Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
graphist
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 20 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Athens

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από graphist » 16 Ιούλ 2002 12:17

Mipws kserei kaneis pws mporw na ftiaksw sti selida mou mia vasi dedomenwn pou na epilegei tixaia kathe mera mia eikona (apo ti vasi) kai na tin mefanizei sti selida? Ginetai afto me Frontpage & Access? Opoios kserei kati tha me upoxrewsei... Den exw idea apo php, kfc, cnn, nbc, java kai alla tetoia. Thanks!
:evil:

Άβαταρ μέλους
privenet
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 29 Μάιος 2002 16:06
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από privenet » 16 Ιούλ 2002 15:48

Αρχικά θα πρέπει να μας πείς το site σου σε τί λειτουργικό σύστημα φιλοξενείτε. Αν είναι σε Unix τότε μιλάμε για Php & MySQL. Αν είναι σε Win2000/NT τότε μιλάμε για Asp & MS SQL.

Άβαταρ μέλους
privenet
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 29 Μάιος 2002 16:06
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από privenet » 16 Ιούλ 2002 15:50

Αν δεν μιλάμε για παραπάνω από περίπου 10 φωτογραφίες ίσως πρέπει να κοιτάξεις και για κάποιο Javascript αντί να μπείς στο κόπο με βάσεις δεδομένων.

Άβαταρ μέλους
graphist
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 20 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Athens

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από graphist » 16 Ιούλ 2002 17:29

Windows 98 kai xrisimopoiw FrontPage gia ti selida mou.

Άβαταρ μέλους
Kakos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2002 13:25

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από Kakos » 18 Ιούλ 2002 08:26

File mou o "privenet" enoouse ekei pou filokseneis tis selides sou ti leitourgiko exoune kai oxi sto spiti sou esi.

Pesmou se poia etairia eisai na sou po.

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από telxinas » 22 Ιούλ 2002 15:45

Den xriazete vasi dedomenon
Mesa sto head, prin grapsi diladi o html </head> grapse to exis:
<%
Dim intImageIdToShow
Dim arrImages(3, 3)

arrImages(0, 0) = "ad1.gif"
arrImages(0, 1) = 150
arrImages(0, 2) = 75
arrImages(0, 3) = "Random Image #1"

arrImages(1, 0) = "ad2.gif"
arrImages(1, 1) = 150
arrImages(1, 2) = 75
arrImages(1, 3) = "Random Image #2"

arrImages(2, 0) = "ad3.gif"
arrImages(2, 1) = 150
arrImages(2, 2) = 75
arrImages(2, 3) = "Random Image #3"

arrImages(3, 0) = "ad4.gif"
arrImages(3, 1) = 150
arrImages(3, 2) = 75
arrImages(3, 3) = "Random Image #4"

intImageIdToShow = Int((UBound(arrImages, 1) - _
LBound(arrImages, 1) + 1) * Rnd + LBound(arrImages, 1))
%>

Tora mesa sto body tou html grapse to exis:
<img
src = "onoma folder ston server pou periexi tis fotos/<%= arrImages(intImageIdToShow, 0) %>"
width = "<%= arrImages(intImageIdToShow, 1) %>"
height = "<%= arrImages(intImageIdToShow, 2) %>"
alt = "<%= arrImages(intImageIdToShow, 3) %>"
/>
Kai eki tha pezoun tixea oi photos se kathe refresh tis selidas.

Άβαταρ μέλους
stavroula
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 02 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: athens

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από stavroula » 22 Ιούλ 2002 17:29

...

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από cordis » 22 Ιούλ 2002 17:33

δεν είναι ASP αυτό;
δουλεύει έτσι απλά μέσα στο FrontPage;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από telxinas » 22 Ιούλ 2002 18:02

Den to gnorizo. Den asxolithika pote me frontpage kai oute prokite fisika.
Nai einai asp. Oti einai mesa se <% einai asp.

Άβαταρ μέλους
stavroula
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 02 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: athens

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από stavroula » 22 Ιούλ 2002 18:17

Κάνεις copy paste τον κώδικα και απλά σώζεις την σελίδα ώς asp.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από cordis » 22 Ιούλ 2002 20:08

Οπότε.. θα πρέπει να έχει την σελίδα του σε server που να έχει asp πάνω του..
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

Pws mporw na ftiaksw gia ti selida mou mia basi dedomenwn...

Δημοσίευση από telxinas » 22 Ιούλ 2002 21:41

Right

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης