Γειά σας,
Νέος στο forum και νέος στην PHP. Διάβασα το βιβλίο "Web Appication Development with PHP 4.0" που έπεσε στα χέρια μου και μου δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω στην παρούσα φάση είναι αν χρησιμοποιείτε γενικά την PHPLib. Το βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο "δομημένη" προσέγγιση η χρησιμοποίηση της από την κλασσική λύση (π.χ. mysql_connect, mysql_xxxx). Αντίθετα, από κώδικες που είδα στο site και γενικότερα δεν παρατήρησα να την χρησιμοποιεί πολύς κόσμος.
Ποιά είναι η άποψη σας;
Γιάννης
PHPLib
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators
PHPLib
Προσωπικά δεν γνώριζα καν για την PHPLib.
Υπάρχει από την ίδια την PHP το Pear που είναι καλογραμμένος κώδικας - ρουτίνες για να κάνεις κάποια περίπλοκα πράγματα έυκολα και γρήγορα χωρίς να ανακαλύπτεις τον τροχό από την αρχή.
Παρόλαυτα ούτε το Pear χρησιμοποιώ.
Προτιμώ να ξέρω τι είναι αυτό που γράφω παρά να είναι έτοιμο
Υπάρχει από την ίδια την PHP το Pear που είναι καλογραμμένος κώδικας - ρουτίνες για να κάνεις κάποια περίπλοκα πράγματα έυκολα και γρήγορα χωρίς να ανακαλύπτεις τον τροχό από την αρχή.
Παρόλαυτα ούτε το Pear χρησιμοποιώ.
Προτιμώ να ξέρω τι είναι αυτό που γράφω παρά να είναι έτοιμο

PHPLib
Ούτε εγώ την ήξερα την phpLib αλλά όπως λέει και ο Cha0s το PEAR έχει πάρα πολλά πακέτα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα. Το καλύτερα που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις και τα δύο και να δεις ποια σου κάνουν καλύτερα και να τα χρησιμοποιήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης