Διαφήμιση facebook??
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Διαφήμιση facebook??
Όχι δεν χρεώθηκες άν δεν είχες βάλει πιστωτική ή κάποιο κουπόνι διαφήμισης.Σύντομα στην buyfans.gr εκτός απο τις υπηρεσίες fans για σελίδες στο facebook θα έχουμε και κουπόνια διαφήμισης για adword και facebook σε χαμηλές τιμές.
Κώστας
buyans.gr
Κώστας
buyans.gr
- Geobak
- SEM Moderator
- Επικοινωνία:
Διαφήμιση facebook??
buyfansgr έγραψε:Όχι δεν χρεώθηκες άν δεν είχες βάλει πιστωτική ή κάποιο κουπόνι διαφήμισης.Σύντομα στην buyfans.gr εκτός απο τις υπηρεσίες fans για σελίδες στο facebook θα έχουμε και κουπόνια διαφήμισης για adword και facebook σε χαμηλές τιμές.
Κώστας
buyans.gr
Κουπόνια Adwords σε χαμηλές τιμές? Για κάνε το μας λίγο πιο λιανά αυτό αν θες...
Διαφήμιση facebook??
Θα διαθέτουμε άς πουμε κουπόνια διαφήμισης adwords 100 ευρώ στην τιμή των 50 ευρώ.Δηλαδή θα δίνεις 50 ευρώ και θα διαφημίζεσαι για 100 στην google.
Κώστας
buyfans.gr
Κώστας
buyfans.gr
Διαφήμιση facebook??
Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες.......buyfansgr έγραψε:Θα διαθέτουμε άς πουμε κουπόνια διαφήμισης adwords 100 ευρώ στην τιμή των 50 ευρώ.Δηλαδή θα δίνεις 50 ευρώ και θα διαφημίζεσαι για 100 στην google.
Κώστας
buyfans.gr
- cordis
- Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
- Επικοινωνία:
Διαφήμιση facebook??
με λίγα λόγια το κουπόνι που θα σου δίνει η google δωρεάν για να την προμοτάρεις εσύ θα το πουλάς...
- Geobak
- SEM Moderator
- Επικοινωνία:
Διαφήμιση facebook??
Και φυσικά θα το μάθει η Google και θα τρέχει
Διαφήμιση facebook??
Και δεν θα φτάνω... Ο λόγος που τα μοιράζει η google είναι για διαφημίσεις αν ήταν να σε κυνηγάει και τα λοιπά δεν θα τα μοίραζε μόνη της καθόλου.
Κώστας
buyfans.gr
Κώστας
buyfans.gr
- greek_manager
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Διαφήμιση facebook??
Λέει ένα μεγάλο ΔΩΡΕΑΝ βέβαια πάνω ....
Διαφήμιση facebook??
buyfansgr έγραψε:Και δεν θα φτάνω... Ο λόγος που τα μοιράζει η google είναι για διαφημίσεις αν ήταν να σε κυνηγάει και τα λοιπά δεν θα τα μοίραζε μόνη της καθόλου.
Κώστας
buyfans.gr
Τα κουπόνια προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμα και δεν μπορούν να πωληθούν ή να ανταλλαχθούν. Για το πλήρες κείμενο των όρων και προϋποθέσεων χρήσης των κουπονιών, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html
Διαφήμιση facebook??
καλημέρα και καλή χρονιά,
δοκίμασα κι εγώ να φτιάξω μια διαφήμιση στο fb. Βλέπω ότι έχει διαφορές από το αντίστοιχο promote των αναρτήσεων όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
αν θυμάμαι την τελευταία φορά στη χρέωση αν θες με εμφάνιση ή με κλικ, ακόμη και στο κλικ είχε διαφορετικά είδη χρεώσεων. Σήμερα δεν το είδα.
Επίσης αν επιλέξεις το lifetime bugdet σε ρωτά από κάτω πότε να ξεκινήσει και πότε να σταματήσει. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιο πολύ το συμπιέσεις χρονικά, τόσο περισσότερες εμφανίσεις θα πετύχεις;
και περίπου μπορεί να βρει κανείς κάπου ενδεικτικά μια αντιστοίχιση likes και κόστους όπως όταν προμοτάρεις μια ανάρτηση όπου σου βγάζει εκτιμώμενη απήχηση;
δοκίμασα κι εγώ να φτιάξω μια διαφήμιση στο fb. Βλέπω ότι έχει διαφορές από το αντίστοιχο promote των αναρτήσεων όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
αν θυμάμαι την τελευταία φορά στη χρέωση αν θες με εμφάνιση ή με κλικ, ακόμη και στο κλικ είχε διαφορετικά είδη χρεώσεων. Σήμερα δεν το είδα.
Επίσης αν επιλέξεις το lifetime bugdet σε ρωτά από κάτω πότε να ξεκινήσει και πότε να σταματήσει. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιο πολύ το συμπιέσεις χρονικά, τόσο περισσότερες εμφανίσεις θα πετύχεις;
και περίπου μπορεί να βρει κανείς κάπου ενδεικτικά μια αντιστοίχιση likes και κόστους όπως όταν προμοτάρεις μια ανάρτηση όπου σου βγάζει εκτιμώμενη απήχηση;
Διαφήμιση facebook??
επίσης σου δίνει ένα εύρος στο κόστος των κλικς. τι σημαινει πρακτικα αυτο;
Pricing:
You will be charged every time someone clicks on your ad or sponsored story (CPC).
Per Click (CPC)
Suggested bid: € 0.09–€ 0.25 EUR
You can increase your Bid to achieve more delivery.
Pricing:
You will be charged every time someone clicks on your ad or sponsored story (CPC).
Per Click (CPC)
Suggested bid: € 0.09–€ 0.25 EUR
You can increase your Bid to achieve more delivery.
Διαφήμιση facebook??
Τι εννοείς δεν χρειάζεται να πληρώσει; Μετά δεν μπορούν να του την κατεβάσουν τη σελίδα;vortalifer έγραψε:Ε δοκίμασε μια να δείς.. Δεν χρειάζεται να πληρώσειςSpyrostagas έγραψε:σχετικά με την διαφήμιση στο Facebook
ξέρετε από πόσο μπορεί να βάλει ανα κλικ;
Δηλαδή μπορεί 0,005 ή 0,01;
Εννοώ το ελάχιστο...

Αν ξέρεις κάνα κόλπο για τσάμπα διαφήμιση πες το και σε εμάς..

-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Διαφήμιση facebook??
Εννοει ότι δεν θα πληρώσω τίποτα μέχρι να δημοσιευτεί η διαφήμιση, αλλά μπορώ να κάνω τα πρώτα βήματα για μία διαφημίση που θα ορίσω ώστε να δω κόστη και λοιπά. 
Μακάρι να υπήρχε τρόπος χαχα

Μακάρι να υπήρχε τρόπος χαχα

-
Διαφήμιση facebook??
καλησπέρα σας , εδώ και μερικές ημέρες προωθώ την επιχείριση μου μέσω σελίδας του facebook και έχω μερικές απορίες :
α) μπορώ να τρέχω παράλληλα 2 εκστρατείες ;
β) ενώ προγραμματίζω συγκεκριμένες ώρες να τρέχει η διαφήμιση και τσεκάρω τον εφάπαξ προϋπολογισμό (?) και ενώ ρυθμίζω τις ημερομηνίες και το πίνακα που έχει όπου μπορεί κανείς να διαλέξει τις μέρες και τις ώρες βάζω ποσό 16 ευρώ για 3 ημέρες αλλά ενώ θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί στις 6 το απόγευμα αυτή έμεινε απενεργοποιημένη εκτός και αν κάνω λάθος κάτι.. αποφάσισα λοιπόν να κάνω run ads all the time αλλα πάλι δεν τρέχει η διαφίμηση, και ερωτώ γιατί δεν την ενεργοποιεί το facebook την ώρα που εχω προγραματίσει (παίζει ρόλο που την έχω κάνει edit ?
γ) Θέλω να δοκιμάσω το cpc/ 1000 εμφανίσεις για να τσεκάρω ποια αποδίδει καλύτερα στην περίπτωση μου και δεν ξέρω τι ποσό να ορίσω, το προκαθορισμένο ειναι 3.50 ευρώ, είναι σοβαροί
, τι ακριβώς γίνεται γιατί δεν μπόρεσα να βρώ πληροφορίες
α) μπορώ να τρέχω παράλληλα 2 εκστρατείες ;
β) ενώ προγραμματίζω συγκεκριμένες ώρες να τρέχει η διαφήμιση και τσεκάρω τον εφάπαξ προϋπολογισμό (?) και ενώ ρυθμίζω τις ημερομηνίες και το πίνακα που έχει όπου μπορεί κανείς να διαλέξει τις μέρες και τις ώρες βάζω ποσό 16 ευρώ για 3 ημέρες αλλά ενώ θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί στις 6 το απόγευμα αυτή έμεινε απενεργοποιημένη εκτός και αν κάνω λάθος κάτι.. αποφάσισα λοιπόν να κάνω run ads all the time αλλα πάλι δεν τρέχει η διαφίμηση, και ερωτώ γιατί δεν την ενεργοποιεί το facebook την ώρα που εχω προγραματίσει (παίζει ρόλο που την έχω κάνει edit ?
γ) Θέλω να δοκιμάσω το cpc/ 1000 εμφανίσεις για να τσεκάρω ποια αποδίδει καλύτερα στην περίπτωση μου και δεν ξέρω τι ποσό να ορίσω, το προκαθορισμένο ειναι 3.50 ευρώ, είναι σοβαροί

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης