Preloader component του flash mx

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Preloader component του flash mx

Δημοσίευση από Fouli_B » 21 Ιούλ 2004 11:25

αυτό επειδή το έχω ψάξει, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο. υπάρχει ένας τρόπος να βάζεις ένα animation ή μπορείς και ένα preloader που θα τον ρυθμίσεις να μετρά kb όσα είναι αυτή η σελίδα,
σε κρυφό layer με το dreamwaver.

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

Preloader component του flash mx

Δημοσίευση από |dD| » 23 Ιούλ 2004 10:46

dld to .swf file na xrisimopiite gia preloader mias html selidas?

john
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 16:11

Preloader component του flash mx

Δημοσίευση από john » 23 Ιούλ 2004 17:21

akrivos! Ginetai? Dld prin fortosei mia selida na vgainei ena loader kai na min perimenei o episkeptis na fortosei i selida kai na vgainoun mia mia oi ikones p.x. Na perimenei na gemisei o loader kai molis gemisei na nai to site etoimo! Ginetai?

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

Preloader component του flash mx

Δημοσίευση από |dD| » 23 Ιούλ 2004 19:15

|dD| έγραψε:dld to .swf file na xrisimopiite gia preloader mias html selidas?
distixvs oxi (me tin parapanv diatipvsi).

Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Preloader component του flash mx

Δημοσίευση από Fouli_B » 23 Ιούλ 2004 22:18

λέγοντας κρυφό Layer κάτι είχα καταφέρει παλιά ακολουθώντας τις
οδηγίες:
http://www.macromedia.com/support/dream ... show05.htm όπου εγώ είχα βάλει ένα loader σε flash που δεν ήταν ό preloader που ξέρουμε, απλά ήταν ένα animation που γύριζε γύρω-γύρω και έγραφε loading.
έγραψα ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο και είναι ακατόρθωτο, λάθος διατύπωση, οπωσδήποτε δε μπορούμε να φτιάξουμε preloader πον να μετρά τα kb που θέλουμε,θα είχα φτιάξει και για μένα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες