Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kallileo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 05 Μαρ 2007 13:05

Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div

Δημοσίευση από kallileo » 08 Μαρ 2007 14:14

Προσπαθω να φτιαξω κατι συμφωνα με το tutorial του lunarmedia.
Ρε μαμωτο εχω κολλησει με ενα απλο positioning:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body class="body">
<div id="container">
	<div id="header"></div>
	
		<div id="content" >
	<img src="Images/desk2.png" />

		</div>
	<div id="righhtbar"></div>
	<div id="footer"></div>
	
</div>


#container &#123; 
margin&#58; 0 auto; 
padding&#58; 0px; 
width&#58; 950px; 
height&#58;801px; 
&#125;

#header &#123; 
width&#58; 950px; 
height&#58; 120px; 
margin&#58; 0; 
padding&#58; 0; 
&#125;

#content &#123;
width&#58; 800px;
height&#58; 601px;
margin&#58; 0;
padding&#58; 0;
&#125;

#righhtbar &#123;
float&#58;right;
width&#58; 150px;
height&#58; 601px;
margin&#58; 0;
padding&#58; 0;
&#125;

#footer &#123;
width&#58; 950px;
height&#58; 80px;
margin&#58; 0;
padding&#58; 0;
&#125;
Οταν βαζω μια εικονα μεσα στο content που εχει το ιδιο μεγεθος το content το γινεται διπλασιο απο κατω. Εχω τρελαθει...δεν μπορει απλα να κατσει μεσα.....και γενικα εγω θελω τεσσερις εικονες που θελω να μπαινουν η μια πανω στην αλλη και οχι η μια απο κατω απο την αλλη.

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div

Δημοσίευση από Expl0it » 09 Μαρ 2007 05:44

Για δοκίμασέ το έτσι :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="righhtbar"></div>
<div id="content" ><img src="Images/desk2.png" width"xxx" height="xxx"/></div>   
<div id="footer"></div>
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kallileo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 05 Μαρ 2007 13:05

Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div

Δημοσίευση από kallileo » 19 Μαρ 2007 10:28

Εχοντας αυτα:
.Layer1 {
position:absolute;
left:0px;
top:0px;
width:800px;
height:600px;
z-index:1;
background-color: #003399;
}
.Layer2 {
position:absolute;
left:800px;
top:0px;
width:150px;
height:601px;
z-index:2;
background-color: #00FF00;
}
.Layer3 {
position:absolute;
left:0px;
top:601px;
width:950px;
height:201px;
z-index:3;
background-color: #CC3333;
}

.LayerALL {
position:absolute;
left:100px;
top:0px;
width:950px;
height:801px;
z-index:3;
background-color:#000000;
}


<div class="LayerALL">
<div class="Layer1">
<img src="Images/1.png" alt="background" />


</div>
<div class="Layer2"></div>
<div class="Layer3"></div>
</div>

Πως μπορω να τα εχω παντα στο κεντρο της σελιδας?????
Το align="center" δεν πιανει...

Άβαταρ μέλους
wired
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Ιουν 2007 14:12
Επικοινωνία:

Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div

Δημοσίευση από wired » 23 Ιουν 2007 04:04

basika den boreis...
giati eheis se ola sou ta layer position absolut pou simenei ayto akrivos
na menoun ta elements se prokathorismenes theseis pou orizode apo to top kai to left.

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης