Πρόβλημα με τα κεφαλαία ελληνικά

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
outcast
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2004 10:37
Τοποθεσία: Elliniko - Athens
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τα κεφαλαία ελληνικά

Δημοσίευση από outcast » 20 Μάιος 2011 23:05

Παιδια μπορείτε να μου πείτε ποιο ακριβώς σημείο στον παρακάτω κώδικα αναγκάζει τα γράμματα να εμφανίζονται κεφαλαία και όχι πεζά;

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="width&#58; 830px; position&#58; absolute; top&#58; 0px; left&#58; 0px; display&#58; block; z-index&#58; 4; opacity&#58; 1; height&#58; 206px;">
						
							<?php print_thumbnail&#40;$thumb, $thumbnail&#91;"use_timthumb"&#93;, $titletext, 510, 206&#41;; ?>
							
							<div class="featured-overlay"></div>
							
							<h5 class="meta">
							<?php if &#40;get_option&#40;'enews_postinfo'&#41; <> ''&#41; &#123; ?>
								<?php _e&#40;'Δημοσιεύτηκε','eNews'&#41; ?> <?php if &#40;in_array&#40;'author', get_option&#40;'enews_postinfo'&#41;&#41;&#41; &#123; ?> <?php _e&#40;'από','eNews'&#41; ?> <span class="author"><?php the_author&#40;&#41; ?></span><?php &#125;; ?><?php if &#40;in_array&#40;'categories', get_option&#40;'enews_postinfo'&#41;&#41;&#41; &#123; ?> <?php _e&#40;'στην ενότητα','eNews'&#41; ?> <?php the_category&#40;', '&#41; ?><?php &#125;; ?><?php if &#40;in_array&#40;'date', get_option&#40;'enews_postinfo'&#41;&#41;&#41; &#123; ?> <?php _e&#40;'στις','eNews'&#41; ?> <?php the_time&#40;get_option&#40;'enews_date_format'&#41;&#41; ?><?php &#125;; ?><?php if &#40;in_array&#40;'comments', get_option&#40;'enews_postinfo'&#41;&#41;&#41; &#123; ?> | <?php comments_popup_link&#40;__&#40;'0 σχόλια','eNews'&#41;, __&#40;'1 σχόλιο','eNews'&#41;, '% '.__&#40;'σχόλια','eNews'&#41;&#41;; ?><?php &#125;; ?>
							<?php &#125;; ?>
							</h5>
							<h1><a href="<?php the_permalink&#40;&#41; ?>" title="<?php printf&#40;__&#40;'Permanent Link to %s','eNews'&#41;, get_the_title&#40;&#41;&#41; ?>"><?php truncate_title&#40;20&#41;; ?></a></h1>
							<p><?php truncate_post&#40;150&#41;; ?></p>
							
						</div>
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τα κεφαλαία ελληνικά

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Μάιος 2011 03:09

Κανένα απο αυτά. Κάπου στο CSS υπάρχει το upercase...

outcast
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2004 10:37
Τοποθεσία: Elliniko - Athens
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τα κεφαλαία ελληνικά

Δημοσίευση από outcast » 21 Μάιος 2011 19:58

ευχαριστώ για την βοήθεια. Βρέθηκε η λύση :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες