flash και mysql

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tanaka
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: 27 Απρ 2004 21:40
Τοποθεσία: Κορωπί

flash και mysql

Δημοσίευση από Tanaka » 03 Ιουν 2004 16:04

Γίνεται να συνδέσω το flash και την mysql χωρίς όμως να χρησιμοποιήσω το coldfusion?

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flash και mysql

Δημοσίευση από |dD| » 03 Ιουν 2004 17:33

ke bebea...

Άβαταρ μέλους
Tanaka
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: 27 Απρ 2004 21:40
Τοποθεσία: Κορωπί

flash και mysql

Δημοσίευση από Tanaka » 04 Ιουν 2004 09:06

Αυτό που βρήκα (από τo site της Macromedia) είναι να δημιουργείς ένα XML αρχείο χρησιμοποιοώντας php και κατόπιν χρησιμοποιώντας έναν XMLConnector να εμφανίζω τα δεσομένα στο flash.
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ κατευθείαν με την mySql χωρίς την χρήση της Php και της XML.

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flash και mysql

Δημοσίευση από |dD| » 04 Ιουν 2004 10:45

katalaba,
oxi afto den ginete (tulaxisto evs to Macromedia Flash MX 2004 PRO),
boris omvs emesa me server-side applications, opvs proaneferes (CF), php ktl.

Άβαταρ μέλους
Tanaka
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: 27 Απρ 2004 21:40
Τοποθεσία: Κορωπί

flash και mysql

Δημοσίευση από Tanaka » 04 Ιουν 2004 11:14

Ευχαριστώ πολύ |dD|.
Μάλλον θα χρησιμοποιήσω αυτό που βρήκα στο site της Macromedia

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες