πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Δημοσίευση από goforbet » 13 Μάιος 2004 11:34

Καλημέρα.
Ετοιμάζω την πτυχιακή μου,ένα site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το οποίο θα τρέχει μέσα από ένα cd. Offline δηλαδή. Βρίσκεται μέσα στον αρχικό φάκελο "final" όπου μέσα έχει τους εξής υποφακέλους(μέσα στην παρένθεση φαίνονται οι υποφάκελοι αυτών):
home-athletes(1896,1900,....,2000)-sports(1896,1900,...,2004)-countries(1896,1900,...,2004),flash(περιέχει ολα τα flash movie του site) κτλ. Η σελίδα μου έχει τρία frames (index,top,main).
Εχω φτιάξει ένα απλό μενού με οχτώ κουμπιά (ένα για κάθε υποφάκελο) ώστε πατώντας πάνω στα κουμπιά να σε πηγαίνει στην ανάλογη σελίδα.
Το μενού είναι μέσα στον φάκελο flash. Το πρόβλημα είναι οτι κάνοντας κλικ πανω σ ένα κουμπί δεν μου πηγαίνει στήν σωστή τοποθεσία. Η διεύθυνση είναι σχετική , βάζω δηλαδή on (press) getUrl("./countries/1896/index.htm" , "_parent");}

Τί διεύθυνση πρέπει να βάλω για να με πηγαίνει στο σωστό μέρος. Πρέπει μήπως να βάλω το μενού μέσα σε κάθε φάκελο? :roll:

ΥΓ Αν το μενού το τρέξω κανονικά,χωρίς δηλαδή να φορτώνει μέσα από το αρχείο index.htm δουλεύει κανονικά!

ΥΓ2 Ελπίζω να καταλάβατε ποιο είναι το πρόβλημα...

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Δημοσίευση από |dD| » 13 Μάιος 2004 12:18

an katalaba kala tote i apadisisi ine i exis:

ta folder opvs ke ta arxia prepi na ine klimakvta (piramida).
to arxio elegxu (as pume index.html) 8a prepi na briskete stin korifi tis piramidas, kalvdas etsi ola ta esvterika links (arxia) ta opia exis sto CD su.

px
index.html (me to .swf arxio)
folder1(opu eki exis ta analoga arxia ke ipofakelus)
+countries
+1896

folder2
ktl

px

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) {
getURL("folder1/countries/1896/index.htm","_parent");
}
*i edoli den itan svsti (etsi tin ixes ke sto button su i tin egrapses apo biasini..).

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Δημοσίευση από goforbet » 13 Μάιος 2004 15:04

den exo ena index,kathe fakelos sto countries exei to diko tou index - o 1896 exei diko tou index,o 1900 diko ktl.

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Δημοσίευση από |dD| » 13 Μάιος 2004 15:06

ta exis me tin parapanv domi opvs su egrapsa?

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

πρόβλημα με button...λίγη βοήθεια

Δημοσίευση από |dD| » 13 Μάιος 2004 15:09

idalvs (gia na katalabv kalitera) stile mu me kapio tropo tin domi tu CD su.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες