Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από cvoodan » 03 Ιουν 2004 20:48

Έχω τον παρακάτω κώδικα ο οποίος δουλεύει περίφημα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$flash = $_GET&#91;"flash"&#93;; 
  echo"<object codeBase=&quot;http&#58;/download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0/&quot; classid=\"clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\">"
  . "  <param NAME=\"_cx\" VALUE=\"16933\">"
  . "  <param NAME=\"_cy\" VALUE=\"10583\">"
  . "  <param NAME=\"FlashVars\" VALUE>"
  . "  <param NAME=\"Movie\" VALUE=\"flashes/$flash.swf\">"
  . "  <param NAME=\"Src\" VALUE=\"flashes/$flash.swf\">"
  . "  <param NAME=\"WMode\" VALUE=\"Window\">"
  . "  <param NAME=\"Play\" VALUE=\"-1\">"
  . "  <param NAME=\"Loop\" VALUE=\"-1\">"
  . "  <param NAME=\"Quality\" VALUE=\"High\">"
  . "  <param NAME=\"SAlign\" VALUE>"
  . "  <param NAME=\"Menu\" VALUE=\"-1\">"
  . "  <param NAME=\"Base\" VALUE>"
  . "  <param NAME=\"AllowScriptAccess\" VALUE=\"always\">"
  . "  <param NAME=\"Scale\" VALUE=\"ShowAll\">"
  . "  <param NAME=\"DeviceFont\" VALUE=\"0\">"
  . "  <param NAME=\"EmbedMovie\" VALUE=\"0\">"
  . "  <param NAME=\"BGColor\" VALUE>"
  . "  <param NAME=\"SWRemote\" VALUE>"
  . "  <param NAME=\"MovieData\" VALUE>"
  . "  <embed "
  . "src=\"flashes/$flash.swf\" quality=\"high\" "
  . "pluginspage=\"http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer\" "
  . "type=\"application/x-shockwave-flash\"></embed></object>"
 ."";

?>
Θέλω όμως όταν δεν δίνω κάποια τιμή στο $flash να μην εμφανίζεται κενό flash (move not loaded)...
Λίγο help...?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Cha0s » 03 Ιουν 2004 22:46

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if &#40;$_GET&#91;'flash'&#93;&#41;&#123;

$flash = $_GET&#91;"flash"&#93;; 
  echo"<object codeBase=&quot;http&#58;/download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0/&quot; classid=\"clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\">" 
  . "  <param NAME=\"_cx\" VALUE=\"16933\">" 
  . "  <param NAME=\"_cy\" VALUE=\"10583\">" 
  . "  <param NAME=\"FlashVars\" VALUE>" 
  . "  <param NAME=\"Movie\" VALUE=\"flashes/$flash.swf\">" 
  . "  <param NAME=\"Src\" VALUE=\"flashes/$flash.swf\">" 
  . "  <param NAME=\"WMode\" VALUE=\"Window\">" 
  . "  <param NAME=\"Play\" VALUE=\"-1\">" 
  . "  <param NAME=\"Loop\" VALUE=\"-1\">" 
  . "  <param NAME=\"Quality\" VALUE=\"High\">" 
  . "  <param NAME=\"SAlign\" VALUE>" 
  . "  <param NAME=\"Menu\" VALUE=\"-1\">" 
  . "  <param NAME=\"Base\" VALUE>" 
  . "  <param NAME=\"AllowScriptAccess\" VALUE=\"always\">" 
  . "  <param NAME=\"Scale\" VALUE=\"ShowAll\">" 
  . "  <param NAME=\"DeviceFont\" VALUE=\"0\">" 
  . "  <param NAME=\"EmbedMovie\" VALUE=\"0\">" 
  . "  <param NAME=\"BGColor\" VALUE>" 
  . "  <param NAME=\"SWRemote\" VALUE>" 
  . "  <param NAME=\"MovieData\" VALUE>" 
  . "  <embed " 
  . "src=\"flashes/$flash.swf\" quality=\"high\" " 
  . "pluginspage=\"http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer\" " 
  . "type=\"application/x-shockwave-flash\"></embed></object>" 
 .""; 



&#125;
?>
:hammer: :hammer:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cha0s την 03 Ιουν 2004 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από cvoodan » 03 Ιουν 2004 23:13

Βγάζει Parse eror στην γραμή: $flash = $_GET["flash"];
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Cha0s » 03 Ιουν 2004 23:17

Ξανα κάντο copy-paste και δεν θα βγάλει...

Καλά εγώ το έκανα λάθος επειδή είμουν από τον ύπνο...
Ένα απλό if statement δεν ξέρετε πως συντάσσεται πια;
Μου είναι αδιανόητο να διαβάζετε τον παραπάνω κώδικα και να μην ξέρετε το if...

τσ τσ τσ...

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από cvoodan » 03 Ιουν 2004 23:35

TNX :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 05 Ιουν 2004 14:25

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee amav epitelous
eipame DEN KANOUME ECHO HTML KODIKA !!!
kavoume escape grafoume to html mas kai ksavampevoume se php pali

<?
if(kati){
?>
html
<?
}
?>
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Ιουν 2004 16:31

Σε μένα το λες;

Σιγά μην κάτσω να μετατρέψω τώρα τα echo σε καθαρή HTML...

Πάλι καλά να λες που έβαλα και το if...

Έπρεπε να άρχιζα πάλι γρίφους να βρει τι πρέπει να κάνει και όχι να το δώσω έτοιμο...

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 05 Ιουν 2004 16:42

sigia va miv dior8ovo ta post sou twra :P
esu eisai aftovomos edw kai poli kairo :)

gia to arxiko milaw
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Λίγο help με "λειτουργεία κατα ζήτηση..." κτλ...

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Ιουν 2004 16:50

:P:P:P

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες