phpbb ...help please!

Μια περιοχή για το phpBB, την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για forums

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 02 Δεκ 2002 04:30

Ετοιμάζω ένα phpbb για να αντικαταστήσω το παλιό forum όπως μου είχατε προτείνει πολλοί από την εδώ παρέα.

Οι ερωτήσεις που έχω λοιπόν να κάνω είναι :

Πως μπορώ να εγκαταστήσω ένα μετρητή και ένα link ή banner; Απ ότι κατάλαβα πρέπει να δουλέψω με το headers και footers αλλά δε ξέρω που να "βάλω" τι... π.χ για να βάλω ένα banner όπως υπάρχει στο freestuff ψηλά εδώ ή να κάνω 2-3 links χαμηλά.

Επίσης μπορώ να αλλάξω το background που υπάρχει πίσω από το template ; Ρωτάω γιατί το template που έχει επιλεγεί πιάνει ας πούμε το 75% της σελίδας και άρα αριστερά και δεξιά υπάρχει ένα (μαυρο) χρώμα .Πως θα μπορούσα να αλλάξω αυτό το χρώμα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Να στε καλά.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από cordis » 02 Δεκ 2002 16:16

Το Background και γενικά τα χρώματα μπορείς να τα αλλάξεις από τα css (style sheets) αρχεία που θα βρεις μέσα στα templates.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 05 Δεκ 2002 18:09

Σε ευχαριστώ πολύ γιάννη.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και στο άλλο μου ερώτημα ...για την τοποθέτηση πάνω/κάτω ενός banner/counter θα σας ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ και πάλι.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από tempo » 05 Δεκ 2002 18:16

φίλε gibran είδα ότι προσπαθείς να μτεφέρεις πράγματα με copy-paste απο το παλιό forum στο νέο που ετοιμάζεις. Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά php scripts που το κάνουν αυτόματα αυτό αλλά δεν θυμάμαι που τα είχα δει. Αν όντως είναι έτσι ψάξε και θα βρείς.

http://www.megabet.tk

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από cordis » 05 Δεκ 2002 21:45

gia allages se header kai footer pirakse ta overall_header.tpl kai overall_footer.tpl poy tha breis mesa sta templates
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 06 Δεκ 2002 14:20

αγαπητέ tempo το έψαξα αυτό που λές και έχεις δίκιο αλλά...το "παλιό" forum δε μου προσφέρει πρόσβαση στη βάση δεδομένων πράγμα που αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη χρησιμοποίηση τέτοιων scripts.

Copy-paste και κάποτε θα τελειώσω...

john σε ευχαριστώ.Ελπίζω Ελπίζω να μη χρειάζεται κάποια ειδική "ρύθμιση" στα overall_header.tpl και overall_footer.tpl .

Αν έχετε κάποια άλλη συμβουλή για έναν νέο στο phpbb θα χαρώ να την ακούσω.

Σας ευχαριστώ.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 06 Δεκ 2002 19:08

Ένα πράγμα δε μπόρεσα να κάνω.

Προσπαθώ να βάλω στο footers τον κωδικό από το addfreestats για να έχω κάποια στατιστικά αλλά όταν τον προσθέτω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<p><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!-- BEGIN ADDFREESTATS EASY CODE V2 &#40;Normal Page&#41; -->
<!-- CODE FOR YOUR PAGE&#58; αιθουσα συζητησεων     -->
<!-- URL &#58; http&#58;//www.e-missos.gr/  -->
<!-- PAGE NUMBER &#58;18  -->
<script language="javascript" src="http&#58;//www.addfreestats.com/cgi-bin/easycode.cgi?usr=">
</script>
<!-- END ADDFREESTATS EASY CODE V2 -->
<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->
</p>
τότε στη σελίδα (στο κάτω μέρος) λαμβάνω αυτό το σφάλμα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

Parse error&#58; parse error in /usr/www/htdocs/e-missos/forum/phpBB2/includes/template.php&#40;127&#41; &#58; eval&#40;&#41;'d code on line 5 

Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος...
Χίλια ευχαριστώ!
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 08 Δεκ 2002 16:53

Γεια σας και πάλι.

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει στο ερώτημα-πρόβλημα του προηγούμενου post ; Παρακαλώ πολύ.

Ευχαριστώ.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από cordis » 08 Δεκ 2002 16:57

γι βγαλε το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!-- BEGIN ADDFREESTATS EASY CODE V2 &#40;Normal Page&#41; --> 
και το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!-- END ADDFREESTATS EASY CODE V2 --> 
και δοκίμασε.. αλλα δες εαν σου μετράει και τα hits μετα..
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

phpbb ...help please!

Δημοσίευση από gibran » 09 Δεκ 2002 17:34

Ότι και να πω είναι λίγο.
Είσαι κορυφαίος!

Σε ευχαριστώ πολύ.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Απάντηση

Επιστροφή στο “phpBB”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες