Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από ewigkeit » 10 Φεβ 2009 13:13

Apostolis_38 έγραψε:Κάνεις ενα query για να τραβάς τις εγγραφές απο την βάση και στο σημείο που θέλεις να εμφανίζεται η εικόνα βάζεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="../../../../'.$row&#91;'...'&#93;.' " height ="100" width = "200">
Εκεί που είναι οι τελίτσες βάζεις το path για τον φάκελο που έχεις αποθηκεύσει το image και στο $row το όνομα του πεδίου, (νομίζω σε σένα οτι είναι image).
Πρόσεχε πως θα χρησιμοποιήσεις τα ' και τα ".
Εγώ τα έχω έτσι γιατί εμφανίζω την εγγραφή με echo. Πιθανόν να χρειαστεί να το φέρεις στα μέτρα σου.
Μηπως πρεπει να δημιουργησω script?
Γιατι δε μου δουλευει με τιποτα απο οτι βλεπω

ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από ewigkeit » 10 Φεβ 2009 13:14

ewigkeit έγραψε:
Apostolis_38 έγραψε:Κάνεις ενα query για να τραβάς τις εγγραφές απο την βάση και στο σημείο που θέλεις να εμφανίζεται η εικόνα βάζεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="../../../../'.$row&#91;'...'&#93;.' " height ="100" width = "200">
Εκεί που είναι οι τελίτσες βάζεις το path για τον φάκελο που έχεις αποθηκεύσει το image και στο $row το όνομα του πεδίου, (νομίζω σε σένα οτι είναι image).
Πρόσεχε πως θα χρησιμοποιήσεις τα ' και τα ".
Εγώ τα έχω έτσι γιατί εμφανίζω την εγγραφή με echo. Πιθανόν να χρειαστεί να το φέρεις στα μέτρα σου.
Μηπως πρεπει να δημιουργησω script στο συγκεκριμενο cell?
Γιατι δε μου δουλευει με τιποτα απο οτι βλεπω

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 10 Φεβ 2009 14:03

Θα πρέπει να βάλεις κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"SELECT * FROM products"
και μετά να κάνεις την εκτύπωση στο σημείο που θέλεις.
Πρόσεχε μόνο το path που θα δώσεις στο <img src => και αν θα το κάνεις με echo ή με html.
Θεωρητικά μπορείς να εκτυπώσεις τα αποτελέσματα σε όποιο σημείο της σελίδας θέλεις αρκεί τα αποτελέσματα να μην "επικαλύπτονται" απο κάποιο άλλο query (στην περίπτωση φυσικά που δεν θέλεις κάτι τέτοιο).
Αν όμως στην πράξη έχεις δυσκολίες τότε μπορείς να βάλεις το query και τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο cell.
Δεν σε εμποδίζει κάτι.

ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από ewigkeit » 10 Φεβ 2009 18:34

Apostolis_38 έγραψε:Θα πρέπει να βάλεις κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

"SELECT * FROM products"
και μετά να κάνεις την εκτύπωση στο σημείο που θέλεις.
Πρόσεχε μόνο το path που θα δώσεις στο <img src => και αν θα το κάνεις με echo ή με html.
Θεωρητικά μπορείς να εκτυπώσεις τα αποτελέσματα σε όποιο σημείο της σελίδας θέλεις αρκεί τα αποτελέσματα να μην "επικαλύπτονται" απο κάποιο άλλο query (στην περίπτωση φυσικά που δεν θέλεις κάτι τέτοιο).
Αν όμως στην πράξη έχεις δυσκολίες τότε μπορείς να βάλεις το query και τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο cell.
Δεν σε εμποδίζει κάτι.
Δε μου καθεται.. :(

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από fafos » 10 Φεβ 2009 19:15

des to query pou dino edo:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 399#392399

gia na deikseis to image vazeis kati tetoio:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="http&#58;//www.tositesou.gr/product_images/<?=$result&#91;product_image&#93;;?>"   border="0"   />
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από ewigkeit » 12 Φεβ 2009 15:14

fafos έγραψε:des to query pou dino edo:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 399#392399

gia na deikseis to image vazeis kati tetoio:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="http&#58;//www.tositesou.gr/product_images/<?=$result&#91;product_image&#93;;?>"   border="0"   />
Παλι τιποτα...
Καμια ιδέα με echo ισως?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με εικόνες στη MySQL

Δημοσίευση από fafos » 12 Φεβ 2009 15:17

kato apo to query kane ena dokimastiko echo $result[product_image]; na deis an pairneis apotelesma.. alakse to = me echo..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες