Php - mysql - apache

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 27 Απρ 2009 18:33

έχω μια βάση και θέλω να περάσω δεδομένα απο μια σελίδα ΡΗΡ.
Κάποια από τα δεδομένα είναι στα ελληνικά και κάποια αγγλικά..
όταν καταχωρίζω ελληνικό κείμενο, στη βάση μου τα βγάζει κινέζικα.
το μπελά μου μέσα @#!$#@#@ !!!!

όταν κάνω query από το interface του phpmyadmin, (insert κτλ κτλ)
μου τα βάζει μια χαρά και τα ελληνικά και τα αγγλικά.
από τη σελίδα που έκανα, μπορώ να καταχωρίσω μόνο τα αγγλικά.
μπορει κανεισ να βοηθείσει;;; μια άλλη φορά που έστησα βάση,
με τις ίδεις ρυθμίσεις νομίζω, αλλα σε διαφορετικά μηχανήματα έτρεχε μια χαρα..

insert-in-DB.php
//////////////////////////

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title>
INSERT VALUES IN --DATABASE--
</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">

</head>

<body>

<form action="valuesinDB.php" method="post" >
  <table width="340" border="1" bordercolor="#000000" height="300">
    <tr>
      <td>Ονομασία</td>
      <td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="onomasia"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Περιγραφή</td>
      <td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="perigrafi">
</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Ιδιοκτήτης</td>
      <td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="idioktitis">
</td>
    </tr>
	<tr>
      <td>Περιοχή</td>
      <td><input type="text" maxlength="96" size="32" name="perioxi">
</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Τηλέφωνο 1</td>
      <td><input type="text" maxlength="10" size="16" name="tilef1">
</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Τηλέφωνο 2</td>
      <td><input type="text" maxlength="10" size="16" name="tilef2">
</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Διεύθυνση</td>
      <td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="dieuthunsi">
</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Website</td>
      <td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="website"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail</td>
      <td><input type="text" maxlength="32" size="32" name="email">
</td>
    </tr>
  </table>

 <br>
    <input name="-Submit-" type="Submit" id="-Submit-" value="Submit">
    
    </p>
</form>

</body>
</html>
//////////////////////////


valuesinDB.php
//////////////////////////

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">
</head>

</html>

<?PHP

/*// Auto to kommati me xanagurizei &#40;redirect&#41; se mia selida tis epilogis mou
// xreiazetai kai i entoli die&#40;&#41; sto telos..
ob_start&#40;&#41;;
echo "Test";
header&#40;"Location&#58; /insert-in-DB.php"&#41;;
ob_flush&#40;&#41;;
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
*/
@$db = mysql_pconnect&#40;'localhost','root',''&#41;;

if &#40;!$db&#41;
&#123;
echo 'Error&#58; Can not connect to database.<br/>';
exit;
&#125;

@$select = mysql_select_db&#40;"###"&#41;;
if &#40;!$select&#41;
&#123;
echo 'Error&#58; Can not select database.<br/>';
exit;
&#125;

$onomasia = ''.$_POST&#91;'onomasia'&#93;.'';
$perigrafi = ''.$_POST&#91;'perigrafi'&#93;.'';
$idioktitis = ''.$_POST&#91;'idioktitis'&#93;.'';
$perioxi = ''.$_POST&#91;'perioxi'&#93;.'';
$tilef1 = ''.$_POST&#91;'tilef1'&#93;.'';
$tilef2 = ''.$_POST&#91;'tilef2'&#93;.'';
$dieuthunsi = ''.$_POST&#91;'dieuthunsi'&#93;.'';
$website = ''.$_POST&#91;'website'&#93;.'';
$email = ''.$_POST&#91;'email'&#93;.'';
$kwdikos_katigorias = substr&#40;$perigrafi, 0, 1&#41;;

echo ''.$kwdikos_katigorias.'</br>';
echo '--'.$onomasia.'--</br>';

echo ''.$perigrafi.'</br>';
echo ''.$idioktitis.'</br>';
echo ''.$perioxi.'</br>';
echo ''.$tilef1.'</br>';
echo ''.$tilef2.'</br>';
echo ''.$dieuthunsi.'</br>';
echo ''.$website.'</br>';
echo ''.$email.'</br>';
echo ''.$num.'</br>';
echo strlen&#40;$onomasia&#41;;

$query = "INSERT INTO etaireia&#40;kwdikos_katigorias, onomasia, perigrafi, idioktitis, perioxi, tilefwno1, tilefwno2, dieuthinsi, website, email&#41; VALUES &#40; '".$kwdikos_katigorias."', '.$onomasia.', '".$perigrafi."', '".$idioktitis."', '".$perioxi."', '".$tilef1."', '".$tilef2."', '".$dieuthunsi."', '".$website."', '".$email."' &#41; ";
		// Assign value to $result
		$result = mysql_query&#40;$query&#41;;
		if &#40;$result&#41;
		&#123;
		echo 'OK m8';
		&#125;
/*
die&#40;&#41;;
*/
?>
//////////////////////////////

ο πινακας που εισάγω τα δεδομενα ειναι ο..

Κώδικας: Επιλογή όλων

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `etaireia` &#40;
  `kwdikos_etaireias` mediumint&#40;9&#41; NOT NULL auto_increment,
  `kwdikos_katigorias` varchar&#40;16&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `onomasia` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `perigrafi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `idioktitis` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `perioxi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `tilefwno1` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `tilefwno2` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `dieuthinsi` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `website` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `email` varchar&#40;32&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  PRIMARY KEY  &#40;`kwdikos_etaireias`&#41;
&#41; ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 27 Απρ 2009 18:37

όταν καταχωρίζω κείμενο ελληνικό στην πρώτη σελίδα, μου το εμφανίζει ΟΚ στην δεύτερη..
αλλα μεσα στο QUERY που εκτελείται στη δεύτερη σελίδα κάτι παίζει και δεν το βλέπει σωστά...

για debugging, δοκίμασα να βάλω απευθείας ελληνικό κείμενο μέσα στο QUERY, δηλ. :

$query = "INSERT INTO etaireia(kwdikos_katigorias, onomasia, perigrafi, idioktitis, perioxi, tilefwno1, tilefwno2, dieuthinsi, website, email) VALUES ( '".$kwdikos_katigorias."', 'ασδξκασκξ', '".$perigrafi."', '".$idioktitis."', '".$perioxi."', '".$tilef1."', '".$tilef2."', '".$dieuthunsi."', '".$website."', '".$email."' ) ";

αλλα πάλι αλλαμπουρνέζικα... HELP re παιδιάάάά...
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από ThyClub » 27 Απρ 2009 19:28

Τον πίνακα φτιάξτον έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `etaireia` &#40;
`kwdikos_etaireias` mediumint&#40;9&#41; NOT NULL auto_increment,
`kwdikos_katigorias` varchar&#40;16&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`onomasia` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`perigrafi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`idioktitis` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`perioxi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`tilefwno1` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`tilefwno2` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`dieuthinsi` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`website` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`email` varchar&#40;32&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
PRIMARY KEY &#40;`kwdikos_etaireias`&#41;
&#41; ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT=1 ;
και στην σελίδα σου πριν περάσεις δεδομένα και πριν τα διαβάσεις δώσε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

SET NAMES 'utf8'

dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 27 Απρ 2009 22:41

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και στην σελίδα σου πριν περάσεις δεδομένα και πριν τα διαβάσεις δώσε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

SET NAMES 'utf8'
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


σε ποιο σημειο να βαλω αυτο το κομματι κωδικα;;;
στην HTML ή στην PHP;; 
μέσα στο PHP αρχείο;;

και σε ποιο μέρος;;;
πριν από το :

$onomasia = ''.$_POST['onomasia'].'';
$perigrafi = ''.$_POST['perigrafi'].'';

ας πούμε;;;

να τα αρχεια:

insert-in-DB.php
//////////////////////////
<html>
<head>
<title>
INSERT VALUES IN --DATABASE--
</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">

</head>

<body>

<form action="valuesinDB.php" method="post" >
<table width="340" border="1" bordercolor="#000000" height="300">
<tr>
<td>Ονομασία</td>
<td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="onomasia"></td>
</tr>
<tr>
<td>Περιγραφή</td>
<td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="perigrafi">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Ιδιοκτήτης</td>
<td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="idioktitis">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Περιοχή</td>
<td><input type="text" maxlength="96" size="32" name="perioxi">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Τηλέφωνο 1</td>
<td><input type="text" maxlength="10" size="16" name="tilef1">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Τηλέφωνο 2</td>
<td><input type="text" maxlength="10" size="16" name="tilef2">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Διεύθυνση</td>
<td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="dieuthunsi">
</td>
</tr>
<tr>
<td>Website</td>
<td><input type="text" maxlength="64" size="32" name="website"></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail</td>
<td><input type="text" maxlength="32" size="32" name="email">
</td>
</tr>
</table>

<br>
<input name="-Submit-" type="Submit" id="-Submit-" value="Submit">

</p>
</form>

</body>
</html>
//////////////////////////


valuesinDB.php
//////////////////////////
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">
</head>

</html>

<?PHP

/*// Auto to kommati me xanagurizei (redirect) se mia selida tis epilogis mou
// xreiazetai kai i entoli die() sto telos..
ob_start();
echo "Test";
header("Location: /insert-in-DB.php");
ob_flush();
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
*/
@$db = mysql_pconnect('localhost','root','');

if (!$db)
{
echo 'Error: Can not connect to database.<br/>';
exit;
}

@$select = mysql_select_db("###");
if (!$select)
{
echo 'Error: Can not select database.<br/>';
exit;
}

$onomasia = ''.$_POST['onomasia'].'';
$perigrafi = ''.$_POST['perigrafi'].'';
$idioktitis = ''.$_POST['idioktitis'].'';
$perioxi = ''.$_POST['perioxi'].'';
$tilef1 = ''.$_POST['tilef1'].'';
$tilef2 = ''.$_POST['tilef2'].'';
$dieuthunsi = ''.$_POST['dieuthunsi'].'';
$website = ''.$_POST['website'].'';
$email = ''.$_POST['email'].'';
$kwdikos_katigorias = substr($perigrafi, 0, 1);

echo ''.$kwdikos_katigorias.'</br>';
echo '--'.$onomasia.'--</br>';

echo ''.$perigrafi.'</br>';
echo ''.$idioktitis.'</br>';
echo ''.$perioxi.'</br>';
echo ''.$tilef1.'</br>';
echo ''.$tilef2.'</br>';
echo ''.$dieuthunsi.'</br>';
echo ''.$website.'</br>';
echo ''.$email.'</br>';
echo ''.$num.'</br>';
echo strlen($onomasia);

$query = "INSERT INTO etaireia(kwdikos_katigorias, onomasia, perigrafi, idioktitis, perioxi, tilefwno1, tilefwno2, dieuthinsi, website, email) VALUES ( '".$kwdikos_katigorias."', '.$onomasia.', '".$perigrafi."', '".$idioktitis."', '".$perioxi."', '".$tilef1."', '".$tilef2."', '".$dieuthunsi."', '".$website."', '".$email."' ) ";
// Assign value to $result
$result = mysql_query($query);
if ($result)
{
echo 'OK m8';
}
/*
die();
*/
?>
//////////////////////////////

σε ποιο απο τα δυο;;;
ευχαριστω...
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από korgr » 27 Απρ 2009 22:58

το πετυχες! :)
και σε ποιο μέρος;;;
πριν από το :

$onomasia = ''.$_POST['onomasia'].'';
$perigrafi = ''.$_POST['perigrafi'].'';

ας πούμε;;;

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από ThyClub » 27 Απρ 2009 23:04

Η εντολή που σου έδωσα είναι της MySQL. Άρα θα την περάσεις με query.

dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 27 Απρ 2009 23:33

ThyClub έγραψε:Η εντολή που σου έδωσα είναι της MySQL. Άρα θα την περάσεις με query.
την πέρασα και εκανα και δοκιμεσ και δεν δουλεψε...
ετσι οπως το εκανα εγω δουλευει, αλλα ... μου βγαζει τα δεδομενα με ερωτηματικα...

/////////----------------------//////////////
@$db = mysql_pconnect('');
mysql_query("SET CHARACTER SET 'UTF8' ");

if (!$db)
{
echo 'Error: Can not connect to database.<br/>';
exit;
}

@$select = mysql_select_db("thermi", $db);
if (!$select)
{
echo 'Error: Can not select database.<br/>';
exit;
}
.........
//////////-------------////////////////
εβαλα το query σε λαθος θεση;;;
πριν απο το $_POST να βαλω το query ;;;;

εχω PHP 5.2.3 και MYSQL 5.0
και phpMyAdmin (αν και δεν παιζει ρολο) - 2.11.9.5
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από ThyClub » 27 Απρ 2009 23:55

ThyClub έγραψε:Τον πίνακα φτιάξτον έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `etaireia` &#40;
`kwdikos_etaireias` mediumint&#40;9&#41; NOT NULL auto_increment,
`kwdikos_katigorias` varchar&#40;16&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`onomasia` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`perigrafi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`idioktitis` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`perioxi` varchar&#40;96&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`tilefwno1` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`tilefwno2` varchar&#40;10&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`dieuthinsi` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`website` varchar&#40;64&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
`email` varchar&#40;32&#41; character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
PRIMARY KEY &#40;`kwdikos_etaireias`&#41;
&#41; ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT=1 ;
και στην σελίδα σου πριν περάσεις δεδομένα και πριν τα διαβάσεις δώσε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

SET NAMES 'utf8'
Η εντολή είναι η SET NAMES 'utf8' Τα υπόλοιπα είναι ο τρόπος που πρέπει να φτιάξεις τον πίνακα σου.

dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 27 Απρ 2009 23:59

εντάξει, παίδες...
δουλεψε ο καρβουνιαρης..
αυτο ηθελε τελικα...

//**************************
mysql_query("SET CHARACTER SET 'greek'"); // Ακριβως πριν απο το insert...
//************************
$query = "INSERT INTO etaireia(kwdikos_katigorias, onomasia, perigrafi, idioktitis, perioxi, tilefwno1, tilefwno2, dieuthinsi, website, email) VALUES ('".$kwdikos_katigorias."', '".$onomasia."', '".$perigrafi."', '".$idioktitis."', '".$perioxi."', '".$tilefwno1."', '".$tilefwno2."', '".$dieuthinsi."', '".$website."', '".$email."') ";
// Assign value to $result
$result = mysql_query($query);
if ($result)
{
echo 'OK m8';
}
/////////////////////////////////
και εγω εψαχνα UTF8 και τα ζωα μου αργα....
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....
αν και δεν καταλαβαινω γιατι δεν δουλευε με UTF8, αλλά.....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΙ, ΥΠΕΡΠΡΙΖΟΥΝΙΚ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΙ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΟ 'ΝΑ Τ' ΑΛΛΟ...
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από ThyClub » 28 Απρ 2009 00:04

Χαχαχα. Οκ τωρα!!! Η τελευταία ατάκα σου θα γίνει υπογραφή μου αχαχααχαχαχαχ

dimitris_riave
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 30 Ιαν 2009 12:59

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από dimitris_riave » 19 Μάιος 2009 15:51

ThyClub έγραψε:Χαχαχα. Οκ τωρα!!! Η τελευταία ατάκα σου θα γίνει υπογραφή μου αχαχααχαχαχαχ

Μια ακόμα ερωτησούλα...

Στη Βάση, άν πάω να περάσω μια λέξη που να ξεκινάει με "άλφα με τόνο", πχ. " Άλογο ",
το 'α' μου το βγάζει κινέζικο;;;

όλα τα αλλα φωνήεντα με τόνο, no problemos... Μόνο στο άλφα.

Γιατί γ@μw τα byte του;;;
ΜΗΝ κάνεις σε ΑΛΛΟΥΣ,
ότι ΔΕΝ θέλεις να ΣΟΥ κανουν...

gpyl
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Αύγ 2010 18:36

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από gpyl » 05 Αύγ 2010 18:43

Στη mysql, άν πάω να περάσω μια λέξη που να ξεκινάει με "άλφα με τόνο", πχ. " Άλογο ",
το 'α' μου το βγάζει κινέζικο!!!

όλα τα αλλα φωνήεντα με τόνο... Μόνο στο άλφα προκύπτει το πρόβλημα!!
Το έχει λύσει κανείς?

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από mrpc » 05 Αύγ 2010 20:14

Τι encoding χρησιμοποιείς στη σελίδα σου;

gpyl
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Αύγ 2010 18:36

Php - mysql - apache

Δημοσίευση από gpyl » 05 Αύγ 2010 21:11

Χρησιμοποιώ utf-8 encoding για την σελίδα μου και
utf8_unicode_ci / utf8 στην mysql!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες