers, Gateway, HP, Hitachi, IBM, Kraftway, Langchao, Lenovo, NEC, Powerleader, Samsung και Toshiba καθώς επίσης και κατασκευαστές περιφερειακών συστημάτων.

Ο επεξεργαστής Intel Xeon MP προσφέρει αναβαθμισιμότητα με εκπληκτικά οφέλη τιμής / απόδοσης για τους τομείς των επιχειρηματικών εφαρμογών και των μεσαίας γκάμας συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης εφαρμογών συνεργασίας, Application Server, ERP, Διαχείρισης Αλυσίδας Εφοδιασμού, Βusiness Intelligence και εφαρμογών Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων.

Ο επεξεργαστής Intel Xeon MP είναι συμβατός με τα υπάρχοντα συστήματα. Είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να λειτουργεί με Intel PRO Gigabit Ethernet Network Connections και Intel Server RAID Controllers. H Intel ανακοίνωσε πρόσφατα τον Intel Server Compute Blade SBX44 που έχει τη δυνατότητα υποστήριξης τεσσάρων επεξεργαστών, που υποστηρίζει το νέο επεξεργαστή Intel Xeon MP και επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της Intel που βασίζονται σε δομικά στοιχεία.

Πάνω από το 85% των servers που διανέμονται σήμερα, βασίζονται σε αρχιτεκτονική της Intel (1), σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές του κλάδου. Τα σημερινά νέα προϊόντα αναπτύσσουν την ισχύ της Intel, σε ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις servers, που βασίζονται σε πολλαπλούς επεξεργαστές, στους οποίους συνήθως αναφερόμαστε ως το τελικό επίπεδο ενός κέντρου δεδομένων μίας εταιρείας. Οι servers με τέσσερις ή περισσότερους επεξεργαστές αντιστοιχούν σε πάνω από 56% των συνολικών εσόδων για servers για το 2003. Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, οι αποστολές servers με τέσσερις ή περισσότερους επεξεργαστές που βασίστηκαν σε αρχιτεκτονική της Intel, αντιστοιχούν σε πάνω από 57% των πωλήσεων.

Ο επεξεργαστής Intel Xeon MP στα 3.0 GHz, που διαθέτει μνήμη cache επιπέδου iL3, μεγέθους 4 ΜΒ είναι τώρα διαθέσιμος παγκοσμίως, στην τιμή των 3.692 δολαρίων σε ποσότητες των 1.000 μονάδων. Η Intel θα ξεκινήσει επίσης, τη διάθεση στην αγορά των επεξεργαστών Intel Xeon MP στα 2.70 και 2.20 GHz με μνήμη cache επιπέδου iL3, μεγέθους 2ΜΒ στις τιμές των 1.980 και 1.777 δολαρίων σε ποσότητες των 1.000 μονάδων αντιστοίχως.

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

larry


Μέλος από: 29 Ιουλ 2003
Μηνύματα: 52

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 06 Μαρ 2004 16:23    Θέμα: Μια ένσταση Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εντάξει καλά ολά αυτά και καμία διαφωνία για την αξία του επεξεργαστή
αυτού.Μια ένσταση μόνο. Ο διευθυντής marketing της Intel δήλωσε
άριστη σχέση τιμής/απόδοσης τη στιγμή που ο επεξεργαστής κοστίζει
3.700 δολλάρια σχεδόν 1.500.000 δραχμές.Από την άλλη διατείθεται
στην αγορά ο PENTIUM 4 Extreme Edition 3,2 GHz ΤΡΑΥ 800/2MB S478
σε τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 850 ΕΥΡΩ.Είναι τόσο χαοτική η διαφορά
ισχύος ανάμεσα στους 2 επεξεργαστές ώστε να δικαιολογείται η τεράστια
διαφορά στην τιμή;
zZz


Μέλος από: 05 Νοε 2003
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: saloniki
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 07 Μαρ 2004 17:41    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ποτε θα το καταλαβεται οτι μας δουλευει ψιλο γαζι.
μα το 80% τον χρειστον δεν ξερει τη του γινετε. εκει παταει. τη διαφορα εχει ο p4 ee? γιατι τοσο χαοτικη διαφορα απο τον απλο p4? akoma kai o ee απο τον απλο ειναι χαοτικη. μαπα το καρπουζι παιδες
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Τώρα είναι 23 Μαρ 2017 16:07 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos