Help with mailform

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 18:59

Re paidia mia voitheia!!
Exo ena mail form . Perilamvanei ena flash arxeio gia tin provolei kai ena php pou ektelei xrei taxidromou! Poio einai to provlima mou tora. Oti ean o xristis grapsei stin forma sta ellinika ego perno ornithoskalismata !! Kai sas rotao tora ftaiei to flash i to php??

PHP Code:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;!empty&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_mail'&#93;&#41; || !empty&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_message'&#93;&#41; || !empty&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_subject'&#93;&#41; || !empty&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_name'&#93;&#41;&#41;
&#123;
	$to = "TEST@TEST.gr";
	$subject = stripslashes&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_subject'&#93;&#41;;
	$body = stripslashes&#40;$HTTP_POST_VARS&#91;'sender_message'&#93;&#41;;
	$body .= "\n\n---------------------------\n";
	$body .= "Mail sent by&#58; " . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_name'&#93; . " <" . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_mail'&#93;  . ">\n";
	$header = "From&#58; " . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_name'&#93; . " <" . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_mail'&#93; . ">\n";
	$header .= "Reply-To&#58; " . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_name'&#93; . " <" . $HTTP_POST_VARS&#91;'sender_mail'&#93; . ">\n";
	$header .= "X-Mailer&#58; PHP/" . phpversion&#40;&#41; . "\n";
	$header .= "X-Priority&#58; 1";
	if&#40;@mail&#40;$to, $subject, $body, $header&#41;&#41;
	&#123;
		echo "output=sent";
	&#125; else &#123;
		echo "output=error";
	&#125;
&#125; else &#123;
	echo "output=error";
&#125;
?>

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Help with mailform

Δημοσίευση από Expl0it » 17 Μάιος 2004 19:10

Το Flash φταίει πρέπει να ορίσεις τους Ελληνικούς χαρακτήρες στα Dynamic Text.
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 19:18

Einai aplo input text!! Na to kano dynamic?? Kai meta ti rithmisei na kano?
File thanks gia tin ammesi apantisi sou!!

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Help with mailform

Δημοσίευση από Expl0it » 17 Μάιος 2004 19:39

Ωπ ναι , μπερδεύτηκα, input text θα είναι εφόσον στέλνεις μέσω της PHP δεν πέρνεις ! Πάλι το ίδιο πρέπει να κάνεις ! Να Ορίσεις στους χαρακτήρες των Input Text Ελληνικούς χαρακτήρες !

Επιλέγοντας το κάθε input text field σου εμφανίζει στο properties ένα κουμπάκι που λέει Characters όπως φένεται στην εικόνα 1

Εικόνα
Εικόνα 1

Κρατώντας το Ctr πατημένο τσεκάρεις τα 4 πρώτα όπως στην εικόνα 2.

Εικόνα
Εικόνα 2

Και λίγο ποιο κάτω θα δείς μια επιλογή που λέει Greek (674 Glyphs) το τσεκάρεις και αυτό κρατόντας ακόμα το Ctr πατημένο και πατάς οκ ! Παράδειγμα εικόνα 3.

Εικόνα
Εικόνα 3

Μετά είσαι έτοιμος.
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 19:58

Emena file mou to mono pou mou anoigei einai ena parathiro pou leei mono no characters , all characters,only??!!
Sorry poy se kourazo !!

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Help with mailform

Δημοσίευση από Expl0it » 17 Μάιος 2004 20:04

Ποια έκδοση του Flash έχεις ?
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 20:10

Flash MX

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Help with mailform

Δημοσίευση από Expl0it » 17 Μάιος 2004 20:23

Επειδή έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το MX θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 20:24

ok thanks

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 20:31

file mou ola ok. Evala to MX 2004 Pro kai to eftiaxa !! Thanks for all man.

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 20:37

File mou ola ok mexri edo alla to provlima .... do be continued!! Kamia alli idea?

morfeas2
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 17 Μάιος 2004 18:42

Help with mailform

Δημοσίευση από morfeas2 » 17 Μάιος 2004 22:13

Re file auto to mailform exo mporeis na ftiaxeis to mail na pairnei kai ellinika, mallon kati tha einai me ta UTF-8

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Help with mailform

Δημοσίευση από Expl0it » 18 Μάιος 2004 15:34

Εμένα αυτό το mail form στέλνει κανονικά τα Ελληνικά !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες