capture tutorial?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

capture tutorial?

Δημοσίευση από bariemai » 01 Ιουν 2004 14:12

Pios einai o kalyteros tropos oste na kano capture kapia vimata opos sto parakato demo.
sorry an exei ipo8ei 3ana!

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

capture tutorial?

Δημοσίευση από |dD| » 01 Ιουν 2004 14:19

Error 502 Bad Gateway

Powered by Zeus Technology

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

capture tutorial?

Δημοσίευση από bariemai » 01 Ιουν 2004 14:58

Dokimase argotera merikes fores vgazei avto to error.
Diaforetika mporeis na deis edo
Ousiastika 8elo na kano capture kapia vimata px apo 1 project oste an xriastei na to parousiaso edo.

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

capture tutorial?

Δημοσίευση από Expl0it » 01 Ιουν 2004 17:22

Εγώ χρησιμοποιώ το Camtasia Studio μπορείς να βρείς την trial έκδοση στο παρακάτω link :

http://www.techsmith.com/download/studi ... asiaStudio

Και υπάρχει και το Qarbon ViewletBuilder που μπορείς να βρείς trial έκδοση στο παρακάτω link :

http://www.qarbon.com/download/
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Panoulis
Δημοσιεύσεις: 337
Εγγραφή: 02 Αύγ 2002 02:15
Τοποθεσία: Αθήνα

capture tutorial?

Δημοσίευση από Panoulis » 01 Ιουν 2004 21:48

Επίσης υπάρχει και το RoboDemo:
http://www.macromedia.com/software/robo ... emo_050604

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

capture tutorial?

Δημοσίευση από bariemai » 03 Ιουν 2004 13:15

Thanks gia oles tis apantiseis!
An gnorizei kapios thn efarmogi pou xrisimopoiei to phpbb gia thn dimiourgia ton tutorial tou as mou pei to onoma mipos thn vro k thn katevaso.

Episis to alo pou de mou arese me to Robodemo htan oti dinontas se 1 para8yro msdos thn entoli ping den ekane real time capture me apotelesma na vlepo sto video thn entoli pou pliktrologo ping xxx.xxx.xxx.xxx ala na mhn katagrafetai h e3odo ths.

Panoulis
Δημοσιεύσεις: 337
Εγγραφή: 02 Αύγ 2002 02:15
Τοποθεσία: Αθήνα

capture tutorial?

Δημοσίευση από Panoulis » 07 Ιουν 2004 00:36

bariemai έγραψε:An gnorizei kapios thn efarmogi pou xrisimopoiei to phpbb gia thn dimiourgia ton tutorial tou as mou pei to onoma mipos thn vro k thn katevaso.
Του phpbb τα tutorials με το robodemo είναι φτιαγμένα...

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

capture tutorial?

Δημοσίευση από bariemai » 07 Ιουν 2004 15:49

ok panoulis thanks!!!

Άβαταρ μέλους
fmayakos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1249
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2001 03:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

capture tutorial?

Δημοσίευση από fmayakos » 07 Ιουν 2004 15:52

αλλά το qarbon κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι
καλύτερο!

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

capture tutorial?

Δημοσίευση από bariemai » 07 Ιουν 2004 18:46

fmayakos gia pio logo to 8eoreis kalytero???

Άβαταρ μέλους
fmayakos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1249
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2001 03:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

capture tutorial?

Δημοσίευση από fmayakos » 08 Ιουν 2004 00:32


Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης